Merhabalar arkadaşlar ben yine bozuyorum suskunluğumu tabiki böyle güzel organizasyonlar oldukça bende elimden geldiğince suskunluğumu bozup yardımcı ve katılımcı olucağım...Piknik gezisi haketen güzel olmuştu onun üzerine bu iyi gider gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz kutlarım...
Şimdi arkadaşlar mecidiyeköyde kimse varmı diyen arkadaşlara ben varım diyorum cep tlf mağazamda profilonun yanında benim en büyük ilgi alanım ne oda bowling, herneyse buarada ben Profilo Timeout bowlingde bir VIP yim eh az çok oynamayıda biliyoruz
bunu söylerken bowling gayet kolay bir oyun aslında hiç oynamayan insanlar bile kolaylıkla oynayabilir bowling'de ana olarak 2 kural vardır
1) doğru topu seçmek yani parmaklarının rahatça girip çıkabilecek şekilde olması ve topun ağırlığı
2)adımlar ve topu atarken kolun ve elin ve parmakların yönü.
Ben yeni oynayanlara bunu 1 dk içinde orada gösteririm siz yeterki gelin ben orda olucam.
Bununla birlikte Profilo Timeout'ta akşamları belli bir yoğunluk oluyor öyleki, saatlerce beklenildiği oluyor ama siz rahat olun ben işin o kısmını halledebilirim Cuma günü olması gayet iyi bir seçim çünkü düzenli olarak haftanın 4 günü yani pazartesi-salı-çarşamba-perşembe günleri turnuvalar oluyor ve bende bugün 7 de o turnuvalardan birine katılacağım bana şans dileğin vede akşam saatlerinde özellikle yoğun oluyor o yüzden belirttiğim günlerin dışında yani cuma-cumartesi-pazar en uygunu tabiki biraz fiyatlarda haftasonu uygulamsı uygulanıyor ama hiçte öyle önemsenecek kadar bir fark yok.
Cuma günleri turnuva oynatmadıkları için normalde turnuva randevusu almıyorlar
Cuma günü için şöyle bi önerim olacak her line'da max 6 kişi oynayalım zannedersem katılımcı sayısına görede 3 yada 4 line'da oynayabiliriz ama bunun için önceden oraları tutmak gereklidir çünkü 20:00 de en yoğun olduğu saat önceden listeye isim yazma ve yanyana line'ları ayarlama işini bana bırakın.Herneyse orada görüşmek üzere.
Bir önerim daha var son dk ya kadar sorun çıkma olasılığıda olabilir bazen extra turnuvalarda düzenlendiği falan yani ozaman iş yaşa basabilir ama oda önemli deil olmadı korukente basar gideriz orada herdaim sıra ve yoğunluk olmuyor
Bowling ile ve Timeout ile ilgili soracaklarınız olursa ben yardımcı olmaya hazırım.