Tamam pazar sizi tanıyabilmem için yakanıza kırmızı karanfil takınalper_tim adlı üyeden alıntı
Tamam pazar sizi tanıyabilmem için yakanıza kırmızı karanfil takınalper_tim adlı üyeden alıntı
araltı adlı üyeden alıntı
ahlak kurallarını aşmıyor ve hakaret içermeyen bir resimdirki
sevdiğim bir insan yada cisim fotosunuda koymakta serbesttir.
sevildiğini bil olm
Acımadıki, acımadıki
ledo
abicim içimizi rahatlatan Hava durumu ile ilgili şükranlarımı sunuyorum...
söz sende.....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Can dostum şimdiden teşekkürler bu arada araba normal binek araba mı arkada üç kişi gidemezmiyiz Candostum Araltı ya araç bulamadık onuda almamız mümkünmüdürCan. adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Yalnız, önümüzdeki çarşamba için haberlerim iyi değil. O gün bol yağmurlu. BJK kalesine yağmur gibi gol yağacak İzmir de....Kartal23 adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo adlı üyeden alıntı
girelimmi iddaya
wer serçe barnağını
Acımadıki, acımadıki
CBR1000RR
dostum bu fotoyu web sitemdeki gubidik fotoların arasına yerleştireyim mi??? nolurrr noluuurrr lütfeeeennn
ARKADAŞLAR BEN DIŞARI ÇIKIYORUM ARALTI GELİNCE ARABA İŞİNİ CAN A MESAJ GEÇTİM HABER VERİCEM ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ledo
abicim dereyi görmeden paçaları sıvama derim beeeeennnnn... bu çarşambanın perşembesi var o gün görüşsek derim beeeennn...
sana 10 puan değerinde bir sorum olacak hazırmısın...
Hehe tabii olur. Ama alacak anahtarın da yok ki...CBR1000RR adlı üyeden alıntı
O maça da Selçık Dereli yi versinler de biraz çekişme olsun....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo abi sen neden muhatap oluyorsun ki kalitesiz takımlarla
maymun olma ihtimalleri çok yüksek izmirde hatta gençleri çıkarsın tigana güvendigi varya puhahahahahah
Herkes rahat olsun.. Çarşamba günü ledo yu telefonla arıcam.. O bilio o zaman ne olcanı..
Arkadaşlar en başta yazdığım gibi ancak 2 kişi alabilirim kusura bakmayın. Ben araçsız 2 kişiyi aldım kalan arkadaşlara da başka hayırsever arkadaşlarımız yardımcı olsun. Yokmu hiç başka araba ile giden veya o kadar motor içerisinde Araltı'yı artçı alacak birisi. Madem çok açıkta kalan arkadaşımız vardı neden Serkan79'un minübüs olayı yeterli çoğunluk olmadığından iptal oldu diye soracağım?dostdark adlı üyeden alıntı
ashes adlı üyeden alıntı
ben son sözlerimi perşembeye saklıyorum ama o gün elimden cidden çekeceksiniz beni tanımadınız bir idda uğruna yapmıcağım şey yok yandınız siz
kartal abicim arkadaşımla dalga geçmene izin vermem lütfen uğraşma adamla
Acımadıki, acımadıki
ok dostum pazar günü görüşmek üzereCan. adlı üyeden alıntı
serkan arkadaşımız gerçekten güzel bir çözüm buldu ama bizden başka kimse ilgilenmedi
Arkadaşlar haydi Araltı arkadaşımızı da bırakmıyalım herkez Can arkadaşımız kadar duyarlı olursa MT kimseyi yolda bırakmaz
KAMP ADAMLARI
Başlarım kalitesiz takımınıza.. Olm BJK'ye laf etmeyin. Adam taş olur soliyim... Allah çarpar, adamı taş eder.. Terbiyesizlerrrrrrrrrrrrr.......
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Can. dostdark alper_tim ! Uğraşlarınız için çok teşekkür ederim
Bir yolunu bulup orda olacağım !
ledo
abicim sorumu soruyorum.... 1. tane soru var bilirsen 10 puan sana B.Manço abimizin dediği gibi 10-10-10 puan alacaksın...
Soru = FB Türkiye Kupasını Müzesine Kaç Yıldır Götüremedi ?
a ) 19 Yıl
b ) 23 Yıl
c ) 29 Yıl
e ) Ben O Zaman Henüz Doğmamıştım...
Başlarım kalitesiz takımınıza.. Olm BJK'ye laf etmeyin. Adam taş olur soliyim... Allah çarpar, adamı taş eder.. cenkmenderes
abicim sorumu soruyorum.... 1. tane soru var bilirsen 10 puan sana B.Manço abimizin dediği gibi 10-10-10 puan alacaksın...
Soru = FB Türkiye Kupasını Müzesine Kaç Yıldır Götüremedi ? Kartal23
+sonsuz
-ben sadece: "bu alemde iki büyük var: biri 70lik Yeni Rakı, diğeride sensin BEŞİKTAŞ'ım!" diyorum.
-en büyük aşk: BEŞİKTAŞK ve MOTOSİKLETtir!!!!
+1000000000000000000000ferni adlı üyeden alıntı
abicim bunca beşiktaşlı benim kavgalarımda nerdeydi bee
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)