MT[İZMİR] 2006 Yaz Gezi Planlaması Toplantısı
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar Kemikleşen bir yapı var zaten her hafta cuma günü yapmış olduğumuz toplantı ve hafta sonları gezilerimize katılan sabit gurup kişileri...
MT [İzmir] İl başlığına yazan bizde izmirdeniz diyen bir çok arkadaş var isimlerini tek tek not aldım ve bu başlıkta listeye ekliyeceğim..
Toplantılarımıza katılmak için motosiklet olma zorunluluğu yok elbette önemli olan gönül birliğidir motosiklet tutkunu olmak sanırım yeterli bir sebep olsa gerek..
Bu hafta Cuma günü toplantıya mümkün olduğunca fazla katılım olmasını istiyor ve diliyorum.. 2006 yılı yazı için gezi plan ve programlaması yapacağız uygun tarihlerde uygun yerlere düzenlenecek gezilerin programlamasına büyük bir aksilik yada katılmak gereken bir organizasyon olmaması durumunda mümkün olduğunca uyacağız...
Aynı şekilde yapılacak gezilerin içeriğine göre tedarik edilmesi gereken bir takım ihtiyaçlar ve eksiklerimiz varsa listeleyip grupça alınması ve gezilerdeki toplu sürüş ve güvenlik hakkında da planlama fikir alış verişi ve organize olmak tartışılacak ve kararlar alınacaktır.. !!
Bu anlamda Bu haftaki cuma toplantımız önemlidir ve katılımın tam olmasını diliyorum..
Toplantı tarihi : 21 / 04 / 2006 Cuma
Toplantı saati : 20.00
Toplantı Yeri : Alsancak Kordon ( DENİZ ATI )
Katılım Listesi ( Beklenen )
1 - Egeknn
2 - Derin
3 - APV41
4 - Kuvva
5 - Akreep
6 - Okram
7 - HalaOğlu
8 - TenTen35
9 - BabyFace
10 - Egelim
11 - SkyRıder
12 - Sokemon
13 - Nicktir
14 - Karakız
15 - Maniaclee
16 - Tess
17 - Nevzat150
18 - AHMET
19 - By-Scream
20 - Phaetonw12
21 - TekTeker Savaş
22 - Emrah
23 - Northen
24 - Sargonnas
25 - solo_
26 - Swezer
27 - broadway
28 - sandman
29 - Hızlı Levo
30 - erensan
31 - Seyyahİzmir
32 - Axis
33 - Erudite
34 - Lastmohikan
35 - Slamdunk
36 - Scooterci
37 - Journeyman35
38 - ochii
39 - Wallace
40 - Weboy
41 - İzmirliavukat
42 - kocaman
43 - oben
44 - alic
45 - leventkozcu
46 - turlabo
47 - magico_sortE
48 - MK Erdal
49 - Öz_kan
50 - ellinci kişiye Sürpriz hediye
Toplantıda ayrıca Sitemizin çıkartmalarından ve yaka kartlarımızdan olmayan arkadaşlara dağıtılacak...
Reklamlar
-
kenan beni ekle gönülden destek
-
Yaw bu kadar kişiyle toplantı mı yapılır. Her kafadan ses çıkar. Sen bizim yerimize yap plan falan, biz beğenmezsek bir daha yap deriz, o kolay.
(ilk iki cümle ciddidir)
-
kanka amaç bu tanımadığımız arkadaşlarla tanışmak ve grubumuz hakkında bilgi edinsinler verilecek kararlardan ve programdan haberdar olsunlar yoksa genel anlamda kararlar zaten grubun daimi eski ve tecrübeli üyeleri tarafından alınacaktır..
kalabalık olması bir anlamda avantajdır
-
kenan cuma gorusuruz ıyı dusunmussun kardesım ordayım
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
-
Kanka, o zaman dua et Cuma'ya çıksın motorum servisten, anahtarını alayım gelmişken
-
Anahtarı alınacak halmi kaldı
-
Çamura mı yatıyorsun, bana mı öyle geliyor?
-
ya bukadar kişi vardıda bugüne kadar biz niye görmedik gene gelmezler sadece lafta bunlar su motorcusu bunlar gelemezler sen hediyeyi 50ciye degil 7ciye ver
-
bahriye
oakn abi çok uyanıksın ama 21, varken yakısırmı hiiiiç.........
-
Ciddi bir toplantı yapılacaksa (Bold harflerle yazıldığına göre ciddi görünüyor),
Denizatı bu konuda liste sonu bile olmamalı.
Düşünsenize; ciddi bir toplantı yapacağız tanışmalar,kararlar ve tartışmalar yaşanıcak, güvenlik ,sürüş kuralları tartışılıcak, fikirler üzerinde notlar alınıcak,
İtiraz ve düzeltmeler tekrar gözden geçirilicek, konuların hiç olmazsa bir kısmı belli kararlara bağlanıcak. Ve tüm bunlar İzmir'in eğlence günlerinden biri olan cuma akşamı birinci kordonda loş ışıkların altında bir sürü gürültü patırtının arasında olucak. (Denizatı'nın M.D. nin toplanma yeri olması ve birsürü M.D. Üyesinin tartışmaları izleyeceğini bilmiyenler için yazıma ilave ediyorum.)
Arkadaşlar aklınız kesiyorsa ben uyarım. Benim iş yerime 200mt mesafede.
Ancak; ciddi , programlı ve amaca uygun bir toplantı yapılmasını istiyenlere farklı bir önerim var.
Toplantıyı Teras Kafe'nin bahçesinde daha önceden rezervasyon yaparak gerçekleştirmeliyiz.
Nedenleri: 1) Alan büyük hepimizi alır ve konuşmacıyı görebilecek bir düzende otuma düzeni sağlanabilir. 2) Sessiz sakin bir yer, rahatça konuşulanları herkes duyar. 3) Tartışmalarımızla ve bizden başkasını ilgilendirmiyecek sohbetimizle kimseyi rahatsız etmeyiz. 4) fiyatlar herkesin bütçesine uygun.
Ayrıca toplanmadan önce bu topikte de ; toplantıda konuşulacak konuları bir gündeme bağlarsak, daldan dala atlamamış ve konular üzerine hazırlık yapmak istiyebilecek arkadaşlara da fırsat tanınmış olunacağı kanısındayım.
Saygılar......
(Sevgiler zaten var nasıl olsa da)
-
marko abi +1000000000000000000000000000000
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
-
Bahti kardeşim konuşamaz mı alala.. Konuş bahticim seni dinlemeye ben de gelicem bir buluşmaya..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
50. ksi benm beni niye eklemedin ??
-
cuma inşallah görüşürüz dostum...
Everything goes the way it should...
-
OHooo hacı eklemişiniz madem gelmemek olmaz. Cumartesi sınavım var ama onun anasını satayım geleceğim be ..
-
bencede teras kafe uygundur ( tabi hala beni takan varsa ) deermişim
ve derin kardeşim motoruma iyi bak servisleri tam olsun kendine motor ara benim bulduklarımın hepsi enduro sana gelmez
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler