vedat abi senin makineden hiç resim yok mu yahu... gece boyunca resim çektin... bowling i bile unuttun fotoğraf yüzünden...
vedat abi senin makineden hiç resim yok mu yahu... gece boyunca resim çektin... bowling i bile unuttun fotoğraf yüzünden...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
arkadaslar resimler biraz gecikti kusura bakmayin ama inanin 11 den bu tarafa 3 bilgisayar degistik ve anca toparladik..daha cok resim vardi ama hareketli anda cektigim icin ya kol ya bacak ya, vb.vb. yerleri cikmis milletin o nedenle bi de elemeden gecti resimler..
emegi gecen herkeze tesekkurler guzel bi geceydi...
kartal23 macgyver adi altindaki resimler benim cektiklerim benim bilgisayarda olmadi onun makinada yaptik...
sağlık olsun... her türlü resme kabulüm... yeterki birazcık o akşamı andırsın..ok.
geldik gördük izledik resimler süper olmuş elinize emeğinize sağlık. Artık diğer organizasyonlarda buluşmak dileğiyle.
bi daha ki sefere tam bi turnuva yapalım.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
peril zati hafif kızzz....
uçar mı uçar....
MCGYVER dostum m.köyedeki diğer org. larda bana öğretirsen şu oyunu süpper olur.. şimdiden teşk....
bide söylemeden geçemeyeceğim... bizim grüpta saçlarını arkadan bağlamış beyaz gömlekli gözlüklü arkadaşa da yardımı için teşk. ediyorum..
fenerbahce 2 Galatasaray 0
Dk.12 Appİah
Dk.20 Lucİano
Dk.32 MaÇ Devam Edİyor
ilk yarının elemanları
tuncay(fb) 1800cc motor gibi
cihan(gs) çalım manyağı oldu
mondragon(gs)appiahın füzesini görmedi görse tutmaya çalışsa bile topla birlikte ağlara takılırdı muhaha
şaş hasan(gs) top oynamaktan başka her şeyi yapıyo sarı kartı var heran kırmızı olabilir (kaldıramıyo çocuk kadıköy atmosferini)
appiah(fb) söylenecek fazla söz yok profutbolcu
luciano(fb) gol atıyosunda defanslada ilgilensen biraz
marcio nobre(fb) direkler müsade etmiyo bi türlü
6 olur bu maç
Ben Taksim'e gelecektim.Taksim'e gidiyoruz diyen birkaç motosikletin peşine takıldım.Fakat onlar karşıya giden grupmuş.Artık geriye de dönemezdim.Barbaros Bulvarın'dan eve doğru yönlendim.Neyse bir dahaki sefere daha dikkatli olalım...alper_tim adlı üyeden alıntı
serkan79 adlı üyeden alıntı
baba senin avatarlı T-shirt topick in linkini versene...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12305Kartal23 adlı üyeden alıntı
Tabi ne sandın. Önce rakibi tartacaksın, havaya sokacaksınGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
DBTYSG
GALATASAY KIZARDI
DK 47 KIRMIZI KART SAİDOU
KARŞILAŞMAYA 2 TAKIMINDA YABANCI FUTBOLCULARI DAMGASINI VURDU
GALATASARAYDAKİLER ÇALIM YİYO
FENERBAHCEDEKİLER SHOW YAPIYO
BU ARADA CİHAN ÇALIM MANYAGI OLMAYA DEVAM EDİYO ADAM BU MAÇ YÜZÜNDEN FUTBOLU BİLE BIRAKIR BU UTANÇLA YAŞANMAZ
Kartal 23 canım beyaz gömlekli gözlüklü arkadaşta site sakinlerinden deildi oda benim diğer bir kankamdı ve diğer bale yapanda benim kankamdı bide buarada benim turnuvalara katıldığım grubumdanlar bunlar okKartal23 adlı üyeden alıntı
Birde She-va ya giden arkadaşlar hiç kırılmayın çünkü ben yanlız bir kovboy olarak geldim yanımda bir kız arkadaşımıda getirmedim ayrıca she-va ya daimi takılan biriyim orada damsız almıyorlar 1+1 alıyorlar önceden 1+2 yada 1+3 alıyorlardı ama şimdi hiçte öyle eskisi gibi deil yaaa bidahaki sefere alırım yanıma birisini gelirim böylelikle ekmişte olmayız demi
FENERBAHCE 4 salatasaray 0
DK:12 APPİAH NÜKLEER BAŞLIKLI Bİ FÜZEYDİ GALİBA TAM GÖREMEDİM
DK:20 LUCİANO
DK:69 ALEEEXXXX DEEEE SOOOUUUUZAAAAAA
DK:75 NİCOOOOLLLAAAAAA AAAANEEELLLLLKAAAAAA
BU ARADA FERHAT CİHANA EŞLİK ETMEYE BAŞLADI SEN TEK BAŞINA ÇALIM MANYAĞI OLMA KARDESİM GEL BERABER YAPALIM ))
FENERBAHCE TERLEMİYO BİLE 6 OLMICAK YA :(
NeQs nirdesin gurban
yeni bi motor çıkmış 2500cc fiyatı 20million usd markası TUNCAY modeli ŞANLI
NEDİR ? TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR
Yazmadim Ama 4 Top Da Dİrekten DÖndÜ
Bu MaÇ Burda Bİter Ben Bİ Tur Atİm Gelİom
Dostum 2003 şubat ayında almıştım. 425€ olan fiyatı kampanya ile 212€ o zamanın parası ile 260.000.000TL vermiştim.adalı adlı üyeden alıntı
Markası Alpinestar
DBTYSG
bende FB avatarlı isterim valla elhamdulillah fenerbahçeliyis
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Yine yıkılmış oralar.Gelemedim ama aklım sizde kaldı.Dihahakine artık.
aranızdan kimse florya metin oktay tesislerine gidip kapıda durup arabanın camlarını acıp son seste fenerbahce marşı çaldımı ben az önce yaptım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)