Bak en sevdiğim arkadaşımı buldumashes adlı üyeden alıntı
Bak en sevdiğim arkadaşımı buldumashes adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar yukarda bişi sordum acil cevap istiyorum mezeci yanımda ne hazırlıyım diyor
dostdark gelirken bişiler al mesela beyaz peynir
Emrah tamam dostumaraltı adlı üyeden alıntı
yaa iki dakkika bakmadık yine yıkmışsın ortalığı
Almazmıyım piknikte hem peynir hemde pul biber ve kekik getirmiştimashes adlı üyeden alıntı
kısa kollu akletlerimizi de giyeriz milet görsün türk motorcularını
metal kutu plastik kutu v.s almıyolar bardak su varsa yanında folyosunu kaldırıp geri veriyolar aaa dur o fenerbahce sükrü saracoğlu stadındaydıashes adlı üyeden alıntı
bilmiyom valla ben
evet bende öyle düşündüm ama hani fırsat bulmuşken geze geze gideriz dedim ama ikinci planda senin söylediğin güzergahtan gitmeyi düşünüyoruz önerin için teşekkür ederimferni adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
araltı adlı üyeden alıntı
güneşten yanarsan ilacın olurum emraaaaaaaaaaaaaaah
Acımadıki, acımadıki
ashes gecen yıl biz alkol sokmadık ama sandwichlerimizi sokabilmiştik sırt cantalarımızda su vs. bunun yanında motosikletlerinin baglerine doldurdukları biraları ile alman amcalar bayagı bir keyifteydi aynı senin dedğin gibi "rossiye karsı"-hatta sabah 11den aksam 17ye kadar bitmedi biraları ne kadar stok yaptılarsa artık -
ama oyle sanıyorumki bakkal poşetiyle alenen gelenlerinkini almamışlardı, yani kapalı cantalarda olanlar için bir problem cıkmıyor. hatta otomobillerin bagajları belki aranır ama içi, koltuk altı falan guzel zula olur...
Türküz biz canımız isterse içeri kanepe divan bile sokmanın yolunu buluruz.hatta iki direk diker araya hamak gereriz
hadi el birliğiyle calıştıralım saksıları arkadaslar....
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
Vaz geçtim leeeyynn ben ne maraklısı varmış
bize gerek yok sanırım senin saksının içinde n varsa baya büyük hepimize yeterferni adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
ben ilk önce şunu demiştim cenk menderese bizim seyyar masa var onu alalım sonra mangal yeşil alan yakalım abi acalım rakıyıda yarışa karşı cızbız buz gibi rakı bak sen keyfe ara sırada heyyttttttt ulannnnnn rosssiiiiiiiiii hadi bakalımmmm falan
bize böyle uyardıda napalım artık bira falan sokucaz içeri yanarız valla orda
napalım burası Türkiye burda mangal olur
ahha zuper :D
m € c l ü q
Olay budur ya
ashes, oturacağımız yani yarışı izleyeceğimiz arazi baya bir dik yokuş. Masa falan koyabileceğin bir şekil değil. Valla girişte motorların çantalarına kadar arıyorlardı ama millet çatır çatır biraları sokmuştu. Ben getirmemiştim yanımda ama Erdoğan motorunda efes extra'ları getirmişti birer tane çekmiştik. Benim çantaların da kilidi açılmamıştı. Adamlar tamam onemli değil demiş salmışlardı. Yani şansımızı deneriz. Almazlarsa onları orada bırakmak zorunda da kalabilirsin. Ya da motorla tel örgülerin orada bir yerde buluşur orda yukardan atma usulu ile alınır ne bilim işte..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
CBR1000RR ne demek ben de zibil gibi dolu saksının içi ama harcanıyorum yaaaaa... -çeşitli festival, organizasyon, futbol macları vslerden gelen tecrübe durumu -
ashes aslında harbi süper olur, acıklık alan bir de cift kale mac, cubuklu pijama daha ne olsun!-bir de hanımlar cayı demler bir taraftan ara sıcak hesabı-
"yurdum insanı" bir daha kacırır mı boyle organizasyonları
ama ne yazıkki o kadarına izin vermiyorlar! -belki de gercekten olması gereken de bu-
işin makarası bir yana, ben gecen yıl yapılabilmiş olduğunu söylemek istedim tabi makul boyutlarda.
yani nedir rossi geldi içerden al 2 milyonluk biraya 6 milyon ver bumudur kardeşim bu olamaz içeriye her türlü içkiyi sokucam bi yolu olmalı
tünel kaz istersen bilet parasıda vermezsin hatta sen şimdiden başla pazara kadar cıkarsın yer yüzüneashes adlı üyeden alıntı
Aidikurtwomanrider
baba bu ne yav ne womenrider
bak ayıp oluyor bilmediğimiz biserymı var
olm alem sana hasta be ben olmuşum çokmuaraltı adlı üyeden alıntı
ferni ben senin farkına wardım kartımı vercem elindende tutucam
Acımadıki, acımadıki
üzgünüm arkadaslar meteoroloji nin sayfası böyle diyo yagmurluk alın yanınıza
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
tünel kaz istersen bilet parasıda vermezsin hatta sen şimdiden başla pazara kadar cıkarsın yer yüzüne
süper, bakın fikirler gittikçe gelişiyor!!!
kesinlikle yaaa, 2lik biraya 6 cok!-ama bi yandan da 6 olmasına da dua etmek gerek! ya 10 olsaydı polyanna da bu durumda acaba ne derdi -
yok yok gecen yıl biraların sokulmasında pek problem yoktu sanırım. hem zaten en sıkı arama ana tribün girişlerinde oluyor, kalanları daha lakayd! zaten o kadar kalabalık bir grupta hangi birini dikkatle arayabileceklerki? sonuçta kapıda bulunan kişi sayısı maksimum 5
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)