Kenan dostum ben kaçıncı sıradayım.yoksa 50 de benmi varım
Kenan dostum ben kaçıncı sıradayım.yoksa 50 de benmi varım
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
listeye adımı yazmışsınız teşekkür
ilk davet reddedilmesi ayıptır ama bu seferlik bu ayıbımı görmezlikten gelmenizi isteyeceğim
aklım işte ruhum sizinle olacak şimdiden ii eğlenceler
hala 50. olmak için şansınız var duyrulur
bende izmirdenim belki bende gelirim tabi henuz motorum yok k ama en azndan bi cikartma aliyim dimi
2 ay icinde bizde motorlancaz ins
Ege Dis Hek Fak
bencede saglikli bir toplnti icin teras cafe uygundur..
hem ortam bizim icin ideal hem fiyatlar ogrenci isi..
hem alkol yok..alkol olan yerde toplanti olmaz bence..
agziyla icen var icmeyen var..:(
Vay Babyface.. Yesilay moduna girmişsin kardeşim.. Motorun ne durumda sorunları halledebildin mi.. Ayrıca sitedeki bu genel alkol karşıtı harekete karşı bir iki laf etmek istedim bu bahane ile.. Şahsen alkol kullanan bir insanım. Ancak asla bir motorlu gezimde bu olayı abartmam. İçsem içsem bir bira içerim kimi zaman. Bu kadardır. Sadece bunu görerek ortalıkta motorla içkili kullanan insanlar var gibi imajlar çıkarılıyor. Bu güne kadar birçok geziye katıldım. Motor kullanan hiçbir arkadaşımız aşırı alkol alarak kullanmamıştır. Bunu lütfen ikide bir konu haline getirmeyelim. Herkes bilinç sahibidir ve "alkol alınarak toplantı olmaz" tarzında yaklaşmayalım. Alkol alarak motora binilmez desen neyse ama bu şekilde bir yaklaşım hoş değil.. Kendine iyi bak sevgili kardeşim.. İzmir'e gelince görüşmek üzere yine..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Cengiz, iş yerinde sabah 07 30 dan 1630'a kadar ilan bakıyorum. Artık an meselesi. Hiç olmadı Skyteam alacağım bir tane, kafaya koydum. Yabancıya gitmesin alet, bak ön arka dişliler ve zincir de değişiyor.APV41 adlı üyeden alıntı
I'M BACK !!!
bende katılıyorum gönülden size.Umarım 30 nisanda geziniz olur ve katılabilirim.
MT Motorize07 Antalya Grubu
cenkmenderes alkol konusundaki düşüncelerinden +1 de benden
Marco,sana katılıyorum..toplantunın Teras da olması daha uygundur..Tabiki sayın modum onaylayacaktır..hepinizi özledim görüşmek üzre kendinize iyi bakın.
Marko ya katılıyorum...Teras uygundur..
Yazın gezilere kesinlikle gelmek istiyorum. Fakat şu aralar motorsuzum. Önümüzdeki hafta inşallah yeni motorumu alıyorum. Aldıktan sonra her toplantıya gelmeye çalışıcam.
halaoglu adlı üyeden alıntı
Yaw kızdırmayın modumuzu. Gideriz deniz kıyısına işte mis gibi ohhh!
I'M BACK !!!
Arkadaşlar ilk kez bir topik amacına ulaştı ve insanlar yer konusunda fikirlerini belirtmeye başladı
+10000000000 leri saymıyorum !!!!
Toplantı için benim bir önerim daha var fakat kesinlikle teras cafe değil
Yer alsancaktaki tayfa balıkçı daha evel marko ve tenten lede gitmiştik fiyatları oldukça makul ve toplantı için ideal bir mekan bornova teras cafe den bıktık artık.... toplantı yerimiz Tayfa Balık lokantası olsun Balık yemek şart değil tabiki isteyen bişeylerde içebilir bu arada sardalyanın porsyonu 3.50 YTL
Tam olarak nerededir bu lokanta????
I'M BACK !!!
kıbrıs şehitlerinde mekana gitmeden evel yine atatürk lisesi önünde buluşulabilir
Veeee güzel bir seçenek daha..Marco burayı anlata anlata bitiremiyordu..kenan ve onur da çok beğenmişler..bizde görmek isterizz.
Arkadaşlar..........................
Herkezin yaka kartlarını getirmesini rica edicem. Bu toplantıda aramızda yeni bir çok arkadaş olucak. Çoçuklar bize seslenirken "şişşşştt bakarmasın" demek zorunda kalmasın Yeni arkadaşlara da kart getiricem. Hele bi gelmesinler, boynumda 20 tane kartla geriye döneyim. Vay onların hallerine
Not: Motorunu henüz almamış, alamamış, yan yatmış çamura batmış arkadaşlar. Gelin siz gelin. Valla gelin.....
Evet kanka yaka kartı mühim bende çıkartmaları getiricem bide bir akşam bit pazarına inelim beraber de 50. kişiye bir hediye alak sürpriz hedayee
Motor koyacak yer var mı?EgeKnn adlı üyeden alıntı
I'M BACK !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)