Ankara Küçük CC 15 EYlül PazarSaat:12.00 Eymir Gölü Sohbet & Muhabbet Toplantısı
Reklamlar
-
forevermore adlı üyeden alıntı
Seviniriz
Arkadaşlar motosikletleri TRT tarafındaki girişte bırakacağız cafelerin olduğu yere kadar göl kenarından yürüyeceğiz. Zaten yürüyüş olmadan eymirin tadı mı çıkar
Fotoğraf merakı olanlar bence mutlaka makinalarını getirsinler
Arkadaşlar umut askere gidecekya spor yapıyor, bizi de o spora alet ediyor gelmeyin bu oyunlara .... Ben arkada cıkış kapısının ordan giricem motorla bir km kadar ters yön gidip sağa sapıp oltamı gölle buluşturup çayımı yudumlarken sizi bekliyor olacağız eşimle.Biz bir saate cıkmış oluruz yola görüşmek üzere...
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
Reklamlar
-
MuZiP_06 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar umut askere gidecekya spor yapıyor, bizi de o spora alet ediyor gelmeyin bu oyunlara ....
Ben arkada cıkış kapısının ordan giricem motorla bir km kadar ters yön gidip sağa sapıp oltamı gölle buluşturup çayımı yudumlarken sizi bekliyor olacağız eşimle.Biz bir saate cıkmış oluruz yola görüşmek üzere...
Dost bütün Ankara orda yürümeye geliyor yahu yapma
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
Katılan herkese teşekkürler yaklaşık 10 motosiklet olarak etkinliğimizi yaptık. Yürüdük yedik içtik çay kahve keyfi yapıp sohbet ettik. Müsait olduğumda fotoğrafları atacağım. Hava da şansımıza çok güzeldi ne sıcak. Herkese selamlar
-
Katılan herkese bende teşekkürlerimi sunuyorum çok keyifli vakit geçirdik motorları dısarda bırakmamız kötü oldu ama yürüdük ,sohbet ettik, güzel gün geçirdik...
-
herkese tesekkurler guzel bir gündü...
-
-
Gençler fotolar çok güzel. Ricam mesaj içeriğini kopyalasak ve şu konudan devam etsek?
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ograflari.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)