Besiktas meydanda olan varmi ?
bir 29 ekimi daha ifa ettik..eski dostlarla karşılaşıp yeni dostlarla tanışmak güzeldi.emeği geçen herkesi kutlarım.forumdan tanıyordum ama ogün(desparados) la tanışmak helede motorumda misafir etmek ayrı bi onur oldu benim için bendeki fotolar bu kadar .diğer arkadaşlar şimdi burayı resimlerle donatırlar zaten
ya ben etkinlikte bitek burakk90 arkadaşımızı gördüm bide mavi ybrli bi abimiz vardı onu görebildim bi gün bi buluşma ayarlasanızda herkes birbirini görse
Harika bir gündü. Yeni kortejleri bekliyor olucam. O fotoğraflarda bende varım. Beylikdüzü'nden. Oğuz seni epey takip ettim sonra gözden kayboldun. Tanıştığımıza memnun oldum. Tekrar görüşmek dileği ile ...
Geçen seneki kortejden daha iyiydi sanki,birde hafta içi olmasına rağmen süper katılım oldu,kimi 300-kimi 500 diyordu ama sayacak vaktim olamdı..!biz beşiktaş'tan dahil olduk.bir çok foto-video çeken arkadşlar oldu, lütfen esirgemesinler bizden
o kortejin geçişini saygıyla sabırla bekleyen istanbul tarfiğine ve ilgiyle bizlere bakıp alkışlarla destekleyen vatandaşlara teşekkürler..!
Haberleri takip ediyorum ama hiç bir kanalda bizim kortej haber olmamış galiba
bogazkoprusunden uzunca bır kortej gectı yanımızdan anadolu tarafına dogru.cok guzel bı goruntuydu.benı sevındıren apacı kardeslıgı hıc gormedım...nefret edıyorum ara gazcı ss tayfasından bu tur gunlerde...
bu arada...
bugunun en anlamlı fotografı bence...
arkadaşlar bugunki kortej için facebookta profilime bakabilirsiniz buraya atmayı beceremediğim için kusura bakmayın pek iyi olmasada 2 video ve baya bi fotoğraf çektim https://www.facebook.com/deliqaan
oldukça kalabalıktık gelen herkese teşekkürler..
gerçekten de çok güzeldi. video ve fotolar artçıda kaldı. yakında ekleriz buraya.
kortej guzeldı ama kuryeler yıne rahat durmadılar mılletı sıkıstırıp durdular bırde ıkı scooter onumden anıden gecıp kaldıram cıktı dıger yerden ındı saygısızlar
Bu yılki katılım baya yüksekti fakat organizasyonu beğenmedim.Çünkü herkes dağıldı sıralı şekilde gidilmedi...
Evet bu kesinlikle konuşulması gereken bir konu. Avr yakasından gelirken görevli arkadaşlar epey çaba harcadılar ikili düzeni devam ettirebilmek için. Suadiye otelin önünden kalkar kalkmaz bu düzen yokoldu. İnsanlara biraz da örnek olunması gereken bir geçiş olmalıydı bence, hem trafik düzenine uyum hem de motorcuların aklı başında insanlar olduğunu göstermesi bakımından.. Artık seneye..
Kortejin karışması kendi içinde oldu bence. Genel sürüş hattında karışma yok. Ayrıca kuryeci arkadaşlar sürekli toparlamak için çaba gösterdiklerine şahit oldum. Bir ara edirnekapıda bir çok motorcu arkadaşımız sağdan rampa aşağı kortejden ayrılarak dolaşmayı tercih ettiler. bence yanlış yaptılar. Birlik bozulmaz arkadaşlar. Her topluluğun bir lideri olur ona uyulur . Seneye korteje çıkılmadan önce sürüş düzeni çizimleri ve anlatıcı 2 sayfa kitapçık versinler veya internetten korteje katılacaklara dikkat falan desinler , sistem konulsun herkes ona uysun.. Sıralama yapsınlar .... haya lar önde suzukilerler yanda BMW karşıdan 250 likler arkadan scoterler şurdan dandikler burdan falan gibi ,,,diye bir düzenleme harika olurdu.... Hemde estetik görünürdü..
Yahu bitane bile kanalda çıkmadıkmı nerde bu kameramanlar nerde bu kanallar ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)