Alper seni bulmalarına gerek yok sen nasıl olsa bulursun onlarıalper_tim adlı üyeden alıntı
Alper seni bulmalarına gerek yok sen nasıl olsa bulursun onlarıalper_tim adlı üyeden alıntı
Dostum Pazar günü BP nin oraya kadar gel... boş olan motorlara binersin... ok mi ????alper_tim adlı üyeden alıntı
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
yav sırtında çantasıyla afyondan otostopla gelen arkadaş vardı şileye.Sen mi gelemiceksin gel abicim yolda bırakmayız seni alper_tim sana diyorum
tamamdır dostlarım dediniz gibi yapıcam bp den sorası allah kerim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Seni bırakırlarmı dostumalper_tim adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Alper_Tim ve Serkan,
Pazar bana takılın ben araba ile gideceğim.
Vatan veya Millet cad.ne gelirsiniz ben sizi alırım oradan devam ederiz.
Ben biraz erken gitmeyi düşünüyorum. Yarış öncesi antreman turlarını seyredip havamızı bulalım.
Arkadaşlar arabaya ancak 2 kişi alabiliyorum diğer arkadaşlar kusura bakmasınlar lütfen.
alllaaaaa bulduk bi dost walla hadi hayırlısıCan. adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Arkadaşlar, yarın yarışa gidecek olan ve fazla bileti bulunan kimse var mı? Bir arkadaşım sadece cumartesi gelecek, pazar günü gelmeyecek. Dolayısıyla bana sadece cumartesi için bir bilet lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hava durumu iyileşmeye başladı.
Yağmur yağmayacak gibi gözüküyor. Gelişmelerden haberdar ederim.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
arkadaşlar dün akşam iki tane portatif tribün 4 bileti geldi bana. bunlar silver tribün mü oluyorlar? aslında benim merak ettiğim açık tribüne girebilir miyiz bu biletlerle?
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
malesef...hava durumum şu an cumartesi-pazar-pazartesi yağmur gösteriyoooo.şansınıza küsün bence.ledo adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
ulen bizde gidecek adam arıyoruz bee ben ve peril var görüşelim kardeşim msn denKhutuck adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
crato,
http://www.msoistanbul.com/v2/?index=30&lang= buradan bakabilirsin portatif tribün4 ün neresi olduğuna.
benim bildiğim acık alana girebiliyor ama...???
yok yok bence hava guzel olacak, sabahtan yağsa bile yarısa doğru acacak! gecen sene de yağmur bekleniyordu ama noooldu? kat kat giyinip gittik, tek tek cıkarttık!
Yağmurlu olursa listenin yarısını unutun bence
Burdan site yönetimine sesleniyorum !
CBR1000RR adlı şahıs diğer site sakinlerinin fotolarını kendilerine avatar yapmaktadır. Lütfen bu konuya el atınız...
Bu açıklamayı yapmamın sabebi fotoğrafın bana ait olmasından değildir. Sitemize yeni üye olan arkadaşların siteden soğmaması hatta kaçmaması için bu işe el atın... Çevre kirliliğine neden açılmaktadır !!!
can kardeş arabaya 2. arkadaş dostdark oldu serkan kardeş araba bulmuş onla geliomuş
şans ile kader arasındaki o çok incecik çizgi belkide bizden yana olur ne dersin...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Uleeyyynnn !!! birtek bizmi açıkta kaldık !!!alper_tim adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 12 den itibaren yağış gözükmüyor, hatta bulutlar dağılmaya başlıyor.
Ondan öncesi tamamen kapalı, ama moraller bozulmasın gittikçe açacak hava...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)