ferni telelefonum 05322739977-05438280908
msn.em-tamerdursun@carsiiletisim.com
ferni telelefonum 05322739977-05438280908
msn.em-tamerdursun@carsiiletisim.com
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
ee bende ehliyet yok polis motoru elimden aldıgında beni artcı olarak kabul edecek kimse cıkarmı
Selamlar, ben de qeliorum elbetteki, fakat biz arabayla qidicez, sanırım moto qp alanında sizinle qörüşebilirim, yalnız olsaydım, Bostancı sahildeki açık oto parka qelebilirdim : ) hepinizle tanışmayı çok istiorum, umarım bir axilik çıkmaz, moto qp alanında nerde buluşulacaını da burdan belirtirseniz çok memnun olurum : )
Bir yok bir warmış, Geride kalan bir ben bir yalnızlığımmış, İnsan kaderini kendi yazar, Sonra rolünü hem oynar, Hem uzaktan bakarmış, Gel zaman qit zaman, Geriye dönüp bakınca elinde kalan, Silinmiş, örselenmiş, yıpranmış, Sadece bir awuç anıymış...
arkadaslar elimde iki tane fazla bilet vardı, onları da buradan önce davranan chooper_08 ve Chief of HardAffair Dept'e söz verdim. bunun dışında kesin söyleyemiyorum ama bir arkdasımdan gelecek habere gore eger daha fazlasını ayarlayabilecek durumda olursam ben buradan sizlere haber vereceğim. hepimizin rüzgarı bol olsun
arkadaşlar merhaba
motorumu daha cuma akşam aldım(ybr 125). dolayısıyla rodajdayım.
ortalama hız ne olacak? eğer 70 km civarı bir hızla gideriz diyorsanız ben de bostancıdan size katılıcam.
bir de bir arkadaşım Silver 1 - Tribün 8 biletini satıyor. fiyatı 20 ytl. ilgilenenlere duyurulur.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
geliyoruuuum...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
benim elimde cok onceden aldıgım 8. tribunden biletler var.. arkadaslarımla gidicem yani.. evimin zaten yanıbaşı pistt... buraya geldiginizde sizleri görürüm ve takılmaya calısırım dostlar..
cuma-cumartesi-pazar gorusmek uzere diyorum...
serkan dostum tisort leri insallah yetistirirsin ssenin mailine logomu yolladım...
byess...
KSK FOREVER ... 35½
Ehehe beni de yazın dostlar, aylardır bu günü bekliyordum. Ayrıca anadolu yakası buluşma yerini cadde cikslerinin elinden alacağımız için çok seviniyorum.
arkadaşlar.. pazartesi günü OTOHABER dergisinde MotoGP açık alan biletleri olacak.. derginin poşetinin içinde çekilişle falan değil yani.. derginin fiyatı da 2.5 YTL... alıp yarışa gidebilirsiniz... bu arada dergi yarışın olduğu pazar gününe kadar bayilerde olacak.. yarış günü bile alınabilinir..
neyse ben de cuma, cumartesi ve pazar günleri akredite olmuş bir foto-muhabir olarak İstanbul Park'ta olacağım.. yanınıza uğrarım..
arkadaşlar, ortalama hız ne olacak?
ona göre gelicem ben.
rodajdayım çünkü.. :(
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
bende gecen haftaki gezide rodajdaydım gerci hala rodajdayımlespaul_84 adlı üyeden alıntı
90-100-110-120 ne veriyosa sür işte
ben de motorla gelmek isterim ama benim motor da 70-80 anca gider diye düşünüyorum.. zaten 125'lik scooter fazlasını beklememek lazım.. bu grup sürüşlerinde ortalama hız ne oluyor, gezilere katılan birisi cevaplarsa sevinirim..
70-80 FAZLA BİLE GELİR MOTOSİKLET SAYISI FAZLA OLDUGU İÇİN GRUP HALİNDE SÜRÜŞ YAPILIYO GRUPLAR BİRBİRİNDEN KOPMUYO YANİilnapoli adlı üyeden alıntı
walla ben 90 falan sürmek istemiyorum. motor rodajda, daha çok yeni. 70 i geçmeyi istemiyorum açıkcası..
gezilere katılanlardan birisi bir fikir verirse iyi olur..
ŞİMDİ NORMALDE RODAJDA 30-40 İLE GİT DERLER AMA O SÜRATLEDE MOTOR KULLANILMAZ BENCElespaul_84 adlı üyeden alıntı
60-70 E CIKMANIN Bİ ZARARI OLMAZ MOTOGP YE GİTMEYEDE YETER
tamam lespaul_84, ben sana eşlik ederim yalnız kalmazsın benim motorda ancak o kadar gider zaten.. baktık grup hızlı, biz arkadan devam ederiz..
tamam o zaman ben de pazar günü moto gp'ye geliyorum.
listeye beni de ekleyin.
olmadı ilnapoliyle arkadan geliriz
ben anadolu yakasından katılıyorum
Arkadaşlar Avrupa yakasından gelecekler için otomobilde iki veya üç kişilik boş yerimiz olacak, isteyeni Levent buluşma noktasından alabiliriz.
ya arkadaşlar.. saat 10:30 ve 11:00 buluşma için geç değil mi.. MotoGP'den önce 125 cc, 250 cc ve Atatürk Kupası yarışları da olacak, onları izleyemeyecek miyiz yani..?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)