Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

21 NiSAN CUMA - BOWLiNG'e GiDiYORUZ - PROFiLO ALIŞVERiŞ MERKEZi

REKLAM ALANI
    metemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİ 250 MCT
    yaff bende geleyim diyorum ama biraz tırsma durumları var

hiçkimseyi korkutmak veya tadını bozmak istemem ama yaşadığımız kent istanbul...

kısaca kalabalık yerlerde ve toplumun çok fazla ilgi gösterdiği alışveriş merkezlerinde herhan bir patlama olabileceği endişesi beni rahatsız ediyor neden çünkü....

1- kocamustafapaşadaki köprülü pasajının önündeki patlama 100 mt ilerimde gerçekleşti

2-bakırköydeki patlamada ise piknikteydik ancak annemler 5 yaşındaki kızımı gezdirmek amacıyla gittikleri bakırköyde patlamadan 4-5 dakika önce olay yerinden geçmiş olmaları ve kıl payı denebilecek şekilde kurtulmaları beni acayip rahatsız ettii

tekrar söylüyorum amacım kimseyi korkutmak değil
    ...tın tın giderim abi....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    OO NELER YAZMIŞINIZ BAKİM GELMEZ GELMEZ DİYEE

ben gelimde siz de utanın ozaman

bu arada erhancım bana +1 de ekler misin lütfen..

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı
    sabah sabah güncel liste

Katılımcı Listesi:
    1. Zuhtupasa
    2. Skullhunter
    3. Araltı
    4. Dostdark
    5. Serkoner
    6. Sadobey
    7. Kartal23
    8. Antonio
    9. Jasmine
    10. Peril
    11. Ashes
    12. Cbr100rr
    13. Slwer
    14. Cenkmenderes
    15. Khutuck
    16. 007
    17. Metehan
    18. Nemrut
    19. cuk_o
    20. necdet
    21. TRADER
    22. muRRat
    23. ...
    liste değişti
    DBTYSG

Motosikleti
    MONDİ 250 MCT
    Alıntı FutureShock adlı üyeden alıntı
    Paşa bak beylikdüzünden çıkıp geliyorum yine

sen eksik kalma olum yeni düzelmedimi kıç....n ağrıyordu hani

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Anadolu anadolu duy sesimizi ))
    Gelin de avrupa anadolu ya karşı bowling turnuvası yapalım.
    Anadolu çocukları gelirse tabi eheheheh
    DBTYSG

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı metemen adlı üyeden alıntı
    Böledir bu iş..bi kere degmeye görsün..

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı murrat adlı üyeden alıntı
    liste değişti
    Asıl şimdi değişti

Katılımcı Listesi:
    1. Zuhtupasa
    2. Skullhunter
    3. Araltı
    4. Dostdark
    5. Serkoner
    6. Sadobey
    7. Kartal23
    8. Antonio
    9. Jasmine
    10. Peril
    11. Ashes
    12. Cbr100rr
    13. Slwer
    14. Cenkmenderes
    15. Khutuck
    16. 007
    17. Metehan
    18. Nemrut
    19. cuk_o
    20. necdet
    21. TRADER
    22. serkan79
    23. zipir
    24. FutureShock
    25. Murrat
    26. ...
    27. ...

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Alıntı metemen adlı üyeden alıntı
    k.çı toparladım abi geziye hazırım.Paşam haklısın bu işin dönüşü yok

Motosikleti
    MONDİ 250 MCT
    Alıntı FutureShock adlı üyeden alıntı
    k.çı toparladım abi geziye hazırım.Paşam haklısın bu işin dönüşü yok

sen otobüsle git olum senin motor zart 150 olcak sonra bakımı yapılmadan nereye

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı
    Asıl şimdi değişti

Katılımcı Listesi:
    1. Zuhtupasa
    2. Skullhunter
    3. Araltı
    4. Dostdark
    5. Serkoner
    6. Sadobey
    7. Kartal23
    8. Antonio
    9. Jasmine
    10. Peril
    11. Ashes
    12. Cbr100rr
    13. Slwer
    14. Cenkmenderes
    15. Khutuck
    16. 007
    17. Metehan
    18. Nemrut
    19. cuk_o
    20. necdet
    21. TRADER
    22. serkan79
    23. zipir
    24. FutureShock
    25. Murrat
    26. ...
    27. ...
    ya abicim benim bir tane sıfır halen yok yaaa
    Acımadıki, acımadıki

Motosikleti
    honda cg 125 titan
    ben de geliyorum...

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık araba var
    bende gelicem artçı isteyen war mııııı
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı
    bende gelicem artçı isteyen war mııııı
    Yinemi seeeeeeen yaw su arkadas birinin kadrolu artcısı olsunda bitsin bu iş.

MACGYVER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal&Raptor 250cc

aaaaaa!! iyiki gördüm bu başlığı!!!:)

