21 NiSAN CUMA - BOWLiNG'e GiDiYORUZ - PROFiLO ALIŞVERiŞ MERKEZi
Reklamlar
-
21 Nisan 2006, 08:59
Reklamlar
-
21 Nisan 2006, 09:33
-
21 Nisan 2006, 09:44
alooooooooo peril+1 diyoruzz beee alla alla yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa millet gelenler bowling salonuna gitsin zaten kasklardan tanırız birbirimizi..
çıkışta gazlayalım yaa
-
21 Nisan 2006, 09:46
taan tartışmalar bitti artık istihap haddini aşmayalım topic in akşam buluşuoz profiloda o kadar
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
21 Nisan 2006, 10:03
Peril adlı üyeden alıntı
alooooooooo peril+1 diyoruzz beee alla alla yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
millet gelenler bowling salonuna gitsin zaten kasklardan tanırız birbirimizi..
çıkışta gazlayalım yaa
pisko senle kapışcak adam olacakmı ordaaa
-
21 Nisan 2006, 10:11
zaten siz hep toplanın bende gelemeyeyim... :( bir toplantıyada gelip tanısamadım ki hiç birinizle yaw!
-
21 Nisan 2006, 10:15
Super Moderator
destinyofrock adlı üyeden alıntı
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Son durum nedir kim nerne ne zamn olcaz
biz iki kız başımıza netcez
tamam tamam profiloya geliriz otoparkada gireriz fakat sonra nasıl bulcam sizi bowling salonunamı gidicem direk saat ka. gibi herkes buluşucak işten çıkışta gelicem ben
yaw destin kardeş sen gel profiloya saat 20:00 da çık bowlinge elinde kask ve yakasında kart gördüğün birine yanaş selam ver o seni tanır baktın olmuyo birimizle özelden mesajlaş telleşin orda buluşun bu daha mantıklı sanırım
bi şekilde bizi tanırsın bak ortama elinde kask olup bi sürü kişi sohbet ediyosa bizim guruptur
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
21 Nisan 2006, 11:18
Ben gelemıyoruum :( lıstede adım kalabalık yapmasın barı ozru dılerım bıraz gec oldu ama olsun yınede bı haber verım dedım :( hepınıze ıyı eglenceler
-
21 Nisan 2006, 11:29
alper_tim adlı üyeden alıntı
yaw destin kardeş sen gel profiloya saat 20:00 da çık bowlinge elinde kask ve yakasında kart gördüğün birine yanaş selam ver o seni tanır baktın olmuyo birimizle özelden mesajlaş telleşin orda buluşun bu daha mantıklı sanırım
bi şekilde bizi tanırsın bak ortama elinde kask olup bi sürü kişi sohbet ediyosa bizim guruptur
Tamam bulurum sizi ben şeyyy bide yaka kartı gibi bişiy çıkardım nickimi yazdım olarmı görürsünüz hani
-
21 Nisan 2006, 11:33
Tamam bulurum sizi ben
şeyyy bide yaka kartı gibi bişiy çıkardım nickimi yazdım olarmı görürsünüz hani
ya warya amma kastın kendini relax sen gel oraya hayranların oooooo cenefir geldi die bağırırlar
-
21 Nisan 2006, 11:35
kaça kadar orda takılırsınız bide bowlingden sonra nereye gidilecek çay may olayı için? geç gelme durumu olursa diye.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
21 Nisan 2006, 11:45
sen ara birimizi duruma göre haberin olur..
zaten biz rahat 10 a kadar orada kalırız tahminen..
-
21 Nisan 2006, 12:00
Tamam bulurum sizi ben
şeyyy bide yaka kartı gibi bişiy çıkardım nickimi yazdım olarmı görürsünüz hani
peril'e katılıyorum. Bu karta amma taktınız ya.Motorcu adamın kaskı olur di mi?
Motorcu adam girişkendir.
-Pardon motosiklet.net'ten misiniz?
diye sorabilecek cesareti vardır
Bu arada peril ile yarışacakların dikkatine birden gözden kaybolursa sanmayın ki sizi geçip gitti. Sadece motoru durmuş olduğu yerde kalmıştır ehehhehe
Bu arada bowling
-
21 Nisan 2006, 12:01
dün gece çok geç yattım.kötü bi gün geçirdim.sabah işe 2 saat geç kaldım.yolda polis çevirdi.ofiste salak salak insanlarla uğraşıyorum.deli gibi uykum var.saat daha 11 ama çıkmak istiyorum.akşam bütün sinirimi labutlardan çıkarıcam
-
21 Nisan 2006, 12:05
Arkadaşlar günaydın bu arada erken gelen arkadaşlar olursa saat 7 gibi ön kapıdan girince en üst katta çay içiyor olacağım bilginize
Ön kapının karşısında benim sarı RS yi görürseniz bilinki yukarıda çay içiyorum
Ayrıca motorda ve kaskımın arkasında net arması var bilginize
-
21 Nisan 2006, 12:17
birisi benim ofisi arasın da deden öldü çabuk gel desin.yoksa ben birini öldürücem herkezi cenazeye yollicam
-
21 Nisan 2006, 12:19
muRRat adlı üyeden alıntı
peril'e katılıyorum. Bu karta amma taktınız ya.Motorcu adamın kaskı olur di mi?
Motorcu adam girişkendir.
abi o sözler bana ait ama neyse
abi sende kask olcakmı
-
21 Nisan 2006, 12:19
FutureShock adlı üyeden alıntı
birisi benim ofisi arasın da deden öldü çabuk gel desin.yoksa ben birini öldürücem herkezi cenazeye yollicam
Kanki gaza getirme bizi şimdi basacağız ofisi
-
21 Nisan 2006, 12:25
dostdark adlı üyeden alıntı
Kanki gaza getirme bizi şimdi basacağız ofisi
Ben en iyisi yeni topic açiim "haftaya cuma FutureShock ın ofisi basmak için toplanıyoruz" 30-40 kişi gelse ne güzel olur
-
21 Nisan 2006, 12:27
murrat sorarım ben sana gene çıktın bakıyorum piyasaya iş bana gelince uğraşmadan duramazsın dimi..e senin motorun kaadr olmasa da yapıyo bizimkide bişiler çamur atma bakim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler