Ankara Küçük CC 7 Eylül Cumartesi Bolu Akçakoca Kamp Gezisi Etkinliği
Reklamlar
-
ankara düzce ortalama 250 km eger düzcenin içine girmeyelim derseniz kaynaşlıdan otoban çıkısından hemen sonra tabelası kapalı yol var yeni yapıldı orayı tercih ederseniz yolunuz kısalır
direk akçakoca yoluna çıkarsınız bolunmus yoldur hatta motorlar kaç yapıyor denersiniz araç yogunluğu yolun yarısında başlar
Reklamlar
-
oguzkaan_27 adlı üyeden alıntı
ankara düzce ortalama 250 km eger düzcenin içine girmeyelim derseniz kaynaşlıdan otoban çıkısından hemen sonra tabelası kapalı yol var yeni yapıldı orayı tercih ederseniz yolunuz kısalır
direk akçakoca yoluna çıkarsınız bolunmus yoldur hatta motorlar kaç yapıyor denersiniz araç yogunluğu yolun yarısında başlar
Bilgilendirme için teşekkürler dostum
---------- Post added 04-09-2013 at 01:39 ---------- Previous post was 03-09-2013 at 23:58 ----------
Arkadaslar kesin olarak gelecekler bana ozel mesajla ulasabilirler mi?
-
Bende gelmeyi çok isterdim ama bu aralar ciddi şekilde yoğunluk var iş yerimde. C.tesi ve pazar günü de çalışmak zorunda kalacağım.. Size iyi eğlenceler..
-
Arkadaşlar kesin gelecek olanlar perşembe akşamına kadar bana özel mesajla ulaşsınlar ;) Önemlidir
---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 10:49 ----------
d.berkay adlı üyeden alıntı
Bende gelmeyi çok isterdim ama bu aralar ciddi şekilde yoğunluk var iş yerimde. C.tesi ve pazar günü de çalışmak zorunda kalacağım.. Size iyi eğlenceler..
Tamamdır Berkay sana şimdiden kolay gelsin bir dahaki sefere artık inşallah zaten siz hakanla bi ay önce toptan gezdiniz :D
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
cumartesi yemekleri pişirin hazırlayın tam yiyceksinşz gelirim
-
Arkadaşlar geziniz hayırlı olsun.Bolu dan saat kaçta geçersiniz. haberleşirsek size Bolu da yorgunluk çayı ısmarlarım .buradan yaklaşık bir saatlik yolunuz kalır. tel 0 542 517 47 54
-
Yarın akşam net bilgi yazarız arkadaşlar. İş nedeniyle ve havaların da serinlemesi nedeniyle sanırım fazla katılım olmayacak. Katılacak arkadaşlar bana ulaşırlarsa ona göre bir plan program yaparız burada da bilgilendirirız arkadaşlar.
-
ragıp tüzün caddesinin "arasında" (: malumunuz güzide caddemiz 4 sokak sonra "u" şeklini almakta. işte ben o bölgedeyim. aras sk. zaten aras sk. taki tek çinli motosiklet benimki. hemen farkedersiniz (:
image is nothing without power, power is nothing without control.
-
Selim Ozkan
Mondial MCT-250
Ankara
-
Arkadaşlar havalar cok sogudu kendinizi zorlamadan yavaş gidin.Yanınızda ekstra giysi bulundurun.Bol bol da eğlenin
-
-
numangokce adlı üyeden alıntı
ragıp tüzün caddesinin "arasında" (: malumunuz güzide caddemiz 4 sokak sonra "u" şeklini almakta. işte ben o bölgedeyim. aras sk. zaten aras sk. taki tek çinli motosiklet benimki. hemen farkedersiniz (:
Bende Aras Sokaktayım Aras sokaktaki tek çinli sizinki değilmiş demekki
Umut, gittiğiniz yerde telefon çekiyor mu biliyor musun?
-
d.berkay adlı üyeden alıntı
Bende Aras Sokaktayım
Aras sokaktaki tek çinli sizinki değilmiş demekki
Umut, gittiğiniz yerde telefon çekiyor mu biliyor musun?
Çekiyor berkay ;) Daha önce kamp yaptık. Bu arada bana da yakınmışsın sen Ben de coşkun sokak Bi de yenimahalle grubu mu kursak :p
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
Hehe Yenimahalle'de baya motorcu var. Hele Çayyolunu da Yenimahalleye dahil edersek öf öf
-
merhabalar ben Düzceden size katılamayı planlıyorum kac gibi Düzcede yada Akcakoca da olursunz ırtıbata gecebılecegımız bır numara varsa yazarsanız sevınırım.. sımdıden hos geldınız ıyı eglenceler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
formun sonunu okumadan yazdım sıze o zaman ıyı eglenceler naıp olursa bir gun de Düzceye bekleriz...
-
Sabah erken çıkacağınız için ben gelemedim. Umarım keyifli bi yol olmuştur.
-
Kanuni81 adlı üyeden alıntı
merhabalar ben Düzceden size katılamayı planlıyorum kac gibi Düzcede yada Akcakoca da olursunz ırtıbata gecebılecegımız bır numara varsa yazarsanız sevınırım.. sımdıden hos geldınız ıyı eglenceler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
formun sonunu okumadan yazdım sıze o zaman ıyı eglenceler naıp olursa bir gun de Düzceye bekleriz...
kanuni81 ben kalıcı konutlarda oturuyorum ozelden tel at goruselim bi yedigoller yaparız 1 kişi daha var duzce dende ekip olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)