Motorları nereye koycaksınız. Kapıların önüne sokağamı yoksa otoparkamı nedersiniz. Ben kapıya derim
Motorları nereye koycaksınız. Kapıların önüne sokağamı yoksa otoparkamı nedersiniz. Ben kapıya derim
Less is more...
anadolu yakası 2.köprüden giden var mı bu arada,beraber geçelim..
dostdar ile ben profiloya erken gelcez... saat 7:15 gibi en üst katta yemek bölümünde masada kask olan lara şöyle bir yanaşın... yaka kartımız olucak bir merhaba deyin yeretli.. muhabbet akar...destinyofrock adlı üyeden alıntı
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
valla karıştırdım hatları...maç ambiansına erken girdim yav...neyse bu akşam görüşebilmek dileğiyle dostlar...TRADER adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hep beraber cimbombom cimbombommete_han adlı üyeden alıntı
peril gel birden gidelim he gitmek içinmi gelmek içinmi
Acımadıki, acımadıki
Vedat ben erken geleceğim ve motoru giriş kapısının tam karşısına çekeceğim oraya izin veriyorlar,Ayrıca otoparka girecek arkadaşlarda girişte hemen sağda motorlar için ayrılmış bir bölüm varvedo adlı üyeden alıntı
Ama ben derimki girişin karşısına çekelim profilo ağlasın
ben tuzladan gitcem. yetişeblirsen beraber gidebiliriz.Peril adlı üyeden alıntı
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Evet erken gelecek arkadaşlar saat 7.15 üst katta çay içiyor olacağızKartal23 adlı üyeden alıntı
Hem bownik salonunda yüksek müzik çalıyor sohbet etmek için erken gelenler olursa rahat rahat sohbet ederiz
saat 7:30 - 8:00 arası gelirsen profilonun yemek bölümü (en üst kat) dostdark ile beraber çay içiyor olacağız yanımıza gelirsiniz...destinyofrock adlı üyeden alıntı
kimle kapıştığını bilmiosun abitrenox adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Belki kafama eser, Hariçten gazel okuyabilirim uzaktan !
Yeni öğrendim
trenox bence de dikaktli ol almıyımanahtarını
sen tuzladan geleceksen bi özelden msg atsana bana konuşalım.ben fenerdeyimçünkü..bu 2.köprü kafamı karıştıryo benim..
bu aradaaaa cimbomlulular fazla sevinmeyin bakim,alıcazz anahtarınızıııııı
dostdark
dostum seni profilonun kapısında bekliyerim hani motorların konulduğu yerde sonrada garaja ve çay bölümüne beraber gideriz... herkes gelsin profiloyu ağlatalım
bak potansiyel yüksek bekleyenin çok var sen canını sıkma.destinyofrock adlı üyeden alıntı
soyle yapalım o zaman sen 18 :00 de cik ben 19 :00 cıksam zaten anca bulusuruz belirlenecek yerde.
bu arada özelden msg almak için yer olması lazım. biraz boşaltıver özelini
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Saat 7.15 motorun tepesinde oturuyor olacağımKartal23 adlı üyeden alıntı
Hatta gelebilirsen 7.00 da uyar bana
arkadaslar ben arbayla gidiyorum bowling e
anadolu yakasından gelmek isteyenler benimle gelebilir aksam donustede bırakılır.
saat 6,30 -7,30 bilmiyorum artık o saatlerde bostancıdan e5 yada minibus yolundan 1.köprü üzerinden gideceğim bu istikamette isteyeni alırım.
isteyen arasın "532 256 78 50 giray"
yav kaskını korumalıklarını takıp vantilatör karşısında tv izleyen arakadaş nerde ??
hboyraz adlı üyeden alıntı
bende nasiplendim abiler az önce . edirnekapı şehitlikte çevirdiler beni malum ehliyet yok . bağlıcaz motoru seni de mahkemeye sevk edicez dediler . 15 dk yalvardıktan sonra kurtardım kendimi . akşam dolayısıyla gelemiycem m.köy e herkesten özür dilerim
Dostum merak etme bizim artcı bizden önce giderFutureShock adlı üyeden alıntı
Hatta şu anda orada bile olabilir yaka kartını takmış ben MT denim diye dolanıyordur görevliler dövüp atmazlarsa akşam görürsün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)