denizatı kesinleşti mi???
kesinleşen bir yer henüz yok 1-2 mekan fikir olarak sunuldu ancak toplantının formatına uyacak daha uygun bir mekan araştırıyoruz yarın netleşir topick ten duyururum arkadaşlar
Arkadaşlar, Kenanın bahsettiği Alsancaktaki balıkçıya baktım.
cuma günü hareketlilik nedeniyle gruplara rezervasyon yapamıyorlar. (çünkü full çekiyor.
Ancak yeni yaptırdığı teras var. Üstü örtülü etrafı açık fena değil. yerler yeni cilalandığındançıkıp tam göremedim. bence olur ama bir dezavantaj var masalar daha alınmamış kısa sehpalar ve tabureler mevcutmuş. Kabul ederseniz en geç perşembe akşamı rezervasyon yapmam lazım.
Fiyatlara gelince : sardalya-2.5ytl _ çipura vs-7,5ytl _ kalamar 7,5ytl_bira 3ytl
rakı şişe yok, duble 6ytl
gönlüm hala teras kafede ama kenan öğğğğğ geldi diyor. Bence son bir öğğğ e yer vardır. yine de siz bilirsiniz
sevgi ve saygılar
bencede teras cafe abi hem eğlenceli oyunlarda var tavla-okey-tabu-monopoly vs vs vs vs ....(gerci sizlerle hic oynaymadık ama :( ) teras cafede olursa fotolar benden :D
mod toplantı olacak konuşulacak diyor üyeler oyun ve alkol peşinde HAYIRLI OLSUN
YZF R-6 ALDIM YOLLAR BENDEN KORKSUN
Vallahi haklısın angel
Bunların dili Türkçe kulakları Fransızca galiba.
Şu gruba bi yaş sınırı koyalım diyorum. 44-44 arası en uygunu gibi görünüyor...
mayısta izmire gelecem arkadaşlar beni de kabul edersiniz umarım.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
buyur gel er5 hastası arkadaşım,seni bi gs500'le dolaştırayımylmzzz adlı üyeden alıntı
bir aksilik olmazsa bende sizinleyim,sardalya bira kulağa hoş geliyor doğrusu
Bi karar çıksa vallahi sakalımı kesicem
Bişey değil konsantre olamıyorum tavuklu krep ile sardalya arasında bi gidiyoz bi geliyoz. Hoş kenan illede çerez diyo ama
İçecekler desen tam bi keşmekeş kola mı? Rakı mı? Bira mı?
oturak bile tartışma konusu oldu yaaaa!!!!
yok bank, hayır hayır sandalye, yok yok olmazzz ille de tabure. Kafam karıştı bi karar verin artık
tamam gezelim arkadaşım geleceğim zaman haber vercem tanışırız umarım izmirlilerle. bizim izmirdeki ev karşıyakada. orda da bulucam siziPHAETONW12 adlı üyeden alıntı
umarım ben geldiğimde geziniz olur ben de ordaki tanıdıklardan bi motor bulurum sizinle gelirim.
herkese selamlar benide listenize ekleyin yer önemli değil ancak rahat konuşulacak bir yer olmasını tercih ederim. he bu arada 50 nci yi aramanıza gerek kalmadı beni yazabilirsiniz
Yollar Beni Bekler
ybr 125 (kırmızı) 35 HLV 28
Yer Teras cafe son bir kez
buluşma saati aynı cuma teras cafede görüşmek üzere
Teras cafeyi bilmeyen arkadaşlar için................
Katılım Listesi ( Beklenen )
1 - Egeknn
2 - Derin
3 - APV41
4 - Kuvva
5 - Akreep
6 - Okram
7 - HalaOğlu
8 - TenTen35
9 - BabyFace
10 - Egelim
11 - SkyRıder
12 - Sokemon
13 - Nicktir
14 - Karakız
15 - Maniaclee
16 - Tess
17 - Nevzat150
18 - AHMET
19 - By-Scream
20 - Phaetonw12
21 - TekTeker Savaş
22 - Emrah
23 - Northen
24 - Sargonnas
25 - solo_
26 - Swezer
27 - broadway
28 - sandman
29 - Hızlı Levo
30 - erensan
31 - Seyyahİzmir
32 - Axis
33 - Erudite
34 - Lastmohikan
35 - Slamdunk
36 - Scooterci
37 - Journeyman35
38 - ochii
39 - Wallace
40 - Weboy
41 - İzmirliavukat
42 - kocaman
43 - oben
44 - alic
45 - leventkozcu
46 - turlabo
47 - magico_sortE
48 - MK Erdal
49 - Öz_kan
50 - gdm
51 - jambil
52 - arthur75
53 - burak89İzmir
burak89izmir adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sanırım toplantının nedeni ve ana maddesi çoğu arkadaşımız tarafından anlaşılmadı.
konumuz geziler ve kamplar hakkında uyulması gereken kurallar ve sıkı disiplin, olması gereken metariyaller,
tavla v.s. oynamak ve geyik yapmak için toplanılmayacak, bu yüzdendir ki bu toplantıya maksimum limitlerinizi zorlayarak gelmenizi önemle rica ediyoruz, mt.izmir olarak.
sevgilerimle,
yılmaz bekleriz, tanışmış oluruz.
motosiklet tutkusunun yaşı ve sınırı yoktur !!!!okram adlı üyeden alıntı
ben sadece ortaya öneri sundum tercih sizin !!!!!
anlaşıldı kabul edildi ve onaylandı oradayız ( yaka kartsız ve silahsız gelmeyin ) önce giden bahçede masa düzenini ayarlasın olay çıkmasın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kuvva adlı üyeden alıntı
teşekkürler kuvva... büyük bi ihtimal yazın stajımı izmirde yapacağım. başınıza kalcam. hepinizle tanışmayı çok isterim. yazın bol bol görüşürüz umarım...
teras cafe ise ben yarin organizasyonu yapiyorum bahce tarafini bize ait olacak sekilde ayarliyorum..sakin karar degistirmeyin..herkesin bilgisine..
bir de arkadaslar herkes vaktinde gelirse kopukluk olmaz..ayni seyleri her yeni gelen icin tekrar ortaya sunmanin manasi olmaz cunku..herkese cok selamlar..
teras cafeye hiç gitmedim anlatınlara göre güzel bir yermiş. akşama görüşmek üzere.
bu arada(dip not) ;
bu gün RR DADYW CLASS 250 cc araştırması yaptım fiyat olarak baya yukarı fırlamış 4750 diyorlar bu motora yakın daha ucuza ii bir önerisi olan varsa bana çıtlatı versin.
herkeze kazasız belasız seyirler dilerim
toplantıya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim yeni üye olanlar sizlerle tanışmak güzeldi sıksık görüşmek üzere.
sevgi ve saygıyla kalın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)