Hayırlı yolculuklar Kaza yapmamaya çalışın haaa
Hayırlı yolculuklar Kaza yapmamaya çalışın haaa
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Sizin için uygun zamanı bildirirseniz ben şişlideyim programımı ayarlayabilirim ilginiz için teşekkürler...ferni adlı üyeden alıntı
[COLOR="Navy"][B][LEFT]VENI VIDI VICI[/LEFT][/B][/COLOR]
ben silver 2 almıştım ama başka bir arkadaşla değiştim ben adapazarından direkt pistte gelecem
benide anadolu yakasına ekleyin belki +1 de olur.
Ben de eşimle katılmak isterim ama ehliyet haziranda geleceği için motoru çıkarmıyorum. Araba ile katılsak olurmu?
Ben tek gelirsem kaçırlar beni ama napim bilette almaıdm biletixdenmi alcam napcam çalışıyom ama nerden alcma off off yine panikim
bende sizinle gelmek isterdim.8 tribünden biletim de var ancak gelemeyeceğim..
arkadaşlar bu sebeple 2 adet silver tribün moto gp bileti(3 günlük kombine)30 nisana kadar satmak istiyorum. en az %10 zararına vericem. biletix fiyatı 50 milyon. tribünün yerinden dev ekranda tüm yarış ile son birkaç viraj ve start -finish düzlüğü net görülebiliyor. F! da tribünlerde çalışmış iyi bilen biri olarak enfes bir yer diyebilirim..tribün düşünenler için cep : 05335571592
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
t-shirt ler yetişirde bakalım ben gelebilcekmiyim ehliyetsizlik işte ah ulentunoka adlı üyeden alıntı
Bilet olayını halledebilirsek otomobilde 2 veya 3 kişilik yerimiz olacak, bekleriz
Listeye ben de ekleneyim bari, MotoGP için sınav kırıyorum ama değer...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
motor dergileri dagatıyo bilet yaaa.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
korkma sen... kimse dokunamaz... biletix ten al... açık alanda toplancaazz unutma... derin bir nefes al ve ne yapacağını bir kez daha düşündestinyofrock adlı üyeden alıntı
oy oy oy....CenkKeskin adlı üyeden alıntı
biliyorsun dostum... standart oldun. TSE... bütün MT ailesinin Motorları ve Kaskları senin... sıkma tatlı canını...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ben ben...calışmaktan biletle ilgilenemiyorum ücreti neyse veririm bana bi tane ayırırmısın lütfeeeennn....ferni adlı üyeden alıntı
10,30 bp deyim...
yada hangi motor dergısı bilet veriyor veya nereden alabilirim yardım lütfeeennnn
piste tur atmamıza izin verirlermi açaba
bende geliyorum
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
Ehliyetimi mayıs sonu alabilceğim !
Arkadaşlar ama rollerskatelerimi yanıma alarak birinizin arkasından iple gelebilirim
Kartal23 valla bilmiyom artcı aranıyor bulursam geliecem
destinyofrock artcı aryosan ben varım bak yalnız kalmassın
Şişşt millet afyonlu(afyonlu değilim orada öğrenciyim) manyak yine yolla çıkacak ona göre haber bekliyom ...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)