abicim ben kimseye kırılmam kızmam sen kafanı yorma aynen devam takılmayaKartal23 adlı üyeden alıntı
abicim ben kimseye kırılmam kızmam sen kafanı yorma aynen devam takılmayaKartal23 adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Unutuldun gönlüm unutuldun elbet alışırsın yalnız kalmalara :(
merhaba,Kartal23 adlı üyeden alıntı
resimde ucan gayet benim gerci bakinca bende bayagi bir guldum. ama iki oyun sonunda 370 puana ulastigimida soylemeden gecemiycem... neyse mcgayver arkadasimiz sayesinde motor korkumu yenebilirsem ki, motorla tek alakam 2 kez mc in beni eve birakmasindan ibaret (her saniye kolunu sıkıp yavas diye bagirdimi duymamis olun) iyi bir makina alip pesinize takilmak super olacak. neyse simdilik motor camiasina en azindan forum yoluyla girdim sanirim kendimi asip tabi birazda gozu karartip neferiniz olacagim yani sanirim....
destinyofrock adlı üyeden alıntı
Öğrenmenin tersi olan bir bellek işlevidir. Yani, öğrenilenlerin zihinde yeniden canlandırılamamasıdır. Unutmayla ilgili çeşitli kuramlar ileri sürülmüştür. Unutmanın tanımlanması ve türleri kuramların bu konudaki görüşlerine göre belirlenir.
Fizyolojik temellere dayanan kuramlara göre, unutma öğrenilenlerin ya da anıların beyindeki izlerinin zamanla aşınıp silinmesi sonucu olur.
Koşullanma yoluyla öğrenme kuramına göre; pekiştirilmeyen, ödüllendirilmeyen tekrarlar; uyaranlarla tepkiler arasındaki bağı zayıflatır, unutma ya da diğer bir deyişle, sönme olur.
Bir çok öğrenilen şey ve anılar bellekte saklı olmalarına karşın, unutulmuş gibi görünebilir. Freud ve diğer psikanalistler bunu baskı kavramıyla açıklarlar. Onlara göre, kişiye acı veren anılar bilinçten uzaklaştırılarak bilinç dışına atılır.
bRaVo eski bi atasözü derki çok konuşan boş konuşandırFutureShock adlı üyeden alıntı
Anlaşıldı...STOP...ugly_duck adlı üyeden alıntı
Çok Becerikslisin...STOP...
Bir Sonraki Ogr.da Bekleris Efenim...STOP...
Hadi Bir Cesaret Kap Bir Motor...STOP...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Gidemedijk bizim ofis te basılmaz ki Fransızlar güvenliğe çok önem veriyor. kapıya bile yanaştırmazlardı izi vallahi. Fenerbahçenin yenişi höylöylöy geçit töreninde Zafer abiyi gördüm ama Cd yoktu yanında 16 Nisan Cd sini de alamadım
Sadobey
kaderi kim unutaaaaaa unutanlar tez kelle uçurulaaaaa
sen hep kalbimizde olcaksın
Acımadıki, acımadıki
sadobey senin cd yi ayırdım yaaw. o zaman yanımda yoktu sadece. unuturmuyum hiç ayıp ediyon.bana özelden bir msg atsan nerdesin adresin v.s. ya da bi gün görüşelim ok mi?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Kader biz kimseyi unutmayız birkere aileye girdin artık hep bizlerlesindestinyofrock adlı üyeden alıntı
kader benim öncüm
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Nurullah öyle söyleme yalakalarında bir gururu vardır alınmasınlarCBR1000RR adlı üyeden alıntı
bu bambaşka biri
Birde artcılığınıda örtpas ediyor kader benim öncüm sen neci oluyorsun o zaman yönetim alın artık alpere bir motor yaalper_tim adlı üyeden alıntı
dostdark adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
hiç olmassa seni çevirirler olmaraltı adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
araltı adlı üyeden alıntı
yok lan ben tipten bahsetmiştim
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)