Yaa başlama yine Alalım buna bir makinede kurtulalım yaaalper_tim adlı üyeden alıntı
Yaa başlama yine Alalım buna bir makinede kurtulalım yaaalper_tim adlı üyeden alıntı
bigking
gel dostum tabi ortam yaparıs...........
Peki dostlar erken gelecek arkadaşlar nerede buluşuyoruzzz...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Beni de yazın benide.
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
alper tim ben yarın arabayla gelicem senide alabilirim.Ama yok ben illa motorla gelicem diosan sen bilirsin
Abisi bu adam artcı alsan bie arabanın içine sokma giysin kaskı arka bağajda gelsinFutureShock adlı üyeden alıntı
en iyisi arabanın üstünde gelsin hem rüzgarı hisseder motorda gelmiş gibi olurdostdark adlı üyeden alıntı
yok yok yanımda oturur co-pilot luk yapar yadaa aaayyy nerde isterse orda oturur bea.adamı yerden yere vurduk.
EVET arabanın üstüne bağla sevaptır. evde bile korumaları ve kaskını takıp vantilatör önünde tv seyrediyor zatenFutureShock adlı üyeden alıntı
Lütfen şu listeye benide adımı yazarmısınız yoksa küsücem gelmiyicemPaşam Timeout'la(Bowling) görüştüm orda Aylin hanım var turnuva ve organizasyon müdürü bu hanımla aram iyi ve bana hiçte olumlu şeyler söylemedi bugün tekrar gittim ve oranın müdürü olan Gökan beyle görüştüm oda hiçte olumlu şeyler söylemedi. Konuyu biraz açayım cuma-cumartesi-pazar günleri turnuva yapmıyorlarmış buna ek olarak uluslararası bowling turnuvası için istanbul bowling klübü sporcuları burada antreman yapıyorlar ve buhaftada onlar çalışıyormuş falan bana bisürü yokuşa sürecek şeyler söylediler.
B-PLANI= Buda benim stratejim kasada oturan çalışanlar var ve bunlardan birkaçı benim kankam cuma günü o saatlerde o kasada olucak onunla görüştüm ve bana biraz yardımcı olabileceğini söyledi yani biz aç kişi olucaz yaklaşık 50 diyelim oyun sürelerinin çok uzamaması için maximum her line'da 6 kişi oynarsak buda 8 line eder bunun içinde 8 kişi bir kaç saat önceden gider orda line'larda 7.00 ytl para ödeyerek birer oyun alır herkesin geleceği saate kadar oyalanır ve daha sonra gelen kişileri o 8 line'daki kişilere kasadan ekletebiliriz tabiki 4 yerine 8 line olunca göze batar ve müdürlerin sorun çıkarma riskide oluşur orda beni sizlere mahcupta bırakabilirler......
Şöylede yapılabilir aynı anda yarışma şekinde deilde parça parça guruplar halinde normal olarakta oynayabiliriz yani sorun turnuva gibi aynı andaoynamada oluyor...
Birde oyun ücretini soran biri vardı hafta içi sabahtan 14de kadar 4.00ytl 14:00 ile 18:00 arası 5.50ytl 18:00 ile 24:00 arası ise 7.00ytl ....
Evet paşam durum bundan ibaret neyapalım senin fikrin ne ben gereken görüşmeleri yaptım senin hiç yorulmana gerek yok ama şuda bir gerçek adamlar biraz tok ve kurallardanda taviz vermez gözüküyorlar demi!!?
Korukent alternatifimiz de var orası herdaim boş oluyor ama lineları time out kadar güzel deil...
Neyse haberler bundan ibaret paşam ben herşeyi görüştüm..
yav çok güldüm harbiden.ofisin içinde bi kahkaha attım millet bana deli gözüyle bakıyo artıkdostdark adlı üyeden alıntı
ben heryerde giderim siz alın beni yeter benkaskımıda yanıma alayım dizliklerimide alayımFutureShock adlı üyeden alıntı
bu arada yaka kartlarımızı alıyos gene değil mi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper abinin gazabından sizi kim kurtaracak
Acımadıki, acımadıki
Beylikdüzü crocus bowling e gelin.Tatilya karşısı migrosun içinde.16-18 tane line var.Adamlar fazla iş yapmıyo zaten sorun çıkartıcaklarını zannetmiyorum.baya büyük mekan zaten.Aklınızda bulunsun.
FutureShock adlı üyeden alıntı
abi mekan uzakta be biz anadoludayız + hava bozma ihtimalide var
Acımadıki, acımadıki
Korukent Bowling var isterseniz oraya gidelim ?
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
benim eve 3 dakikaCBR1000RR adlı üyeden alıntı
ben seni götürürüm nasıl olsa iki motor olucaz olmadı benim motor u sana veririm sen kendin gidersin
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
..........destinyofrock adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Edirnede bir salon varmış hiç yoğun diğilmiş
NicemaN adlı üyeden alıntı
tümer abicim saol o gece gelsin bakıcaz abi biliosun yanlız değilim
he makinayı bana vereceksen ayrı mesele
future abi bence biz bunu kadıköyde yapalım
abi yalovadada var süper
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)