30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!
Reklamlar
-
26 Nisan 2006, 12:00
Reklamlar
-
26 Nisan 2006, 12:06
Arkadaşlar BP den motorsuz minibüs ile gitma olayı vardı gidiyormuyuz ve gelmek isteyen arkadaşlar varsa haber versin
motorları kaptırmayalım
-
26 Nisan 2006, 12:09
motoGP sonrası elbetteki bir şeyler yapılmalı ama ashes'e kalırsa kesin alkollü bir plan olur gibi
demonicdreams (listede 44. sırada /arama diye)'in yanına +1 yazılabilir mi? sayı bilinsin diye!..
-
26 Nisan 2006, 12:25
FutureShock adlı üyeden alıntı
1 saat önce işten kaçtım
göz doktoruna gidicem gözlerimin içi acıyo dedim.Biraz kısık gözlerle baktım etrafa ve pırrrrr kaçtım.Şimdi eve geldim motorumu alıp servise götürücem buji filanda alıcam.Bütün eksikleri hazırlamam lazım.KGS bakayım bide.Kusura bakma patron işten kaçmasaydım ne servise gidebilirdim nede MotoGP ye
Oluuuum patron siteyi bir okursa iş ara kendine madem arizi oldun bari ipucu bırakma
-
26 Nisan 2006, 12:29
-
26 Nisan 2006, 12:38
bak şimdi harbiden ağrı girdi gözüme
Yok yav ne işi bu sitede
yani dimi olmaması lazım
olmamalı
haaaaayyyyııırrrrrrrr
ya burdaysa
ya beni görüyosa
ZEKİMÜREN bile seni görüyor
-
26 Nisan 2006, 12:48
-
26 Nisan 2006, 12:52
dostlarım konu dışı ama idare edin...
scooterimi bakım yaptırcam ama kendi ASYA servisimde değil... başka servise götürcem... sağlam ve güzel bakım yapan bir yer varmı... ben bu ASYA servislerine güvenmiyom... Yardım...(help)
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
26 Nisan 2006, 12:52
Güle güle kanki ama motorla işyerinin önünden geçme
-
26 Nisan 2006, 13:26
hadi arkadaşlar 100 e 45 kişi kaldı elleri görelim....
motor GP bu birdaha bir sene sonraaaa....
-
26 Nisan 2006, 14:09
-
26 Nisan 2006, 14:20
koray_77 adlı üyeden alıntı
Dostum sakin ol !
-
26 Nisan 2006, 14:34
Bende ehliyet yok ama yinede gelicem inşaallah.Zaten geçen yılda gitmiştim 175 'lerce motor var.jandarma bölgesi orası.Hangi birini çevirsinler.Ben buluşma noktasına değil Gebze'den gelicem.Benide yazarmısınız.Birde artçım var
-
26 Nisan 2006, 14:35
ya benım ıstedıgım bıde kalabalık olarak ve motosiklet.net camiaası olarak ıstanbul ıcındede bı sehır turu org duzenlesekte boy gostersek delı olur bence
-
26 Nisan 2006, 14:39
koray_77
ok.. dostum üzülme... serkan79 arkadaşımız bir münübüs kiralıyordu kendini isim listesine yazdır..
-
26 Nisan 2006, 15:06
ashes adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hadi gidiş ok . org.ok
çıkışta bir mekanda bişiler atıştırsak çay çorba olayı bunuda plana dahil etsek
yarış alanında biraz pahalıdır herhalde içicek yiyecek
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Ashes GP sonrası tabiik bi org. yapıcaz. Yeri ayarla piste yakın bi eyrlr olsun duyuruyu bu baslıkta yap ilk mesaja ekleriz
Şimdi hafta sonu o saatlerde bu kadar adama yer bulmak zor olur. Rezervasyon vs. de zor.
Bu yüzden, benim önerim karnımızı doyurmak için şöyle bir çok dükkanın ( büfe, Mc Donalds vs. ) bir arada bulunduğu bir bölgeye gitmek. Herkes kendine göre bir yere dalar.
Sonra da hep beraber oturacak yer bulacağımız çay bahçesi gibi bir yere gidebiliriz.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
26 Nisan 2006, 15:10
Super Moderator
koray_77 adlı üyeden alıntı
kardeş sana katılıyorum benimde alsında bende kurtulayım c.tesi montu ve belliği alıcam iş kalıcak motoru almaya ama ehliyet yok nasıl alıpda eve götürcem motoru bilmiyorum offf offff
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
26 Nisan 2006, 15:22
cuk_o 'yu da listeye ekleyin!
KGS ile uğraşacak vaktim olmadığı için ve cuk_o da aynı dertten muzdarip olduğu için diğer köprüden geçip sizi müsait bi yerde (muhtemelen asya buluşma noktasında) yakalayacağız.
-
26 Nisan 2006, 15:26
ledo
abicim fikir güzel birde dediğin gibi çay bahçesi gibi bişey bulursak iyi olur o kadar yol aç aç çekilmez...
pistin bulunduğu bölge de oturan arkadaşlar var ise bir keşif yapabilirseler iyi olur...
-
26 Nisan 2006, 15:58
ya millet ben tshirtleri yetiştirmeye çalışıyom biri liste yapsın 11 kişi cıkarsa bana haber versin minübüs işiylede ilgilenirim motorsuz arkadaslar okuyosa ve gelmek istiolarsa yazsınlar cuma ya kadar bitsin bu iş yumurta kapıya dayanırsa minübüs bulamayabiliriz gelen çıkmazsada bende motorla gelcem artık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler