yok ya verdiler bi makina çektim bende eama hangisi hatırlamıyorumm..
çabuk çıksın ortaya yutmayın bizim resimleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok ya verdiler bi makina çektim bende eama hangisi hatırlamıyorumm..
çabuk çıksın ortaya yutmayın bizim resimleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Emrah bu kelebek ne diyor yaaraltı adlı üyeden alıntı
Buarada emrahın orjin resmini gördük ama kırmızı nın orjin resmi nerede vın vınnnn[/QUOTE]
sevgili dostdark aile faciasına sebep olmamak adına resmi gönderemiyorum
bu arada trenox cd için tekrar teşekkür ederim. ellerine sağlık. gerçekten çok güzel olmuş
arkadaşlar bilgisayara yüklemeyi başarabilirsek bizde de güzel resimler var umarım birazdan yollayabiliriz
olm emrah n adamsın lem ben kimsenin koruyucu kelebeği değilim kelebeği hiç değilim ahhhh özge ahhhhharaltı adlı üyeden alıntı
adım çıkacak adımmmm n kelebeği abicim yaaa batsın ulan bu dünyaaa
peril sen daha o 1000RR yanındaki 6 yı çöz
ahhh cd ahh
Acımadıki, acımadıki
Şşşşş bıdı bıdı yapma artık sen bizim kelebeğimizsinolm emrah n adamsın lem ben kimsenin koruyucu kelebeği değilim kelebeği hiç değilim ahhhh özge ahhhhh
adım çıkacak adımmmm n kelebeği abicim yaaa batsın ulan bu dünyaaa
Arkadaşlar lütfen isim vermeyelim rezil etmeyelim birbirimizi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaraltı adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
dostum... ben esenyurtta oturuyom bu gün cd ben de akşam.. 7:30 8:00 gibi tatilyanın orada servisten arkadaşları indiriyoz... eğer müsait sen oraya gel sana cd vereyim...FutureShock adlı üyeden alıntı
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
rica ederim vınvın.
futureshock; bowlinge geldin mi? orda dağıttım herkese ama atladım mı seni? kusura bakma...
bir dahaki buluşmaya kalan cd leri getiririm gene dağıtmak için.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
uyar bana en geç 8 gibi tatilyanın önünde olurum bende.teşekkür ederimKartal23 adlı üyeden alıntı
ok.akşama görüşmek üzere...... fakat orası çok kalabalık oluyooo...FutureShock adlı üyeden alıntı
özelden cep verirsen geldiğimde ararım seni...
sevgili dostdark aile faciasına sebep olmamak adına resmi gönderemiyorumvınvın adlı üyeden alıntı
bu arada trenox cd için tekrar teşekkür ederim. ellerine sağlık. gerçekten çok güzel olmuş
arkadaşlar bilgisayara yüklemeyi başarabilirsek bizde de güzel resimler var umarım birazdan yollayabiliriz [/QUOTE]
İlk taksit için teşekkürler ama her gün faiz geliyor bilgine
perilllll özelmesajını boşaltsana mesaj yazıyos gelmiyoo
ayrıca nicklerini unuttuğum filiz ve koray arkadaşlar (bowling oynadığımız) bana özelden ulaşın lütfen
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
abi anlasana kız özelden msj istemediği için dolu tutuyooalper_tim adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
eee online da olmuyo göremedim hiç nasıl irtibat sağlıcam ben onla
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ben söliyim sağlamıcannnnalper_tim adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
baba kızlar MT nin en büyük artçısını kaile bile almiyırlar vay vay vay....CBR1000RR adlı üyeden alıntı
nasıl gaz ama.... vvvııınnnnnn
uleynnnn
bana yapılırmı lemmm buu hee yapılırmııı ilk buluşmada görüşcezzz
duman la haber yollaalper_tim adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)