ÇİZERMİYİZ YAA SORASINDA SERKAN BİZİ ÇİZER AMAN HAAAjasmine adlı üyeden alıntı
ÇİZERMİYİZ YAA SORASINDA SERKAN BİZİ ÇİZER AMAN HAAAjasmine adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
len kafamı bozmayın hakkaten öle bi araba getiririm karizmanız çizilir bu sefer
zühtü yok ortalarda...skullhunter adlı üyeden alıntı
Hava tahmini ben veriyim bari : 30/4/06 15:00 itibarı ile ;
Sıcaklık: 16 derece
Bulut Oranı : %94
Rüzgar yönü ve şiddeti : kuzeydoğu, 11 knot
Yağmur ihtimali yüksek, ancak ilerleyen saatlerde bulutlar azalacak...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ahanda yagmur yagacakmış minübüs şart oldu
yagmur berekettir yagsın yagsın
minibüste banada yer ayırın o zmnnnnnnn
...............
arkadaslar minübüs koltuk fiyatlarına zam geldi yagmur yagacakmış 17 ytl :D
işte yağmur bereketiyle geldi bileserkan79 adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
F1'de şişe su 4 veya 5 ytl, bir ufak sandviç 8 ytl idi. O alanlara fazla güvenmeyin.2- Yiyecek/içecek olanakları var mıdır?
Her tribünün arkasında yiyecek/içecek satın alabileceğiniz seyirci alanları bulunacaktır.
Minder getirmek iyi olabilir, hele iki gün içinde birkaç damla bile yağmur yağarsa.5- Açık alanlarda oturabilmek için portatif sandalye, minder, şemsiye sağlayabileceğimiz bir teşkilat olacak mı?
Sandalye sokulması yasaktır. Şahsi minder ve/veya şemsiyeyi izleyiciler kendi imkanlarıyla tedarik edebilirler. Açık alanların eğimli ve hareketin çok olacağı kalabalık araziler olduğunu dikkate alınız.
Yapılır ama ayıp olur6- Açık alanlarda piknik yapılabilir mi?
Kalabalıktan ve alanın eğiminden bu pek mümkün olmadığı gibi, seyircilerin içeriye erzak çantasıyla girmesi de
Bende geliyorum ama arabamla tabiiki. benim araba ford connect yani 8-10 kişi alır, isteyen olursa benimle gelebilir. tüh be tam motoru satacak zamanı bulmuşuz... gp de görüşmek üzere arkadaşlar
o halde aracınızda bana 1 kişilik rezervasyon rica ediyorum pistten ayrılırken beni ararsınız artık yok orda unutup giderseniz sonrasında olacaklardan sorumlu değilimCANGO adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
ben geldim tekrar ne var ne yok
millet size dagıtacagım tshirtlerde bedenini değiştirmek isteyen varmı yarın logo nick ve avatar basımı yapılacak bedenini yanlış yazan varsa şimdi söylesin sonra bu beden bana olmadı demeyin sanırım pazar günü hepsi yetişmeyecek ama yetişenleri dagıtcam motogp ye gelenleri öncelikli bastırmaya gayret edicem hadi hayırlı işler
bende geliyorum motogp'ye adım listede yok ama geliyorum yani serkan79
niye seni tshirt listesine yazmadıkmı ben yazdık diye hatırlıyomilnapoli adlı üyeden alıntı
aman derim serkan79 kardeş yetiştir de askerler gibi tek tip olalım..
rahat....
hazırol....
motor başına...
marş marş...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
yazdın yazdın serkan79, saolasın.. sadece geleceğimi hatırlatmak istedim ya bu arada konu dışı biraz ama avatar'ları nasıl bastıracaksın t-shirt'lere.. sana mı yollicaz napcaz?
Heeyy bende geliyorum ama benim biletlerim açık trübün degil olsun hep birlikte gitmekte güzel pazara bostancıda buluşmak üzere
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
ben gelemiyorum maalesef size iyi eğlenceler :(
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
avatar konusunda geç kalmışa benziyon senilnapoli adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)