Bayrak nerede biz oradayız...
Bursa'da da olacak mı acaba ?
Muhakkak ordayim.
her 29 ekimde olduğu gibi gene ordayız inşallah ::
hgs si olmayan arkadaşlar,, sirkeciden gemi var yav ..hareme geçiyo..böyle püfür püfür mis gibi
ınsallah guzel bir kortej olur her sene oldugu gıbı bu senede varım dıyorum :D
Bende hgs yok Sirkeci'den gemi ile geçicem
Daha once bir alintiyi paylasmistim, 11:30 da merter koprusunun E5 ayaginda bir bulusma olacak diye.. Bugun tekrar sordum valilikten izin alindigi soylendi. Yani hala guncel bulusma yeri ve saati.. Ama kac kisi gelir onunla ilgili bir tahmin yok saniyorum..
Kafayı yicem arkadaş bugün çalışıyorum varmı böyle iş
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
Bende suadiye otel önünden e-5'e çıkana kadar destek vereceğim.Edirnekapıya kadar gelmek isterdim ama ehliyetimi cuma alacağım :(
Ankara Ziya Gökalp caddesinden, tam sayamadım ama yaklaşık 35-40 türk bayraklı motosikletli korna çalarak geçti...
Seneye inşallah aralarına bende dahil olmak isterim...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Her zaman ki gibi orada olacagiz.Bu arada bende avrupa yakasinda oturuyorum ama suadiye otelinin onunde bulusmak daha iyi cunku avrupa yakasinda oturanlar icin edirbekapi sehitliginde bitecegi icin yol hemen bitiyor.
Suadiyenin önünde olucam. Kawasaki siyah er6/siyah nolan kask/gri beyaz joe rocket mont.
Beşiktaş ta bekleyen ikimiz olucaz sanırım . ama muhakkak baska gelenlerde olur
Yarım saat sonra bende oradayım
Tvs Apache RTR 150
Ben sadiyeye geldim taksi duraginin karsisibdayim tanidik kimseyi bulamadim kirmizi ybr fd9259 biri beni bizimkilerin yanina goturebilr mi :(
Hanedanin karsisindaki cesmenin onundeyiz
Biraz önce eve geldim. Üzerimde tatlı bir yorgunluk var. Geçen senelerden daha iyiydi gibi geldi sanki.
Ketıl attı gidip kahvemi koyayım. İyi bayramlar tekrar...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)