Yağmur varsa mangal olayı yaş
Şemsiye alsak herkezde bir artcı alsa ıslanmadan gideriz di mi
Yağmur varsa mangal olayı yaş
Şemsiye alsak herkezde bir artcı alsa ıslanmadan gideriz di mi
Elime iki adet Gold Ana Tribün davetiyesi geçti. Arkadaşa bugün aldırdığım açık biletleri elimde öyle kalmış olacak. Varsa henüz biletini almamış birileri (2 kişi) pazar günü buluşmada verebilirim!
(Şu an elimde değil biletler)
ben bilet bulamadım hala dergi falanda yok bizim buralar birazcık texas oludugu için genelde silah dergileri satışı daha fazla hit durumda o yüzden motor araba dergisi pek yok
dostlarrr... meteorolojinin internet sitesine güvenmeyin yağmur der kar yağar...
bulutlu der atletle gezecek kadar sıcak olur.... demek istediğimi anlamışsınızdır... cumartesi olmadan karamsar davranmayalım... veeeeee herkes motorunun bakımını yapmaya başlasın.. ve montların ceplerini fulll doldurun scooter ciler selelerin altı boş olursa pistler ağlar size.... haydi pikniğeeeeee...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
arkadaslar bende 1 ad fazla bılet var ılgılenenlere duyurulur
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
arkadaşlar ben motorla gelemicem bi arkadaşımla araba ile gelicez o ordan sakarya ya devam edecek dönüşte uygun olursa artçı olabilirim birinize bu arada park yeri falan nasıl bilenler varsa anlatırsa iyi olur arabaya baya bişey zulalayabiliriz
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
cgl125
dostum kask-mont-pant yanına al... ben seni artçı olarak geri getiririm...
(cd yi unutma)
Elimdeki fazlalık iki açık alan biletini ashes'e söz verdim. Bilginize
içki denince aklıma ilk gelen isim dostdark
walla bi adamın adı çıkmaya görsün...
Dostum şu anda şirketde biramı içiyorumKartal23 adlı üyeden alıntı
Neden aklına ben geldim ki
arkadaşlar bilet bulamayanlar için ....
grandstand port 4 8 adet biilet mevcutr
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
İstanbulPark'da bu sene yapılacak F1 yarışı öncesi hazırlıklar ile ilgili de son görüntüler geldi elimize.. Sizlerle paylaşmak istedim.
Lastiklerin durumunu kontrol etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan görevli, bunun için varını yoğunu kullanarak son teknoloji ölçüm aleti ile lastiğin diş derinliğini kontrol ediyor.
Lastiklerden sorumlu görevli fotoğrafçı arkadaşımıza böyle poz verdi.
Bakım işinden sorumlu teknisyen, aracın aerodinamik ayarlarını son teknoloji kullanarak son kez kontrol ediyor..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
inşallah motogp deki görevli arkadaşlarda böyle olur pala bıyıklı abilere denk gelmeyelim motogp ile ilgili haberler yokmu mesela açık alanda yarışı seyredeceklerin kaslarını gevşetecek yeterli görevli varmı malum açık alanda belimiz kanadımız tutulursa masaj lazım
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
MotoGP'de görevli arkadaşların da resimlerini çektik. Süper Fotocumuz Ashes kardeşim ile bu görevde öok zorluklar yaşadık ama onları da yayınlıyoruz. Buyrun..
artık pilotum mu derim görevliyim mi derim basın kartımı bulurum bi yerden mutlaka aprilia takımının pitalanına sızmam lazım
yalnız fotolardaki aprilia pilotunun nolan kask takması dikkatimi çekti italyan malı olduğu içinmi acaba nolan yoksa yarışlarda genelde bu kasklardan kullanılmaz shoei falan daha iyi diye biliyorum nolan ağırdır hem
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
ben de gelicem fazla davetiyei olan çıkar heralde. bir de moraliniz bozmak gibi olmasın ama cumartesi pazar sağnak yağış var.
in tyler we trusted!
Görevli kızlar var resimde gördün mü? Elinde şemsiye olan hani.. Eğer yagmur yagarsa onları açık alana göndereceklermiş. Biz ıslanmayalım diye bizlere şemsiye tutacak ve güzellikleri ile de içimizin ısınmasına yardım edeceklermiş. Aman dikkat edin fazla ısınmayın ama
istanbul tarafından gelen gruplar ne zaman pistte olacak? ben istanbul parka ilk defa gidiceğim için yarışı seredeceginiz yeri bulamayabilirim. En iyisi sizin konvoyun peşine takılmak. Tam saat verirseniz bende ona göre İzmit'ten yola cıkarım.
==============================
==============================
benim hararet ibresi hareketlenmeye başladı bile
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)