30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!
Reklamlar
-
25 Nisan 2006, 16:24
"arkadaslar 150 euro ya vw transporter minübüs kiralıyorum yolcu adedi 10+1 250 euro depozit isteniyo onu ben vercem minübüsü teslim ettikten sonra geri alcam 10 kişi alabilirim adam başı 13 ytl alırım kalanı ve yakıt parasınıda ben karşılarım ilgilenen varsa bana haber versin"
arkadaslar gayet uygun! bakın gecen yıl iett tarafından gp biletlilere ulasım ucretsiz dediler ama 10 ytl karsılığı bilet aldılar ve bunun donusu de var(10+10=20). tabi rahat rahat giyor olmak, makaranın tadına doymak cabası. serkan79'un teklifini bence kesinkile değerlendirin. iett'nin sagı solu belli olmaz, saatler uymaz,tıklım bir kalabalık-özellikle dönüş saatlerinde- falan. her bakımdan cok guzel bir dusunce...
Reklamlar
-
25 Nisan 2006, 16:24
FutureShock adlı üyeden alıntı
benimle beraber bir araba gelicek.
her türlü yük eşya taşınır alkol taşınır.
Şu arabaya bağlanan soğutuculardan olan varsa getirsin hertürlü içkiyi soğuturuz.
ama soğuturken bi kısmı buharlaşabilir
böyle yani durumlar.
Her şey çok güzel olucak
benim kızımın yerini ayır
...tın tın giderim abi....
-
25 Nisan 2006, 16:28
Nemrut adlı üyeden alıntı
kaçak geçiş vb gibi yasal olmayan yazıları forumlara taşımazsanız hepimiz açısından iyi olur.
Yazmiyim diyodum ama, sağdan muz orta geldi .....
Arkadaşlar, eminim şaka yapıyorsunuz.
Köprüden parasız geçmek hem suçtur, cezası ağırdır, hem de "hırsızlıktır"
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
25 Nisan 2006, 16:28
metemen adlı üyeden alıntı
benim kızımın yerini ayır
Abi herkezi bırakırım bi tek onu alırım Arabanın koltuklarını ipek le kaplatıcam onun için
-
25 Nisan 2006, 16:32
hesaplamada küçük bi yanlış yapmısım 150 euro yu 100 euro gibi hesaplamışım ama söz ağızdan bi kere cıkar 13 liraya 10 kişi alırım
-
25 Nisan 2006, 16:49
Hemen şimdi gidip OtoHaber alıyorum. Hemde iki tane. Listeye ekleyiverin...
Bawebaran + Baran
-
25 Nisan 2006, 16:51
Serkan79 gidis-saati nasil olacak? Bu tur bilgileri de verirsen eger, ona gore cevap verecegim ben. Ayrica bu konuya sicak bakan diger arkadaslar da olabilir. Eminim onlar da gidis gelis saati vs. gibi seyleri merak edeceklerdir.
-
25 Nisan 2006, 16:52
biri bana bilet ısmarlasın
aargh adlı üyeden alıntı
Serkan79 gidis-saati nasil olacak? Bu tur bilgileri de verirsen eger, ona gore cevap verecegim ben. Ayrica bu konuya sicak bakan diger arkadaslar da olabilir. Eminim onlar da gidis gelis saati vs. gibi seyleri merak edeceklerdir.
levent bp de toplanacazda ben avrupa yakasında olduıgumu söylemeyi unuttum bahcelievlerde oturuyorum yoluma cıkanı alırım arabaya
-
25 Nisan 2006, 17:01
alikara ve eşi
+2 ekleyin lütfen.
Anadolu yakasından.
İlk buluşmamız olacak, bak heyecanlandım şimdi
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
-
25 Nisan 2006, 17:44
serkan79 adlı üyeden alıntı
arkadaslar 150 euro ya vw transporter minübüs kiralıyorum yolcu adedi 10+1 250 euro depozit isteniyo onu ben vercem minübüsü teslim ettikten sonra geri alcam 10 kişi alabilirim adam başı 13 ytl alırım kalanı ve yakıt parasınıda ben karşılarım ilgilenen varsa bana haber versin
ok ben varım zaten motorla gitmek çok riskli buluşma saatinde BP deyim ayrıca ilginize ve çabalarınıza teşekkürler
-
25 Nisan 2006, 17:47
Super Moderator
bende bakırköydeyim ben nereye geleyim beni kim alıyo
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
25 Nisan 2006, 17:55
alper_tim adlı üyeden alıntı
bende bakırköydeyim ben nereye geleyim beni kim alıyo
Yaa alper ya serkan 79 arkadaşımız münübüs kiralamış yazdır isminide senden kurtulalım 13ytl vermelisin onuda siteden toplarız artık
-
25 Nisan 2006, 17:57
Super Moderator
hooppp serkan kardeşşş benide al bende bakırköyden incirliye çıkarım ben yani ordan alman için yanlış anlama olmasın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
25 Nisan 2006, 17:59
Kaçak geçiş olayları, arkadaşların da dediği gibi siteye taşınmaması gereken olaylar bence. Cezası 33 YTL'dir. Başka bir cezası da yoktur onu da belirteyim. Polis sizi kaçak geçerken görse, "kardeşim parasıyla değil mi? 33 ytl verip beklemeden geçmeyi seçiyorum" dersen sana birşey diyemez. Plakanı kapamak gibi birşey yaptı isen onun ayrı bir cezası olacağı ve suç teşkil edebileceğini sanıyorum ama. Plaka açıksa sadece 33 YTL para yazarlar o kadar. Ayrıca ogs'lerin sağına iyice yanaşık geçme sistemi her ogs'de işe yaramaz onu da belirteyim. Denenip görülmüştür
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
25 Nisan 2006, 17:59
-
25 Nisan 2006, 18:09
serkan79 sen yüce insansın !
Benide eklersen çok sevinirim BP de olacağım
tekrar teşekkür
-
25 Nisan 2006, 18:12
@serkan79, BP den milleti topladıktan sonra Bostancı'ya gidecek misiniz? ben de gelsem BP'ye ama motorla, Tem'de bana eskortluk yapar mısınız motorları hiçe sayan hayvanlara karşı.. şöyle yanınızdan yanınızdan takip etsem sizi..
-
25 Nisan 2006, 18:17
Serkan79
abisi bir minibüs listesi yapsanda bizde ismimizi görsek bu iş ok desek ne güzel olur hem listeye bakan arkadaşlardan da katılım olur di mi ya (süperim ya )
-
25 Nisan 2006, 18:18
inapoli levent bp zaten avrupa yakası MTnin buluşma noktası değil mi? yani burada toplanıp bostancıya gidilmeyecek mi?
arkadaslar yoksa avrupa yakası toplanma yeri yok mu?
-
25 Nisan 2006, 18:22
Super Moderator
evt arkadaşlar isimleri ben alıyorum liste yapıcam
minübüse bincekler listesi (yanında kask getirmek mecburi )
1.serkan79
2.serkanın artçısı
3.ben
4.dostdark
5.araltı
6.
7.
8.
9.
10.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler