30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!
Reklamlar
-
26 Nisan 2006, 16:10
erhan ben c.tsi gecesine kadar çalışıyorum keşif e çıkamam bostancıda yada sahil yolunda gözümüze çarpan bir yerde oturcaz artık napalım yada birisi bu gece yarın çıkıp yer ayarlıycak milletide bilgilendiricez
yorumu yada başka bir yer mekan bilen arkadaş varmı ??????
sahil yoluna yakın ve iş çıkışı o güzergahtan gelip giden varsa bi göz atsın desek
ben gebzede oturuyorum arkadaşlar
Reklamlar
-
26 Nisan 2006, 16:19
demonicdreams adlı üyeden alıntı
cuk_o 'yu da listeye ekleyin!
KGS ile uğraşacak vaktim olmadığı için ve cuk_o da aynı dertten muzdarip olduğu için diğer köprüden geçip sizi müsait bi yerde (muhtemelen asya buluşma noktasında) yakalayacağız.
karşıdaki buluşma yerine gelirseniz iyi olur... sonra kopukluk olursa buluşamaya biliriz...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
26 Nisan 2006, 16:31
arkadaslar şimdi düşündüm de, gecen yıl da katılımın cok az olmasına ragmen acık alanlar bayagı erken saatlerde dolmaya baslamıştı,ki bu yıl katılımın oldukca yuksek olduğu belirtiliyor(hem yerli hem yabancı-malum paskalya tatili-) acaba her iki buluşma noktasında da saatler en azından 30 dakika öne mi alınsa? ne dersiniz? oldukca kalabalık bir gruba yayılacak geniş bir alan gerekecek!
-
26 Nisan 2006, 16:56
ferni adlı üyeden alıntı
arkadaslar şimdi düşündüm de, gecen yıl da katılımın cok az olmasına ragmen acık alanlar bayagı erken saatlerde dolmaya baslamıştı,ki bu yıl katılımın oldukca yuksek olduğu belirtiliyor(hem yerli hem yabancı-malum paskalya tatili-) acaba her iki buluşma noktasında da saatler en azından 30 dakika öne mi alınsa? ne dersiniz? oldukca kalabalık bir gruba yayılacak geniş bir alan gerekecek!
bizim gürültümüzden kaçarlar sen merak etme nurullah bu işi haleder
-
26 Nisan 2006, 16:58
ferni
aslında dediğinde halısın bu yıl çok reklamıda yapıldı.. bedava biletler falan... katılım çok olabilir... erken yol almakta fayda var....
-
26 Nisan 2006, 17:01
koray_77 adlı üyeden alıntı
Tamam ya dostum minibüs kiralanacak biralarımızı içe içe gideceyiz birde radyodan damar birşeyler çalarsak offf
-
26 Nisan 2006, 17:02
Super Moderator
evt minibüsle gelmek isteyenler el kaldırsın yoksa başımızın çaresine bakacaz serdar abi haklı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
26 Nisan 2006, 17:14
alper_tim adlı üyeden alıntı
evt minibüsle gelmek isteyenler el kaldırsın yoksa başımızın çaresine bakacaz serdar abi haklı
Alper listeyi yapmaya başlada millet olayı görsün
-
26 Nisan 2006, 17:16
Admin
MOTO GP sonrası hep birlikte TUZLA DODO BEACH'e akıyoruz.
Tuzlaya kadar geldik mağdem dodo beache uğrayalım
Dodo Sea Club Tuzla
http://www.motosiklet.net/forum/show...0&postcount=19
-
26 Nisan 2006, 17:44
Bilmeyenler için DODO Beach 2004 yazında açıldı ve fiyatları da pahalı...
Hani ucuz bir yer sanmayınız...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
26 Nisan 2006, 17:53
İşte bu!
Dostlarım kardeşim sağolsun gold bilet hediye etti bana.O yüzden yarış esnasında sizlerle olamayacağım ama piste birlikte gitmek için saat 10:00'da Levent'te olacağım.Mükemmel bir pazar bizi bekliyor.Aman tanrım!Sesleri duyuyorum sanki.
-
26 Nisan 2006, 17:55
chaplin kardeş...100 kişi gidiyoruz telefonu varsa bir indirim veya sabit fiyat alınabilir bu zamanda bu müşteri potasiyeli az bulunur bence..
daha önce giden arkadaş bir telefon edemezmi....
olmadı atla deve deilya paşa paşa öderiz..maksat beraber olmak..
-
26 Nisan 2006, 18:02
otohaber dergisini aldım içinde biletide var yani girişte bir problem yaşamayacağım. şimdi asıl mesele şu. benim kaskım montum dizliğim belliğim eldivenim var ama motorum yok bu kosulda buluşma noktalarından birine gelsem uygun olan birinin motorunda artçı olarak gelebilirmiyim??? yani motorcu gençlik bu duyarlılığa sahiptir herhalde... yada 2. bir çözüm olan bu minübüs olayının kosulları nelerdir? nerden kalkar felan?? 3. seçenek istanbul parka giden servisler anadolu yakasında nerde ve saat kaçta kalkıyor bilen varsa söylermi???
liste felan varsa benide ekleyin...
-
26 Nisan 2006, 18:05
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
aman derim...tuzlaya gidince tuzlu tutacak yani....
-
26 Nisan 2006, 18:07
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Doğrudur fiyatlar pahalıdır,ama bize bize değil başkasına,işletmecisi orhan abi ve barmenler arkadaşımızdır, %25 kesin veya daha üzeri bir indirim alırım fiyatlarda kimse merak etmesin telaşa gerek yok
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
26 Nisan 2006, 18:08
gerekli görüşmeler dodo için yapılacaktır
-
26 Nisan 2006, 18:11
Bu arada sanırım kaçırdım, cumartesi kimler gidecek?
-
26 Nisan 2006, 18:11
Super Moderator
-
26 Nisan 2006, 18:13
ulasturhan adlı üyeden alıntı
otohaber dergisini aldım içinde biletide var
yani girişte bir problem yaşamayacağım. şimdi asıl mesele şu. benim kaskım montum dizliğim belliğim eldivenim var ama motorum yok
bu kosulda buluşma noktalarından birine gelsem uygun olan birinin motorunda artçı olarak gelebilirmiyim??? yani motorcu gençlik bu duyarlılığa sahiptir herhalde... yada 2. bir çözüm olan bu minübüs olayının kosulları nelerdir? nerden kalkar felan?? 3. seçenek istanbul parka giden servisler anadolu yakasında nerde ve saat kaçta kalkıyor bilen varsa söylermi???
liste felan varsa benide ekleyin...
BP nin önünden kalkacak münibüs...
-
26 Nisan 2006, 18:15
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler