Peril adlı üyeden alıntı
oooooooooooooo çiğdo buraya yumruk havaya çiğdo buraya
ok önce biz sonra sen
daha bunun akşamı var piskooooo
muRRat abi ben kask derken makinayı kastetmiştim
Peril adlı üyeden alıntı
oooooooooooooo çiğdo buraya yumruk havaya çiğdo buraya
ok önce biz sonra sen
daha bunun akşamı var piskooooo
muRRat abi ben kask derken makinayı kastetmiştim
Acımadıki, acımadıki
İşten 8 gibi çıkacağım inşallah profiloya uğricam bi sorun olmazsa.
geldiğimde küçükçekmece tarafına giden varsa götüre bilirim. bende ki iki teker değil ama
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Dostum tamam ya üzdün bizi VER BAKALIM DEDENİN ADRESİNİFutureShock adlı üyeden alıntı
belki ben bırakabilirim ama geç vakit olursa mümkünatı yok erkenden gitmem lazım yoksa ablam almaz beni eve olmadı kıslardan birinde misafir ederim ben rahat olsun
dostdark adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Dostum ikitelli uyarmı nezihe arkadaşımız dönüş için yardım istemişti onu brakadilirsen sevinirim.camadan adlı üyeden alıntı
ne erkeni ne evi n ablası bak benle dalga geçmiosun dimi abiNicemaN adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
erhan şimdiden ısınmaya başladı, cepten kaydettim sıcak sıcak buyrun bakın
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Nsvnb0tE6M0[/media]
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
dogma .
KOMTAN
dostum bekle bekle bu açılmıyoooo
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Tabiki nedemek.dostdark adlı üyeden alıntı
İnşallah bi sorun olmazda işlerde
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
camadan adlı üyeden alıntı
yaw işlerimi bitirdim sayılır. as kaldı......
18:30 olsunda işten çıkayım diye gözlüyorum....
selamlar
bırsey danısıcam anadolu yakasından karsıya gecerken KGS sorununu cozme ımkanımız olurmu. gıden tarafta KGS satısı yapılıyormu.. Bıraz dan cıkıcam arkadaslardan bırı bılgı verırse cok hayar gecer. yoksa kadıkoy subede sıra beklemek zorunda kalıcam
..selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Bitti işlerim oh be akşam olmuyo bugün zaman geçermi geçerse ne olur geçmezse ne olur?
geçen gün köprü çıkıştan kgs alacaktım kalmamıştı, bugün işbankasına gittim %30 indirimli 6. grup (motosiklet) kredili KGS gelmemiş henüz, NKGS (Nakit KGS) ise her şubede yok google da arama yap NKGS için, birazda acele et kapanacak bankalar.
7 de işten çıksam havaalanından profiloya tahminiiiiii 7:15 te ordayım
arkadaşlar giderken kgs yada ogs sorunu olmaz..
giderken 1. dönerken 2.köprüyü kullanabilirisiniz..
trader
dostum o kadar otobandan gidip geliyom ama bir türlü KGS satış gişesi görmüyorum... hep OGS var.. KGS yi iş bankası veya ziraat bankasından ruhsat fotokopinle alabilirsin...
aman baba 15dk içinde profilo diyon yavaş gel sağlam gel...FutureShock adlı üyeden alıntı
Skullhunter dostum ben 19:30 dan itibaren orda olucam içerde kartımı takıcam beni görürsün kaskımlada dolaşıcam beni farkedersin görüşelim bi konuşuruz istersen ama sen rahat ol konuşmaya gerekte yok aslında ben orda gereken hertürlü destek yardım ve bilgi vericem sizlere....
Buarada ha buldum bitane rakip galiba CEKO35 idi sanırım senle kapışalım ben bişi demiyorum oyun hali top yuvarlak bilirsin nedesem yalan olur
Başka ben iyi skor yaparım iddalıyım kapışırım hertürlü diyen varsa orda grup oluştururken bir adım öne çıksınlar please
Buakşam çılgın olucak hemde çok çılgın
futureshock benide alsana geçerken ben vatan caddesinde akgün otelin yanındayım olur mu
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)