Evet OTOHABER'in poşeti alttan yapıştırmalı olduğu için mümkündür böyle birşey.Ben de almadan önce içini açıp kontrol etmiştim.serkan79 adlı üyeden alıntı
Evet OTOHABER'in poşeti alttan yapıştırmalı olduğu için mümkündür böyle birşey.Ben de almadan önce içini açıp kontrol etmiştim.serkan79 adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Ben bugun otohaber aldım bilet içinden çıktı .
Derginin poşeti alttan yapıştırma olduğu için açıp almak çok kolay
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
ben de motoron dergisi aldım. onun içinden çıktı. zaten bilet poşetin dışından bakıldığında gözüküyodu. derginin fiyatı 5 ytl. ayrıca alttan yapıştırmalı falan değil. içinden çalınması söz konusu değil.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
arkadaşlar dergiyi migrosdan aldım. poşette yırtık yoktu her tarafı kapalıydı ben yırttım poşeti. Derginin tarihini de kontrol ettim arkadaşlar.
Bilet çıkacak diye birkaç dergi daha alırsam biletix fiyatını vermiş olacağım.Zaten derginin hiçbir yerinde bilet olduğu da yazmıyor. İlginç bir uygulama gerçekten otohaberinki.
Bence benim aldığım dergiye bilet konmamıştı. Dergilerin hepsinde bilet yok sanırım ve bu yüzden derginin kapağında bilet hediye ediyoruz yazmıyor. Böylece benim gibi şanssızlar bilete ulaşmak için birden fazla dergi almak zorunda kalıyor. Dergide bu hafta daha çok satmış oluyor.
Dergide bilet veriyoruz yazmadığı içinde kim suçlayabilirki onları?
Bilet çıkmayan 3 kişi de dergiyi Migrostan almış...hımmm(SHERLOCK HOLMES tribi)
Otohaber'in sadece Marmara bölgesi'nde satılan dergilerinde bilet olduğu için üstüne bunu belirten birşey basılmamış.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
arkadaşlar ehliyetsiz kasksız falan sakın gelmeyin.ne de olsa motorcuların akın etmesi beklenen bir organizasyon bu ve polisler de bunu bilerek bol bol adam toplayacaklar yoldan.bunu kafanızdan çıkartmayın sakın!
sizin iyiliğiniz için...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
E derya ne diyim.. Sen de hakem oldu isen daha bizim halimize.. Neyin hakemisin yahu ? Deli etme insanıalestevardiya adlı üyeden alıntı
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
ehliyetsiz arkadaşlar bence şansınızı deneyin derim ben..
geçen sene jandarmada poliste o kadar yogundularki kimse durdurupda ehliyet soracak hali yoktu hatta bazı yerlerde biz yardımcı olduk..millet tel örgüleri parçaladı da girdi..o telaşta sizi görmezler bile diye düşünüyorum..
ama ara duraklarda ne olur onu da şansınızı zorlayın derim...beraber uzun bir kuyruk yapalım o kadar motoru kım durduracakta ehliyet soracak ....
Birisi bu Sinan Sofuoğlu olayına açıklık getirse artık?ferni adlı üyeden alıntı
Yahu normalde yarışçılar içinde yok Sinan'ın adı. Peki 250cc'ye ben istiyorum diyen katılabiliyor mu? Nedir olay?
Bu arada ferni kardeş cuma-cumartesi de orada seyirci olarak mı görevli olarak mı bulunacaksın?
Diğer görevli arkadaşlara sesleniyorum.
Mesela ben sabah 06:00da orada olsam piste azıcık 1 turcuk çaktırmadan alamaz mısınız? Hatta virajda da bir resmimi çekemez misiniz
Bir de planım var. Renkli kartonlar ile resim ya da yazı. Motosiklet.net yazısı 2 renk yazıp kartonları kaldırıcaz motorla geçerken. Böylece helikopterler ve kameralar bizi görecekler. Bunun için bir çalışma yapıp Skull'a göndericem.
Tabi kartonları kaldırabilecek zeki üyelere de ihtiyacımız olacak
Ayrıca benim 8 nolu tribün biletim var ve açık alan biletim yok nasıl yapıcaz?
DBTYSG
arkadaşlar VİP tribününden kimse var mı aranız da?yalnız seyretmeyeyim
arkadaşlar nasıl gidiyoruz minübüs olayına katılan yok mu
herkes kendi imkanıyla gidecekse bir öncü arıyorum beni alacak bi hayırsever var mııı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
babo benide ekleyin lsiteye bensiz biyere gidemezsiniz Anadolu yakasından gıdıcem haberınız ola bostancı sahılde bulusmk uzere
Arkadaşlar ben otohaber i perpadan aldım içinde hem bilet hemde dergi vardı
ben dun aldım otohaber ıcınden bılet cıktı fıyatıda 2.5 ytl cıkmayanların ıcındekılerı araklamıslardır bence
elimde 3 adet açık alan bileti bulunmakta..isteyen arkadaş olursa 10 ytl karşılığında kargoyla yollayabilirim adresine
ashes adlı üyeden alıntı
Ashes GP sonrası tabiik bi org. yapıcaz. Yeri ayarla piste yakın bi eyrlr olsun duyuruyu bu baslıkta yap ilk mesaja ekleriz
- Skullhunter
- Starsailor
- Ledo
- Tunoka +1
- Rüzgarınoğlu +1
- Khutuck
- Kartal23
- Cenkmenderes
- Karakız
- Danger0
- Chooper_08
- Chief of HardAffairs Dept
- Alderney
- Ferni
- TycOOn +1
- Olcan138
- FutureShock
- Vedat kaya
- Hboyraz
- Serkan79 +1
- Fragrance_chaplin
- Thai
- Lespaul_84
- NeQs
- Aliberkay
- CBR1000RR
- Can.
- Metemen
- Teror
- Shamyl
- Alper_tim
- Skocyigi +1
- Cobalt
- Dostdark
- Assi34
- Destinyofrock
- MuRRat
- Leto
- Boy
- Bandit
- Komtan
- Nemrut
- Eyong
- Demonicdreams +1
- LaCiVerTSaRi
- Sertan22
- Pizza
- Sword
- Bawebaran
- Baran
- Alikara +2
- Ataper
- Mustafakesci
- TNT
- Aidikurt
- ...
- ...
- ...
Yaa dostum 2.5 ytl ye bulabildikleri bilete neden 10 ytl versinlerki tamam aşırı rüzgara maruz kalıyoruz ama o kadar da değil yaniboxer adlı üyeden alıntı
Can. adlı üyeden alıntı
arkadaşlar OTOHABER tüm Türkiye'de satılan bir dergi. MotoGP biletleriyse sadece İstanbul'da dağıtılan dergilerin içerisinde var. O yüzden kapakta MotoGP bileti hakkında hiç bir şey yazımıyor. Ama hala şüphesi olanlar varsa Sabah gazetesi alıp kontrol edebilirler. Spor sayfasında yarım sayfa OTOHABER ilanı var ve MotoGP bileti verildiği ilanda yazıyor. derginin Poşeti yapıştırmalı olduğundan içinden çıkartılıp alınmış olabilir. biletler derginin içinde olduğundan iyi kontrol edin, sayfaları karıştırırken düşürmüş bile olabilirsiniz. Kapakta Yeni Clio ve Grande Punto karşılaştırması var tarihini kontrol ederek alın lütfen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)