pazar sabahı allahın izniyle orada olacağım herşeye rağmen derin kardeşim şu motoru görüşelim senle bende cebin yok arayamadım
pazar sabahı allahın izniyle orada olacağım herşeye rağmen derin kardeşim şu motoru görüşelim senle bende cebin yok arayamadım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ya kenan benide yazmışsında bu ege ünüversitesi nerde izmirde bilmiyorumda bulabilirmiyim acaba bi tarif etseniz gelicem.
arkadaslarim ben de sizi karsilamak isterdim ama antalyaya gidecegim..artik baska sefere insallah tekrar bekleriz..olmadi biz geliriz..hayirli yolculuklar olsun simdiden kazasiz belasiz insallah..
ihtiyar sen gel ben atlarım arkana götürürüm seni kafana takma böyleseylerihalaoglu adlı üyeden alıntı
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
Ya 6.5 yılım o kampusun kapısında geçti ya.. Keşke orada olup sizlere katılabilse idim.. Ama müsade edin de 500 km uzaktan gelemememi mazur görün.. Ama Sezen'in dediği gibi.. "Kalbim Ege'de kaldı" .. Yüreğim ve canım sizinle olacak zaten..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
bende gelemem. ama askerliğin bir bölümünü izmir bornova da yapmıştım. çavuş talimgahında öhüm öhüm! bu arada cenkmenderes çok romantik olduğunu sana daha önce sölemişmiydim?
abi cafede gelcem dedim ama
gel görki ailevi nedenlerden gelemiyorum!!!!! :( :(
burda yalancı durmunu düştüm onada üzülüyorummm :(
yaz gelince okul da bitince herhafta sonu gelecem ama (evdekiler izin verdi )
size ii eğlenceler dilerim işallah her gezi gibi güzel bi gezi olur
halaoğlu
karakız izmirin kurdu sen ona söle seni hertürlü toplantı yada buluşmaya o götürür hem tarifte eder
Sayın modum,yarın ki gezi için toplantıda görüştüğümüz değişiklikleri bu topikte güncellersen katılım gösterecek arkadaşlarıda bilgilendirmiş oluruz..Sevgi ve saygılarımla..
Egeknn,
Toplanma yeri olarak "Bornova Ege Üniversitesi" yazmışsın. Ege Üniversitesi Hastanesi önündeki yer mi yoksa Osman Kibar Kavşağı önündeki yer mi? Arada 2-3 km fark var da. Gelme ihtimalim var. Yanlış yerde kek gibi beklemeyeyim.
Denizli MT 8 Saat sonra yollarda. Yaklaşık 13 Saat sonra ordayız.Allah'ın izniyle İzmir'i ve güzel İzmir MT'yi görme imkanımız olacak.Şimdi ben istirahate çekiliyorum.Kendinize iyi bakın.Denizli Mt'ye yine söylüyorum.04:00'da Kültürün önünde buluşuyoruz.05:00'da yola çıkacağız ve kimseyi beklemeyeceğiz!En geç 05:00 'da kültürün önünde olun.Son eksiklikleri giderelim.
bi aksilik olmazsa bende geliorum inşallah
hayırlı yolculuklar serdar. senden güzel fotolar bekliyoruz.
karşıyakadan da foto çek özledim walla oraları sınavlarım olmasaydı kesin ben de gelirdim.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hoş geldiiiiiiiinnnnnnnnn denizli mt ben gelemiyorum çünkü motorum yok şu anda size iyi eğlenceler
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
denizli mt izmirde
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Arkadaşlar ben elimde olmayan nedenlerden ötürü gelemiyorum beklenti içerisinde bıraktığım tüm motosiklet tutkunu dostlarımdan özür dilerim fakat izmir gezisine çıkan arkadaşların uzun yol tecrübesi olmadığından vede az çok bir katkım olsun mahcup kalmayalım diyerekten ekibe yaklaşık 75 km abilik ve öncülük yapma sorumluluğundan kaçmadım Bende kısmet olursa kısa süre sonra izmirdeyim hem işlerim var hemde sizleri görmek isterim bir haftaya yakın kalırım boşuna yer falan ayarlama zahmetine gimeyin benim evim zaten izmirde iş gereği denizlide kalıyorum büyük ihtimalle yola yalnız olarak çıkarım.Sizlerinde serdar kardeşim ve saz ekibine gereken ilgiyi göstereceğinizden kuşkum yok
denizliden gelen kardeşlerimize elimizden gelen en iyi hizmeti verdik şu an itibariyle forrap ( tuncer ) kardeşimizin nezaretinde izmiri talan ediyorlar ( nede olsa onlar genç ) izmir turunun bitiminde benim misafirim olacaklar hayırlısıyla sabah onları ben yolcu edeceğim TEŞEKKÜRLER DENİZLİ MT elinize ayağınıza motorunuza sağlık bir hatamız olduysa affola
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Hehe.. Saol Caner kardeşim.. Romantikmiyim bilmiyorum.. Ama çok da balta değilim sanırımCANGO adlı üyeden alıntı
Kalbimin Ege'de olduğu zaten salt bir gerçek. Mümkünse hep o kişide kalsın istiyorum zaten..
Bu arada buluşma resimlerini bekliyoruz arkadaşlar.. Keşke orada olup sizlere katılabilse idim ama malum birazcık uzaktayım
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Aranıza katılmak güzeldi, daha planlı gelmek isterdim dün yoldan geçerken gördüm bundan sonraki organizasyonlara katılmak isterim.
Ozgur
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)