boş diye bir marka yokki benim bildiğim bosh waydostdark adlı üyeden alıntı
boş diye bir marka yokki benim bildiğim bosh waydostdark adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
yaparız sana bi yaka kartı dert etme tek eksiğin o olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
birde alper timmmmmalper_tim adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Harf eksik diyene bak 0 eksikli CBR 100 RRCBR1000RR adlı üyeden alıntı
bayatladı o espri artık be küselimdostdark adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
bu saat de bu kadarfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
hem senin benli ve ben bilmem kocam bilir resimlerin nerde
Erman yollayacaktı.sen yollama ben bişiler de yazıcam dedi.ona sor valla.dostdark adlı üyeden alıntı
bende var
züpper olmuş tam kakılmış olmuşum...
Arkadaşlar yaka kartı mevzuu açılmışken ben verilen yaka kartlarını aşırı basit buluyorum... Hatta üzerindeki yazıların okunmadığı için (eciş bücüş yazılardan) tişörte isim basmakta söz konusu oluyorsa düşünülmeli derim... Aynı zamanda yöneticilerede sözüm, bu kartları ehliyetlerde kullanılan plastik malzemeden ve en azından arka yüzünde üye hakkında daha fazla bilgi içeren şekilde düzenleyemezmiyiz? Allah göstermesin bi kaza filan olduğunda iletişim bilgilerimizinde yer aldığı hatta motorumuzun plakası yada modelininde yazdığı, sudan etkilenmeyen şıkır şıkır bişi olsa diyorum... Naçizane tavsiyemdir...
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
benide ekleyin listeye
hem gelicem hem oynuycam hem hepinizi yenecem
sonrada afiyetle çayımı içicem.
çay için ulus parkı yada bebek olabilir.
bostancı yada kadıköyden artçı alabilecek varsa onunla gelirim yoksa dolmus taxi otobus ne bulursam. motorla gelmek istemiyorum ehliyet olmadıgından bide polis cevirir aksam rezil olur yau. zati ctesi sınava gircem.
buyrun işte buradadostdark adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post212182
yaw bu kakılmış... ta kendisi...
itilmiş nerelerdeydi sankim göremedim...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
D İ K K A T E D E L İ M
Bowling oynamaya gidecek arkadaşlar
bu gün akşam üzeri mecidiyeköy de polis arkadaşlarımız ehliyetsiz farı yanmayan veya kaskı olmayan( büyük bir ihtimalle motosiklet.net uyesi olmayan) bir kaç motoru bağlamışlardı bu konuda lütfen dikkatli davranalım eksiği olan arkadaşlarımızda eksiklerini bi an önce tamamlarsa iyi olur bu yaz her hafta bir organizasyon olucak sanıyorum
Ya o yüzdenmi senin sinyallere kadar baktılar hboyraz.Neyseki bi şey bulamadılar arkadaşlar.
Bu arada bende gelmek isterdim ancak belimi bir elim hata sonucu incittim ve şuan evde yattığım yerden yazıyorum.Arkadaşlar bir başka organizasyonda görüşmek üzere.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
yok ben sadece onlara bu saatte başka işiniz yokmu diye sordum espiriden anlamıyormuş arkadaş ben ne yapabilirimRüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
Sende adama öle ters konuştunki nerdeyse çıkar ehliyetine bakacağım diyecektin.Birde dalga geçer gibi adamın motorunu inceledin o adam senin sinyaline kadar bakmazmı hboyraz...hboyraz adlı üyeden alıntı
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
yav beyler yarın akşam fb gs maçı varmış...orda izleme şansımız olurmu acaba...topiği takip etmekte bayağı zor yav...26.sayfaya gelmiş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dolma bahçe tam maç için projesiyon cihazından perdeye maçı yansıtıyorlar....mete_han adlı üyeden alıntı
dev ekran yani.... ama 50 kişi civarı olcaz galiba... ekenler falan 30 diyelim yer bulabilirsek iyi olur... osmanlı nargile güzel ve geniş...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Mac Cumartesı aksamı abıler . Organızasyon cuma aksamı...Selamlarmete_han adlı üyeden alıntı
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Şeytan Dİyo Birak İŞİ GÜcÜ Sende Gİt
Yaw Cuma GÜnÜ Yapilacak İŞmİ Bu En Yogun GÜn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)