23.Nisan.2006 Adana - Zorkun Yaylası Gezisi
Reklamlar
-
Merhaba
DİKKAT: Arkadaşlar Pazar günü yapacağımız gezi, kulüp üyelerinin tamamının katılması gereken bir spor organizasyonu sebebiyle ani olarak iptal edilmiştir. Gezi yerine tüm üyelerimiz ve geziye katılmak isteyen diğer arkadaşlar sabah 09:00'dan sonra kulübe gelsinler. Motor camiasının sesini duyurmak için bu etkinliğe katılıyoruz. Yüksek katılım bekliyoruz herkese teşekkürler.
23.Nisan.2006 günü Adana - Zorkun Yaylası Gezisi yapılmasına karar verildi. Gezimize Racing, Cruiser, Scooter, Cross, Enduro kısaca her tür motorla katılabilirsiniz. Güzergah haritadan da göreceğiniz üzere Adana'dan otobana girip Osmaniye civarında otobandan çıkıp zorkun yaylasına doğru yol alacağız. Çevre illerden de katılmak isteyen arkadaşlarımız gezimize gelebilir. Saat 9:00 'dan itibaren arkadaşlarımız bekliyoruz. Gezi öncesi brifing'de gerekli bilgiler ve kurallar bildirilecektir.
Hareket Saati: 9:45
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
Sevgili Makine ilk sıraya bizi yazzz..
Yine Adana güzel ve keyifli bir geziye daha imzasını atacak desene..kesin bu yaz Adana yapacağız anlaşılan..size iyi eğlenceler..
Kılıçbalığına iyi bakın..selamlar ve sevgiler..
-
Aksaraydan geçermi
Born To Be wild,Live to Ride...
-
aakreeep adlı üyeden alıntı
Sevgili Makine ilk sıraya bizi yazzz..
Yine Adana güzel ve keyifli bir geziye daha imzasını atacak desene..kesin bu yaz Adana yapacağız anlaşılan..size iyi eğlenceler..
Kılıçbalığına iyi bakın..selamlar ve sevgiler..
Sevgili dostum/dostlarım izmir mt
Kapımız herzaman açık gelirseniz inan çok onure edersiniz bizleri.Gittiçe büyüyen bu dostluklar yüzünden işi gücü bırakır olduk.ama inanınki okadar keyifliki yepyeni arkadaşlıklar edinmek allah nazarlardan sklasın herkese selamm kendinize çok iyi bakın byee
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Katılıyorum sana sevgili kılıçbalığı bu dostluklar ve geziler öyle güzelki çok sevdiğim işimden bile soğuyacağım adeta çünkü hepsine de katılmak, oralara gelmek istiyorum.bu güzel gezinizde de bol keyif almanızı dilerim.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
-
jasmine adlı üyeden alıntı
Katılıyorum sana sevgili kılıçbalığı bu dostluklar ve geziler öyle güzelki çok sevdiğim işimden bile soğuyacağım adeta çünkü hepsine de katılmak, oralara gelmek istiyorum.bu güzel gezinizde de bol keyif almanızı dilerim.
selam
nezaman geliyosun bekliyoruz
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Bu gezimize rekor düzeyde katılım bekleniyor . Bütün motorsever arkadaşlarımızı pazar günü bekliyoruz . O sabah kulüp önünde uzman abilerimiz güvenli sürüş teknikleri konusunda bilgi vereceklerdir ; ayrıca geziye katılan herhese HONDA firmasının hazırlattığı ' Motorsiklet Sürüş Kursu - Sürüş Tekniği ve Güvenlik' CD'si ücretsiz olarak dağıtılacaktır .
-
Süper Moderatör (BBRR)
zorkun haa ne güzel olur yazları ama şimdi buz gibidir hava orda ona göre gidin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
inşallah hava yağışlı olmaz.meteoroloji yağış var diyor orta akdenizde ama.Zorkun soğuk olur ona göre tedbirli olun arkadaşlar
onrbab yangına körükle gitme zaten yeni duruldu ortalık birde sen başlama
-
tüzemen adlı üyeden alıntı
inşallah hava yağışlı olmaz.meteoroloji yağış var diyor orta akdenizde ama.Zorkun soğuk olur ona göre tedbirli olun arkadaşlar
onrbab yangına körükle gitme zaten yeni duruldu ortalık birde sen başlama
ne duruldu niye duruldu haberim yok
zatende laf atma gibin niyetim de yok benmki sadece sehirimi cok sevmem okadar
bu arada ne yicez orada kendin pişir kendin ye olayına mı girecez yoksa lokanta durumumu var
-
beni ekleyin listeye bedenim yok ama ruhum sizlerle kendinize çok iyi bakın
güneşiniz bol rüzgarınız az olsun yolunuz açık olsun.
sonsuz sevgi ve saygılarımla,
-
merhabalar yarınki geziye hava iyi olursa bende gelmek isterim
-
-
süprizi biliyorum sanırım izmir e geliyorsunuz
-
ehh şimdi bu gezi bensiz olmaz bende geliyorum arkadaşlar
-
Şimdiden sabırsızlıkla gezi raporunuzu ve fotoğraflarınızı bekliyorum.Sevgiler.
-
-
Arkadaşlar gezi iptal edildi ayrıntılı bilgi ilk sayfada.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Makine.
Heveslendirdin bizi tüm programımızı yaptık istanbula gidecektim ondan bile vazgeçtim.Şimdi şu yaptığına bak :=(((
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler