alper abi o gelir birazdanFutureShock adlı üyeden alıntı
alper abi o gelir birazdanFutureShock adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
kardeş ben 1830 da ordayım profilonun ana girişinde sarı hyosungdostdark adlı üyeden alıntı
KARTAL GOL GOL GOL
Ok gelmeye çalışacağım bende de sarı rs151zipir adlı üyeden alıntı
ya peril tamam korkma fazla hızlı gitmiycem şu özelini biraz boşaltman gerekiyomuş.çıkcam şimdi hadiiiii.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Motosikletinizi profilonun otoparkında motosikletler için ayrılmış bölüme bırakabilirsiniz. Otopark girişine geldiğinizde güvenlikler sizi park alanına yönlendirecektir.
Profilo otoparkı ana girişin önünden devam edin yolun sonunda yokuş aşağı inerken solda. Motorlar için ayrılmış bölümde bu girişden girer girmez sağda kalıyor.
Bowling bölümüne gitmek içinde otopark girişinden geri çıkıp sağdaki ilk yapıdan içeri girmeniz gerekiyor. Tabii erken gelecekler profilonun en üst katında yemek bölümünde buluşabilirler. Örn: Burgerking2 önündeki oturma alanı, bu bölümü görmek içini profilonun sitesinden sanal tur yapabilirsiniz.
http://www.profiloalisverismerkezi.com.tr/bowling/index.php#
Bowling salonu ZEMİN KATta dır.
Katılımcı Listesi:
- Zuhtupasa
- Skullhunter
- Araltı
- Dostdark
- Serkoner
- Sadobey
- Kartal23
- Antonio
- Jasmine
- Peril +1
- Cbr1RR
- Khutuck
- 007
- Metehan
- Nemrut
- cuk_o
- necdet
- TRADER
- zipir
- FutureShock
- MuRRat +3
- alderney
- kırmızı
- Chief of HardAffairs Dept +1
- starsailor
- fragrance_chaplin
- joker
- Niceman
- dominator
- LaCiVerTSaRi
- Leto
- alper_tim
- vınvın
- trenox
- Gelişim Sürücü Kursu
- Danger0
- Sword
- Komtan
- Bandit
- destinyofrock
- nezihe
- TNT
- bigking
- CRAZYUSUF
- MACGYVER
- Thai
- VİRAGORİDER
- TycOOn
- Thai
- mete_han
- vedo
- ...
- ...
- ...
akşama motor la gelmek istersen bana uğra benim motor uda alalım
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
burdayım geldim kardeş profiloya gittim ortama baktım bi şu an boş 1-2 line doluydu o kadar gerisi boş şimdilik akşama bakıcezzFutureShock adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Arkadaşlar yardım
Nezihe arkadaşımız ikitelli den gelecek ve dönüşte onu bırakacak bir arkadaşa ihtiyacımız var
Ne demiştim amadostdark adlı üyeden alıntı
Alper bu yaaa
abi bana uyar yeterki sen gel deNicemaN adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Arkadaşlar akşam ikiteli ye nezihe arkadaşımızı bırakacak biri yok mu
Skullhunter kutlarım seni araştıma yapıp her ayrıntıyı gayet net olarak bizlere aktarıyorsun çok hoş diyorum bir admine yakışır hareketler. Diğer arkadaşlarada burdan söyleyeyim admini takip edin o size gerekli tüm açıklamaları yapıyor....
Birde skoruna kapışma yapalım mı bowling'de umarım dişime göre birilerini bulurumda biraz heyacan olur!
Kendine güvenenler Macgyver'ı bulsunlar yeter
bİKAÇ atış yapsaydın biz gelene kadar ısınırdınalper_tim adlı üyeden alıntı
Ben şöle umuyorum kesin geldiğimde ortam yıkılıyuo kaynıyo olucak umarım sıkılmadan geçer bu benim üye oldumdan beri ki şurda az oldu ilk buluşmam olcak;) ben gelir gelmez en üst kata çıkıcam çay içicez gerçi işten 6 da çıkıyorum havaalanında çalışıyorum burdan orası (önce bayiye uğruycam) fazla sürmezse en geç 8 gibi ordayım yanımda misafirimle
BEKLEYİN GELİYİM DİİM BEN SİZE
ben dün akşam galeriada çalıştım walla herkesi yenecemFutureShock adlı üyeden alıntı
idmanımı sağlam yaptım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
bende cep telefonunda oynadım 2 saat idman yaptım kapışırız yanialper_tim adlı üyeden alıntı
MACGYVER salonla ilgili son durum nedir. Buluşmada önce gidip konuşursak iyi olacak sanırım. Bence salonda bowling oynayacakları grublara ayıralım grublar kendi aralarında linelara dağıtırız. Büyük ihtimalle grublar aynı anda ve yanyana oynayamayacak ama elimizden geldiğince bir arada tutarız.MACGYVER adlı üyeden alıntı
Macgyver hocam kaç sayı yapıyosun bakalım?? ona gore kendimizi bi tartalım...
ben min 185 sayı - max 220 sayı arası genelde...
tabi korukentteki oynadıklarımda...
KSK FOREVER ... 35½
Kikim ben mii KORKU VE BENNNN beni daha tannımamışın sen yahuu neyse kapışalım bakalımtrenox adlı üyeden alıntı
akşam buluşalım kardeş sana emanet getircem yeşilköyden haberin var mıSkullhunter adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)