yaw 3 tane dergi aldım ayrı yerlerden 3 ündede bilet çıkmadı ne iş
yaw 3 tane dergi aldım ayrı yerlerden 3 ündede bilet çıkmadı ne iş
1 tane daha alırsan biletix parasına denk gelir
hadi biri yazsın kaçta geleyim piste??
==============================
==============================
babadostdark adlı üyeden alıntı
bi adamın adı çıkacağına canı çıksın demiş büyük büyük atalarımız...
yaw.. form boyunca rakı...kekik...biber...peyyynniiiirrrr.... nasıl olsada yesek dimi
Cenkmenderes
baba bu hatunlar şemsiye tutarsa her yer buhar olur... bizde buhara karışırız.. kadran bu kadar harareti kaldırmaz bilgin olsun...he bide yarışı mı islices yoksammm...... söyleyemiyommmm... aklıma gelmiyooo buldum duldum.. haaattuuunnnlaaarrrr
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ben işi garantiye aldım dergiyi Kadıköy'de Eminönü vapur iskelesinin içinde biletixin satış yaptığı gazateciden aldım bilet çıktı çıkmasa biletixten alacaktım daha dergi vardı oradan alabilirsiniz
bu arada işim çıkmazsa bende geliyorum
Bi aksilik çıkmazsa ben ve eşimde gelmeyi düşünüyoruz. Bilet almadık daha.. Motorum var ehliyetim var kaskım montum dizliğimde var ama motoru henüz kullanamadığım için İETT yoluyla geleceğiz sanıyorum. En azından tanışmış oluruz. Görüşmek üzere arkadaşlar...
Not: Kısıklı-Üsküdar yakınlarından araçla gidip gelecek varsa seve seve takılabiliriz..
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
benide listeye ekleyin babamla beraber geleceğim.ama ben tuzlada oturuyorum(tuzla merkez)biz size buralarda nerden katılalım?kroki mevcut mu?
Benım de bıletım yok bır arkadas verecektı sanırım bır aksılık cıktı. Bıletı olmayanlar ne yapıcak?
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
yaw ben avcılar civarında oturuyorum. arabayla gitmeyide bilmiyorum. acaba arkasına artçı olarak beni kabul eden bi mt varmı avcılar b.düzü civarında oturan yoksa mecbur otobüsle gitcez
bide bişey sorcam ya. bu açık alan için öncedenmi bilet almak lazım yine ? yoksa pazar günü alabilirmiyiz.?
Hayat, hâyâl..
Soru :
Cevap : Satın alacak.TRADER adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
bende.....bende......bende............
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
fazla bileti olan varmı 2 tane
Bugünkü antrenman turlarına gidecek olan var mı? Ben 14:00'teki antrenmana gideyim diyorum...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
ulan antremandan sanane ya şamil hem sen bugün çalışmıyormusun
ne iş böyle tabiya müdür adamın hali başka
arkadaşlar mecidiyeköy-beşikteş-levent bütün gazete bayilerinde dotohaber dergisi var...bilginize...
en son 61 kişimiyiz yogmu artıran beyaaaa.....
yaw arkadaşlar kimseden haber gelmedi yok mu beni artçı alacak her türlü konfor sağlarım
bakınız aşşağıdaki fotolar
http://www.motosiklet.net/forum/show...hlight=bowling
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
arkadaşlar cumartesiöğlen sıralama turlarına gidecek olanlar varsa beni haber etsin bende düşünüyorum gitmeyiiiiiiiiiiiiiiii
bu arada beni neden listeye yazmadınız admin amcalar beni büyük harfle yazarmısınız A.S.H.E.S yani şöyle bi görüneyim
yagmur nasıl yagcak yaaa. ne demek saganak tum gun yagmur mu yagcak. ne etmelı semsıye mı alcaz bıde yanımıza?tam da gununde
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
pazar günü 26 derece olucakmış hava.Şemsiye alın ama güneşten korunmak için.Güneş kremi almayı unutmayın.Hava çok güzel olucak.Hadi herkez gelsiinnnnnnnn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)