bende geliyorum asil ve asi
Ya ehliyetsiz kullanacaksiniz motorunuzu, iciniz rahat etmeden polis cevirir mi endisesi ile gecireceksiniz o gunu yada baska yollarla gelip gonul rahatligiyla seyir zevki yasayacaksiniz. Size kalmis.
adam bulamadık o yüzden iptal ettik araltı kusura bakmaaraltı adlı üyeden alıntı
Dostum çok güzel sölüyosunda 800 ytl ! yemiyo be !NeQs adlı üyeden alıntı
Düşünmen bile yeterliydi zaten ! Yok cvp alamadık uzun süre ondan öle bi msj gönderdim sen kusura bakmaserkan79 adlı üyeden alıntı
Bu arada sanirim haftasonu yagmurlu gececek. Moralim dibe vurdu. Herneyse, yine de oradayim.
merak etme sen gel tek değilsin bu konuda hem polis çevirirse grup indirimi yaptırırızaraltı adlı üyeden alıntı
Emrah gidersen peşindeyimNeQs adlı üyeden alıntı
"Bakınız silver2 tribun2 nin onu acik alan nasılda yesil yesil tabi photoshoplada yapmış olabilirler."
MT Media Player
yok yok gercekten artık yem yeşil sanıyorum, çünkü le-mans'ı tvde izlerken görmüş "sonunda yeşillendirebilmişler" demiştim!
dostdark adlı üyeden alıntı
buyrun hepinizi bekleriz
yapma zaten zor duruyorum !NeQs adlı üyeden alıntı
Bende öle bir şans varki 100 kişi ehliyetsiz gitsek aradan birtek beni çeker alır bunlar !
ondan şüphem yok zaten ya ikimizde gidicez ya da ikimizde evden izleyeceğizdostdark adlı üyeden alıntı
o zaman sen bana yakın dur o zaman bişi olmaz bende de öyle bi şans var
Zaten bu olayı protesto edicem !
Pazar günü gidebilirsem çıplak şekilde piste atlıcam
eminimki motorlardan çok sen ilgi çekersin
yaw dostlarrrrr....
şeker misiniz....
tuz musunuz....
korkmayın erimsessinizz... üzerinizi sıkı giyinin... eğer terlerseniz
çıkartırsınızzz... naz yappayın ulleeeeeee
araltı
dostum... ben kamera ve fotoğ.mak. tam techizat gelicem... bu moda gösterinde senin fotoğrafçın ben olmak istiyorum.. ok mi???
çekiceğim fotolarla MT de çığır açacaksın... haydi koçum göster kendini...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Ondan şüphen olmasın zaten !NeQs adlı üyeden alıntı
Hava güneşli olsa asfaltın üstünde güneşlenmeye bayılırım nediyorum ben yine ya...
hehe herhalde şimdiden güneş başına vurdu
biz beylikdüzünden hanımla birlikte sabah 8 gibi yola çıkıcaz sirkeciden yada beşiktaştan artık hangisi uygunsa ordan vapura binip pendiğe gidicez ordanda bir vesayet buluruz artık geze geze istanbul parka gitmeyi düşünüyoruz da pendikten yarış alanına vesayet varmıdır acaba..
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
teror bence en güzeli ve rahatı sizin için eger grupla gitmeyecekseniz, taximden kalkan servislerdir, belki daha yakın olması acısından bakırkoy, avcılar, yenibosna gibi merkezlerden de kalkıyor olabilir. iettden sorup öğrenebilirsiniz heralde...
Evet istanbul parkda virajıı dönüyoruuz..
arkadaşlar acillllll
yanımızda getirdigimiz içki veya meze yiyecekleri çantamızda içeriye sokabiliyormuyuz yoksa topluyorlarmı bilgisi olan varmı ben bi rakı sofrası kurucamda şöyle rossi ye karşı çimende
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)