olur ilnapoliilnapoli adlı üyeden alıntı
olur ilnapoliilnapoli adlı üyeden alıntı
ALPER yaaa bu adama hastayım yaalper_tim adlı üyeden alıntı
Alper senin mesleğin sütcülük mü ya
10+1 minibüse 14 kişilik liste yapmışsın
senden korkulur hemende bira paralarını garantiye almışsın
arkadaşlar ben gelmeyi herkesten çok istiyorum ama allaha baglı .motorumun beyni yandı gecenlerde yurt dısında bulduk ıstedık gelecek ama cuma dedıler ınsallah gelır dua edelım lutfen
olm sen karıştırma ortalığı ala aladostdark adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
tamam ama biralardan sus payımı alırımalper_tim adlı üyeden alıntı
doğru yaz len listeyi
1-2 serkan +1
3-alper
4-dostdark
5-araltı
düzelttim abiserkan79 adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
avrupa yakası toplanma yeri BP nin önüdür arkadaşlar sakın konuyu çarpıtmayalım... yeni arkadaşlar yanlış anlaya bilir...
Topic i ilk sayfasında ne yazıyorsa o geçerlidir... ehliyetsiz ve motoru olmayan arkadaşlar münübüs ile gidecekler ok mi...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
noluyo burda kim kime saldırıyo ortamı germeyin
alper sende düzelt minübüs 10+1 kişilik daha 5 kişi bulamadık sen 15 kişi yazıyon aç gözlü
Abisi o eskiden muavinmiş 30 kişi gidersek şaşmam kendine motor parası çıkaracakmışserkan79 adlı üyeden alıntı
valla ben bilmem 11 kişiden fazlasının taksi parasını verirsin gönderirsin istanbul parka alper duyuyonmu beni
ehliyetim yok ama motorla gelicem polis amcalar duymasınKartal23 adlı üyeden alıntı
duydum abi hemen düzelttimserkan79 adlı üyeden alıntı
bu arada beni artçı düşünen varsa ben onada uyarım rahat olun arkadaşlar
valla 50 motor gidilirse polis çevirmez gibime geliyo
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bencede çevirmez hangi birini çevirsin ki zaten
toplu sürüşü çeviren ilk polis olmak isterse amcam o başka
orda da devreye girmeye çalışırız belki tanıdık çıkar polis amca
Alper burada ciddi bir kiralama olayı var listeye giripte sonra ben motor buldum dersen yanlış yapmış olursunalper_tim adlı üyeden alıntı
Serkan sağolsun iyilik yapmak için bir riske girdi ayıp olur.
avrupadan anadoluya gecerken bi arkadası cevirmişti polis
on kişi toplanırsak öle satış olmaz bizde ben minübüs kiralanırsa sizle gelirim tabi başka yere gitmem ama serkan abi olmazsa felan deyince bende kendimi garantiye alimm dedim nede olsa herkesin motoru var benim yok bide ben alsaydım motoru yakında inş.dostdark adlı üyeden alıntı
bu son buluşmam olabilir ayrıca dost baksana gülde diken gibi kalıyom hep arada
piknie giderken banada dur işareti yaptı oralı olmadım oda arkamdakini çevirdiserkan79 adlı üyeden alıntı
az para değil bence minibüs en iyisi
gülü seven dikenine katlanır üzülme senalper_tim adlı üyeden alıntı
arkandaki niye durdudostdark adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)