Merhabalar arkadaşlar ben yine bozuyorum suskunluğumu tabiki böyle güzel organizasyonlar oldukça bende elimden geldiğince suskunluğumu bozup yardımcı ve katılımcı olucağım...Piknik gezisi haketen güzel olmuştu onun üzerine bu iyi gider gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz kutlarım...
    Şimdi arkadaşlar mecidiyeköyde kimse varmı diyen arkadaşlara ben varım diyorum cep tlf mağazamda profilonun yanında benim en büyük ilgi alanım ne oda bowling, herneyse buarada ben Profilo Timeout bowlingde bir VIP yim eh az çok oynamayıda biliyoruz bunu söylerken bowling gayet kolay bir oyun aslında hiç oynamayan insanlar bile kolaylıkla oynayabilir bowling'de ana olarak 2 kural vardır
    1) doğru topu seçmek yani parmaklarının rahatça girip çıkabilecek şekilde olması ve topun ağırlığı
    2)adımlar ve topu atarken kolun ve elin ve parmakların yönü.
    Ben yeni oynayanlara bunu 1 dk içinde orada gösteririm siz yeterki gelin ben orda olucam.
    Bununla birlikte Profilo Timeout'ta akşamları belli bir yoğunluk oluyor öyleki, saatlerce beklenildiği oluyor ama siz rahat olun ben işin o kısmını halledebilirim Cuma günü olması gayet iyi bir seçim çünkü düzenli olarak haftanın 4 günü yani pazartesi-salı-çarşamba-perşembe günleri turnuvalar oluyor ve bende bugün 7 de o turnuvalardan birine katılacağım bana şans dileğin vede akşam saatlerinde özellikle yoğun oluyor o yüzden belirttiğim günlerin dışında yani cuma-cumartesi-pazar en uygunu tabiki biraz fiyatlarda haftasonu uygulamsı uygulanıyor ama hiçte öyle önemsenecek kadar bir fark yok.
    Cuma günleri turnuva oynatmadıkları için normalde turnuva randevusu almıyorlar
    Cuma günü için şöyle bi önerim olacak her line'da max 6 kişi oynayalım zannedersem katılımcı sayısına görede 3 yada 4 line'da oynayabiliriz ama bunun için önceden oraları tutmak gereklidir çünkü 20:00 de en yoğun olduğu saat önceden listeye isim yazma ve yanyana line'ları ayarlama işini bana bırakın.Herneyse orada görüşmek üzere.
    Bir önerim daha var son dk ya kadar sorun çıkma olasılığıda olabilir bazen extra turnuvalarda düzenlendiği falan yani ozaman iş yaşa basabilir ama oda önemli deil olmadı korukente basar gideriz orada herdaim sıra ve yoğunluk olmuyor
    Bowling ile ve Timeout ile ilgili soracaklarınız olursa ben yardımcı olmaya hazırım.

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı MACGYVER adlı üyeden alıntı
    Merhabalar arkadaşlar ben yine bozuyorum suskunluğumu tabiki böyle güzel organizasyonlar oldukça bende elimden geldiğince suskunluğumu bozup yardımcı ve katılımcı olucağım...Piknik gezisi haketen güzel olmuştu onun üzerine bu iyi gider gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz kutlarım...
    Şimdi arkadaşlar mecidiyeköyde kimse varmı diyen arkadaşlara ben varım diyorum cep tlf mağazamda profilonun yanında benim en büyük ilgi alanım ne oda bowling, herneyse buarada ben Profilo Timeout bowlingde bir VIP yim eh az çok oynamayıda biliyoruz bunu söylerken bowling gayet kolay bir oyun aslında hiç oynamayan insanlar bile kolaylıkla oynayabilir bowling'de ana olarak 2 kural vardır
    1) doğru topu seçmek yani parmaklarının rahatça girip çıkabilecek şekilde olması ve topun ağırlığı
    Ben yeni oynayanlara bunu 1 dk içinde orada gösteririm siz yeterki gelin ben orda olucam.
    Bununla birlikte Profilo Timeout'ta akşamları belli bir yoğunluk oluyor öyleki, saatlerce beklenildiği oluyor ama siz rahat olun ben işin o kısmını halledebilirim Cuma günü olması gayet iyi bir seçim çünkü düzenli olarak haftanın 4 günü yani pazartesi-salı-çarşamba-perşembe günleri turnuvalar oluyor ve bende bugün 7 de o turnuvalardan birine katılacağım bana şans dileğin vede akşam saatlerinde özellikle yoğun oluyor o yüzden belirttiğim günlerin dışında yani cuma-cumartesi-pazar en uygunu tabiki biraz fiyatlarda haftasonu uygulamsı uygulanıyor ama hiçte öyle önemsenecek kadar bir fark yok.
    Cuma günü için şöyle bi önerim olacak her line'da max 6 kişi oynayalım zannedersem katılımcı sayısına görede 3 yada 4 line'da oynayabiliriz ama bunun için önceden oraları tutmak gereklidir çünkü 20:00 de en yoğun olduğu saat önceden listeye isim yazma ve yanyana line'ları ayarlama işini bana bırakın.Herneyse orada görüşmek üzere.
    Bir önerim daha var son dk ya kadar sorun çıkma olasılığıda olabilir bazen extra turnuvalarda düzenlendiği falan yani ozaman iş yaşa basabilir ama oda önemli deil olmadı korukente basar gideriz orada herdaim sıra ve yoğunluk olmuyor
    Bowling ile ve Timeout ile ilgili soracaklarınız olursa ben yardımcı olmaya hazırım.
    Ahanda adamımızı bulduk.. KArdesim sen simdiden 4 line kapat bence..fazlası gerekir ya neyse..

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı MACGYVER adlı üyeden alıntı

Ooo süper bowling için pro. bir üyemiz yardımcı oluyor. Sayımız cumaya kadar aşağı yukar belli olur ona göre ayarlama yaparız.

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    bence salonu kapatırız..

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Zaten nereye gitsek kurutuyoruz çekirge sürüsüne döndük

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    aman kuruturkene aç kalmayalım... ben kolay kolay doyman... günde 5 öyün aparatif hariç YERİİİİİİMMMM
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    bence salonu kapatırız..
    eveeeet kapatalım salonu Gidelim basalım profiloyu boşaltalım motorlarla içeri dalalım asi gençlik olalım

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler