Ankara Küçük CC 24 Ağustos Tek Gecelik Kesikköprü Kamp Gezisi
Reklamlar
-
21 Ağustos 2013, 15:44
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
Kafadan elendik
kendime uygun bir grup bulmalıyım
Sadece sizin hakkınızdaki izlenimlerim ve duyumlarımda mı bir hata var yoksa ben yaşlanıyormuyum ? Ben kolay kolay insanlar hakkında yanılmadığımı sanırdım Bence siz ailecek bizim guruba uyan bireylersiniz. Tabi yanılıyorda olabilrim malum insanız sonuçta
Söyle bakem kafadan elenme sebebin neymiş merak ettim doğrusu?
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
Reklamlar
-
21 Ağustos 2013, 15:49
MuZiP_06 adlı üyeden alıntı
Sadece sizin hakkınızdaki izlenimlerim ve duyumlarımda mı bir hata var yoksa ben yaşlanıyormuyum ? Ben kolay kolay insanlar hakkında yanılmadığımı sanırdım
Bence siz ailecek bizim guruba uyan bireylersiniz. Tabi yanılıyorda olabilrim malum insanız sonuçta
Söyle bakem kafadan elenme sebebin neymiş merak ettim doğrusu?
Bi kere herşeyi ben bilirim Düşünüyorum paylaşımcı mıyım? Değilim galiba :D anlayışlı da değilim : ) ama saygılı biriyim
o kadar kusur da zaten kadı kızında da war.. sewgiler ) (işin şakası tabi bu, bir fırsat olduğunda büyük bir mutlulukla katılmak isteriz aktivitelerinize)
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
21 Ağustos 2013, 15:50
Gençler haftasonu için kalabalık olacaksak hafif ve küçük tencere ihtiyacımız olacak. Getirebilenler dandik mandik de olsa tencere getirirlerse çok iyi olur. Bunları gerçi cuma akşamı moganda konuşacağız ama gene de belirteyim dedim
-
21 Ağustos 2013, 17:31
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
Bi kere herşeyi ben bilirim
Düşünüyorum paylaşımcı mıyım? Değilim galiba :D anlayışlı da değilim : ) ama saygılı biriyim
o kadar kusur da zaten kadı kızında da war.. sewgiler
) (işin şakası tabi bu, bir fırsat olduğunda büyük bir mutlulukla katılmak isteriz aktivitelerinize)
Bende öyle düşünmüştüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
forevermore adlı üyeden alıntı
Gençler haftasonu için kalabalık olacaksak hafif ve küçük tencere ihtiyacımız olacak. Getirebilenler dandik mandik de olsa tencere getirirlerse çok iyi olur. Bunları gerçi cuma akşamı moganda konuşacağız ama gene de belirteyim dedim
Cuma akşamı konusulur bencedostum ama bence pekte kucuk bi tencerelik olay olmıyacak gibi bence bu işi barbekü ye çevirmek gerekecek.Bu arada o barajda cok büyük trnalarcıkardı zamanında halenbi şansınz var bence balıktutmayı deneyin
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
21 Ağustos 2013, 18:18
Mogana giderken de toplanıp gidelim derim farkli biyer daha iyi olmaz mı?sonraki günde su kenarına gidecez zaten
-
21 Ağustos 2013, 18:23
Buraya alıştık, binevi bizim toplanmayerimiz oldu.Hem trafik derdi ollmadan birazda yol yapmış oluyoruz.Birkere deneyin pişman olmıyacaksınız.Hem su hayattır , keşke hergun su kenarında olsak
-
21 Ağustos 2013, 18:25
Öyle diyorsanız yapacak bişiyok tabide yer tam olarak nerde
-
21 Ağustos 2013, 19:41
kalafatoglu adlı üyeden alıntı
Öyle diyorsanız yapacak bişiyok tabide yer tam olarak nerde
Gölbaşında. Mogan Parkı diye tabelaları var zaten gölbaşına girerken haymana tabelasından sapıyorsunuz şehrin içinden devam ediyorsunuz. Nispeten sessiz sakin keyifli bir yer. Gelince hak vereceksiniz. Dİğer yapay göller gibi suni değil, gerçekten göl kıyısında olduğunu hissediyor insan. Siz hangi semtten gideceksiniz? Ben yenimahalledeyim merkezi bir yerde buluşup birlikte gidebiliriz mogana
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
21 Ağustos 2013, 19:48
Ya arkadaşlar, Dechatlon'da 2 kişilik çadırlar bitmiş. Ayrıca getirmeyeceklermiş. Tanıdığınız, bildiğiniz kaliteli çadır satan yerler var mı?
-
21 Ağustos 2013, 19:57
fabrisio adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar, Dechatlon'da 2 kişilik çadırlar bitmiş. Ayrıca getirmeyeceklermiş. Tanıdığınız, bildiğiniz kaliteli çadır satan yerler var mı?
Seçkin eğer yuvarlak şekilde paketini taşımak sorun olmaz bir şekilde bağlarım arkaya diyorsan kolay kurulanları da çok güzel şu 2 seconds muhabbeti eğer o da kalmadıysa decathlonda, metro grossmarketlerde baya çadır çeşidi var.
29 liradan başlıyor iki kişilik çadırlar, gayet mütevazi fiyat performansı yüksek ancak tek tenteli. Yağmur yağınca üstüne naylndan tente ister. Bu ucuz yollu çadırı + üstüne gerektiğinde sermek için nalburdan naylon alabiirsin totalde 40 liraya falan patlar. Taşıma avantajı cabası...
Öyle uğraşamam dersen metroda 70-80 gibi fiyatlara çift tenteli çadır da var. Antaresin yanındaki metrodan veya istanbul yolundakinden bakabilirsin
-
21 Ağustos 2013, 19:59
Seçkin abi dechatlon un internet sitesinden alabilirsin büyük ihtimalle orda mevcut ..
-
21 Ağustos 2013, 20:01
Tmm ben örnekten gelicem ankamallin orda buluşsak
-
21 Ağustos 2013, 20:13
Seçkin eğer yuvarlak şekilde paketini taşımak sorun olmaz bir şekilde bağlarım arkaya diyorsan kolay kurulanları da çok güzel şu 2 seconds muhabbeti eğer o da kalmadıysa decathlonda, metro grossmarketlerde baya çadır çeşidi var.
29 liradan başlıyor iki kişilik çadırlar, gayet mütevazi fiyat performansı yüksek ancak tek tenteli. Yağmur yağınca üstüne naylndan tente ister. Bu ucuz yollu çadırı + üstüne gerektiğinde sermek için nalburdan naylon alabiirsin totalde 40 liraya falan patlar. Taşıma avantajı cabası...
Öyle uğraşamam dersen metroda 70-80 gibi fiyatlara çift tenteli çadır da var. Antaresin yanındaki metrodan veya istanbul yolundakinden bakabilirsin
Dostum, Dechatlon sezonu bitirmiş. Ürün yok. Ama tavsiyen üzerine yarın Metro'ya uğramak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
selim1996 adlı üyeden alıntı
Seçkin abi dechatlon un internet sitesinden alabilirsin büyük ihtimalle orda mevcut ..
Selimcim, Dechatlon'un hem internet şubesinde hem de diğer şubelerinde çadır kalmamış. Önümüzdeki 1 ay boyunca da gelmeyecekmiş. Dolayısıyla başka kaliteli, çift tenteli çadırlara bakmak lazım.
-
21 Ağustos 2013, 20:42
Gölbaşında. Mogan Parkı diye tabelaları var zaten gölbaşına girerken haymana tabelasından sapıyorsunuz şehrin içinden devam ediyorsunuz. Nispeten sessiz sakin keyifli bir yer. Gelince hak vereceksiniz. Dİğer yapay göller gibi suni değil, gerçekten göl kıyısında olduğunu hissediyor insan. Siz hangi semtten gideceksiniz? Ben yenimahalledeyim merkezi bir yerde buluşup birlikte gidebiliriz mogana
-
21 Ağustos 2013, 21:11
Tamam, seninle Ankamall'ın önünde buluşuruz.
-
21 Ağustos 2013, 21:13
kalafatoglu adlı üyeden alıntı
Tamam arkadaşlarımızın bir kısmı Yenimahalle tarafında oturuyor onlarla bulusarak gelebilirsin sanırım.
-
21 Ağustos 2013, 21:22
O zaman seçkin, selim ben ve kalafatoglu saat 19:00'da ankamallda buluşup gidelim ne dersiniz?
-
21 Ağustos 2013, 21:51
O zaman seçkin, selim ben ve kalafatoglu saat 19:00'da ankamallda buluşup gidelim ne dersiniz?
Ozan (Wozy), Helin ve calimero da gelmek istiyordu. Belki onlar da Ankamall önüne gelir. Sonuçta daha merkezi bir yer.
-
21 Ağustos 2013, 21:57
Ozan (Wozy), Helin ve calimero da gelmek istiyordu. Belki onlar da Ankamall önüne gelir. Sonuçta daha merkezi bir yer.
Gelmek isteyen herkes 19.00'da Ankamall'da olabilir tabi ki söylememize bile gerek yok, veya 19.30'a moganda
-
21 Ağustos 2013, 21:58
Ankamalle gelmeye çalışırım saat 19:00 gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)