walla dolmabahçe mekanı süper olur hemde inönü atmosferini solumuş oluruz
walla dolmabahçe mekanı süper olur hemde inönü atmosferini solumuş oluruz
[QUOTE=FutureShock]benim eve 3 dakika [/QUOT
şansa bak benim eve de 15dk uzakta... allahallah ne tesadüf dimi
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
orası çok serin oluyo hasta olursunuz rumeli hisarının yanındaki çay bahcesi daha güzel hem acık hem kapalı yeri ve otoparkı var manzarada güzelfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
ama ben gelemiyomki :(
offff süper olur valla yanlız alper abi gelmesseAnTonio adlı üyeden alıntı
ya millet herkez evine yakın çağırıo bence siz beylerbeyine gelin iskele önüne makinaları alırız açık kapalı her türlü mekan var manzara süppper hem banada yakın 2 adım
Acımadıki, acımadıki
Arkadaşlar son görüşmeler neticesinde sizleri daha rahat ettirmek adına organizasyon merkezini Hakkari nin girişinde sağ taraftaki Bowlingistan a almaya karar verdik.
(Bakalım alper naaapcak) ha bide kartal23
Herzamanki gibiFutureShock adlı üyeden alıntı
Başta profilo dediniz diye gelicektim karar vere durun mekan değişirse gelmeyebilirim mecidiyeköy profilo iyiydi ama :(
Paşam Alper gelmesinde ay a gidelimzuhtupasa adlı üyeden alıntı
alllaaaaa paşammm askerliği yaptığım yer orda benim ben gelirim sen merak etme diğer arkadaşları ayarlaaa
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bowling sonrası çay mekanı için ben Hisar' ı öneriyorum arkadaşlar hem şöyle bi gövde gösterisi yapmış oluruz topluca boğazda
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
ahada Paşam boşuna uğraşıyoruzalper_tim adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar pardon da biz mecidiyeköyden hisara nasıl gelecez akşam akşam?taksi mi tutup takılıcaz peşinize?bencillik yapmayın
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Zühtü Paşam moral için sana derin şükranlarımı sunuyorum... daha yakın bir yer bulsak ığdır falan...
7 depo benzin le giderim artık 3-5 günde...
alper ile beni bekliyeceksiniz.. ona göre su koyuvermece yokkkk
yaw bi soru sordum hala cevap yok... erken gelenler nerede buluşacağız... ben saat 7 (Yedi) de orada olurum... yarın motorla gelcem...
çay için dolma bahçe iyi hem kaoalı yeri var hem açık... nargile fokurdatmacaaaaaaaaa
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ulen yine yırtamadık yaw..
üleyn yine topic in içine ettik
Neyse arkadaşlar işin şakası bir tarafa maksat buluşmak değil mi yok sıra var veya yok ben oraya sizleri görmeye geliyorum gerisi tırt
Ben gelmiycem ya hiçbirşey belli değil hep değişiyo kesin değil hiçbişey bide yarına ne kaldı şurda neyse iii eğlenceler size
oh beeee bide bana geyik derler topic mahfoldu beeeezuhtupasa adlı üyeden alıntı
herşey muhabbet uğruna geyik değil ama
Acımadıki, acımadıki
paşam kolay mı benden öle hemen sıyrılmak
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)