olmazmı kanka sokak komple müsait bişey biliyoruzda konuşuyoruz
olmazmı kanka sokak komple müsait bişey biliyoruzda konuşuyoruz
Peki motorları oturduğumuz masanın yanına koymaya yer varmı??
I'M BACK !!!
peluş sen kendini yorma senin motoru benim diğer kurbanların yanına çekicez
motorlar göz önünde dursunda neresi olursa olsun gelirim...
görüşmek üzr... yeni elemanlarda gelsin merkezi bir yer nasıl olsa... herkes gelebilir... tüm izmir gelsin bakalım... kim kim geziyoruz görelim...
neresi burası bi tarif edermisiniz arkadaşlar sizden tarif etmenizi istiyorum sadece
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Ewt arkadaşlar bence de tam olarak adresini verirmisiniz. Nerde hangi sokakda, neyin karşısında falan. Mekana gecikmeli olsada gelecek olanlar da olabilir mesela ...
gercekten arkadaşlar denizatı fikri bencede yanlış
çünkü ben ve emrah kardeşim içkili mekenda fazla toplantıya konsantre olamıyozzzz birde ortam kımıl kımıl olacaksaaa hic omazzz
moduma duyurulurr
Merhabalar...
Çok istediğim halde şu Cuma toplantılarına bir türlü katılamadım..aksi gibi bu hafta da Perşembe ve Cuma Ist da olacağım...
Konuşulacak mevzular oldukça önemli...
Gönlümüz sizlerle...alınacak her türlü karara da saygı ile uyarım...
En yakın zamanda görüşmek üzere...
Kazadan uzak, keyifli ve güvenli sürüşler diliyorum hepimize...
Sevgiler, saygılar....
Sevgili kenan, tekrar geçmiş olsun...umarım artık toparlamışsındır....
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
en geç perşembe akşamı netleşsin adres dağılmayalım takipteyim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ne motor nede ehliyet ikiside mafiş ... ona rağmen aranıza katmanız çok hoşuma gitti allem ettim gullem ettim işimi cumadan perşembeye aldım ne kerametse bu cuma günü bütün isteklerim oluyor demek ki güzel geçecek.dünkü yazımda 50. sıra boş demiştim ama o sıraya talibim.
herkeze kazasız belasız günler dilerim
cuma günü iş çıkışı bir sözüm var ama ya ertelemeye ya da kısa kesmeye çalışacağım. aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum. hem moderatörümüzü de o kadar yaka kartıyla geri göndermemek lazım madem sardalya vs deniyor yer için benim de aklıma inciraltı geldi. özdilek ve yurtları geçtikten sonra açık havada bahçe içinde ve denizin dibinde Martı diye bir mekan var. sardalya porsiyon sanırım 4 YTL idi. çay kahve gani. hatta türk kahvesi ücretsiz( ama kendin pişireceksin). Önünde ve yanında çok büyük boş araziler var. park sorunu da olmaz. bu da benden. yeri kesinleştirelim ve en geç cuma sabahına kadar gruba YER,SAAT, GÜNDEM olarak mesaj atalım derim.
sevgilerle
yeri tam olarak belirleyin ve bana cepten ulaşın cünkü bir daha girmem zor saygılar.
Bi yalnışlık olmasın. yaka kartlarını getiren moderatör değil ona göre. (benim) Aman bi yalnışlık olmasın. Ben kim Modluk kim. Allah korusun Demi kankaWallace adlı üyeden alıntı
bendemi gelsem bu toplantıya ne..
evet arkadaşlar kalıcı ve düzgün bir birlik ve beraberliğimiz için lütfen bu toplantıya gereken özeni gösterelim, gerçekten üye olmak isteyen ve bu gurubu ciddi şekilde yaşamak isteyen tüm mt.izmir gurubu toplantıda görüşmek üzere.
fahri üyeleristanbul,adana,ankara sizleride bekliyoruz.
tenten seni de moderatör yaptım ya helal olsun bana. neyse moderatörümüz kusura bakmasın. acemilik işte. cuma için yeri ve saati kesinleştirelim bence. herkes muallakta kalıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)