Kaynak gösterebilirmisin ?FutureShock adlı üyeden alıntı
Kaynak gösterebilirmisin ?FutureShock adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Pinokyoyu tanıyan varmıııııııııııııı
Soldan sağa: Arcao Melandri, Valentino Rossi., Loris Capirossi, Casey Stoner, Carlos Checa.
PROGRAM
İstanbul Park Pisti’nde bu sezonki 3. ayağı gerçekleştirilecek olan MotoGP’de, Cuma günü sıralama turları yapılacak.
İlk olarak saat 09.00’da 125 cc motorlar piste çıkacak. MotoGP’nin antrenman turları ise 10.00 ile 11.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. MotoGP sürücülerinin ardından piste 250 ccsürücüleri çıkacak. İstanbul Park Pisti’nde öğleden sonra ise 125 ve 250 cc kategorilerinde 1.sıralama turları ile MotoGP’nin ikinci antrenman turları yapılacak.
Cumartesi günü ise MotoGP’de sıralama turları, 125 ve 250 cc’de ise ikinci sıralama turları gerçekleştirilecek.
İstanbul Park Pisti’nde 30 Nisan Pazar günü ise yarışlar yapılacak. 19 tur üzerinden yapılacak 125 cc saat 12.00’de, 20 tur üzerinden yapılacak 250 cc saat 13.15’te, 22 tur üzerinden yapılacak MotoGP ise saat 15.00’te start alacak.
paşam bi hava durumu patlatsanaazuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşam banada bi öncü bulurmusun
benzine yardım edilirrr
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Pes yani alperalper_tim adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkesin dikkatine !
Bugün veya yarın motosikleti ile İstanbul Park'a gidecek olan arkadaşlar çevirmelere dikkat edebilirmi (Yani var mı yok mu) bu açıklamayı neden yaptım bilimiyorum ama beni dikkatte alırsanız sevineceğim lütfen !
alper_tim
baba listedeki sıra numarana baktın mı???
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ne war kardeşim yaşımla aynı sıra numarası vermiş skullhunter kardeşimKartal23 adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
eee hmmmm keeeemmmmm kümmmm.Abi içimden öyle geldi yani.İçimden geleni dışıma vurdum.Pozitif düşünelim diye ben hani şey falan yalan söylediiiiimmmmm hava çok kötü olucaaaakk.Çamur içinde kalıcaaazzzzzz mı deseydim Yav ben en iyisi susayım ortalığı karıştırmiyim.Şimdi hava durumu için Zühtüpaşa ya bağlanıyoruz. Paşam ?ledo adlı üyeden alıntı
yaw daha genç gösteriyodun bowling salonunda...
kaderimiz galiba... benim de yaşım 26 ama bende 19-20 gösteriyorum...
Kartal23 valla bende seni 20-21 zannetmiştim.Şaşırdım bak şimdiKartal23 adlı üyeden alıntı
BENİ GÖREN HERKES ŞAŞKIN ZATEN
AYNAYA BAKINCA BENDE ŞAŞIRIYORUM
Ya bu buluşma olan pazar günleri neden bir türlü gelmek bilmiyor. Pazartesinden beri 5 gün değil 15 gün geçti sanki. Adım gibi biliyorum ki pazar günü de 1 gün gibi değil, bir-kaç saat gibi geçecek. Yok olay nedir onu anlamadım.
Bu arada serkan79 şu an elimde fazla bilet yok ama cumartesi günü çok büyük ihtimal sana verebileceğim 2 adet Gold Ana tribün biletim olabilir. 1 tane de trenox'a vericem. (Lan cd ve t-shirt verenlere denk geldi ne hikmetse... yoksa... yoksa ben menfaatçi biri miyim? Hayır hayır, iyi biriyim ben! evet evet, öyleyim)
(cuk_o 'yu da eklesenize listeye! İlle bağıralım mı? )
FutureShock
Sakal çıkmayınca yaş küçük gösteriyo...ama bazı durumlarda güzel ama bazı durumlarda karizmayı yerden toplamaya bile uğraşıyorum... neyse sağlık olsun... son 2 gün kaldı dostlar.... pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum...
ben selenin altını yiyecekle doldurucam... yiyecek içecekkk...
HALAAA BENİ ALICAK KİMSE ÇIKMADI YAA MALESEF GELEMİYORUM MU ACABA BAŞKA Bİ YOL BULMALIYIM
bana kim bilet vericekti ya unuttum bulamıyorum ben tek kişiyim 2 bilet vericekti serkan birini ben sana veririm hoppp nerdesin
alper_tim
sen gel dostum... Mutlaka seni alırız.... Kambersiz düğün, sensiz de MotoGP olmaz ve olamaz da...
Emrah galiba düşündüğümü düşünüyorsunaraltı adlı üyeden alıntı
Vermiyorumlan, vazgeçtim anasını satayım Abi bari içeriye gireceğin biletini takip ediver, zahmet olacak amaashes adlı üyeden alıntı
DOTUM İYİ GÜZEL DİYONDA SEN Mİ ALIYOSUN BENİ YOKSA HABER VER BANA YADA BENİ ALAN HABER VERSİN BUGÜN YOKSA NERDE BULUCAĞINIZ BENİKartal23 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)