Ankara Küçük CC 24 Ağustos Tek Gecelik Kesikköprü Kamp Gezisi
Reklamlar
-
23 Ağustos 2013, 13:02
Reklamlar
-
23 Ağustos 2013, 14:28
Selim Ozkan
Mondial MCT-250
Ankara
-
23 Ağustos 2013, 14:37
forevermore adlı üyeden alıntı
Seçkin metrodaki 3 kişilik çift tenteli olandan almış ya büyük Selim,
Sen de ondan bakabilirsin diye düşünüyorum. O da olmadı av bayileri; bizim yenimahallede de var iki tane, veya hürkanın dediğine de bakabilirsin...
Uyku tulumuna kafanı takma, metrodan aldığım uyku tulumunda ölçülerine bakınca kısa kalıyordu ancak ben bu cüsse ile gayet rahat uyudum, sen de uyursun
Tam bana göre yapılmıştı sanki
Campo modelinden var bende mayi gri olandan
Tamam dostum. Ben de büyük Selim'in aldığı çadırdan alayım. Alıyım kurtulayım şu işten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
Hamakcıbaşı yapın beni
az hareket yüksek kalori düsturum.. (yemimi suyumu eksik etmezseniz çok uysal biriyimdir
)
Hürkan'ın hamağı var calimero hazretleri Kullarınız hizmete her daim hazırdır haşmetmağam
-
23 Ağustos 2013, 14:53
Arkadaşlar Ankamallde saat 7 de ana giriş kapısında mı buluşuyoruz ?
-
23 Ağustos 2013, 14:56
Moganda görüşmek üzere ben cıkıyorum ..Siz gelene kadar akşam yemeğimizi cıkarayım gölden
-
23 Ağustos 2013, 14:58
MuZiP_06 adlı üyeden alıntı
Moganda görüşmek üzere ben cıkıyorum ..Siz gelene kadar akşam yemeğimizi cıkarayım gölden
Çok erken be yaa :D
-
23 Ağustos 2013, 15:06
fabrisio adlı üyeden alıntı
Tamam dostum. Ben de büyük Selim'in aldığı çadırdan alayım. Alıyım kurtulayım şu işten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
Hürkan'ın hamağı var calimero hazretleri
Kullarınız hizmete her daim hazırdır haşmetmağam
Hürkan hamaağını wermez ki bana
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
23 Ağustos 2013, 15:13
kalafatoglu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Ankamallde saat 7 de ana giriş kapısında mı buluşuyoruz ?
Evet 7 dedik ben 18.50 gibi orada olurum 06 EUP plaka tanırsınız ;)
Bu arada seçkin al da sen de kurtul biz de :D Bu arada totosuna düşkün olanlar ve tek gelecekler şu kamp sanaldeyerinden veya taburelerinden alsın. metroda 29 lira sandalye, tabure 10 olması lazım. Sonra ateşin başında sandalyeme kurulup bira içerken özenmeyin agalar. İçeçek koyma yeri bile var yerim ben seni :D
---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 14:09 ----------
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
Hürkan hamaağını wermez ki bana
Hürkan hamağı vermesine verir de hamağı kimse onun kadar hızlı ve sağlam kuramaz :D Adam bildiğin düzenek kuruyor Kendini sallama aparatı bile var :D
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
23 Ağustos 2013, 15:15
benim kulvarım farklı.. hızlı hamak kurmaya dair bir iddiam yok..ama hazır hamağa en hızlı yüksek atlama şampiyonluğum var
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
23 Ağustos 2013, 15:35
Arkadaşlar,
Ben Çankaya'dan geleceğim, Mogan'da nerde buluşacağız. Mesire yeri girişinde mi? Ya da yol üzerinde bi yerlerde birileri ile buluşsam da oralarda deli divane aranmasam mı diyorum. İstikametim Panora, Incek köprüsü, Sonra aşağı ve haymana yolu şeklinde. Oralardan geçecek olan var mı? Ben 18:00 da çıkıyorum işten, 19:00 Ankamall ekibi haymana yolu dönüşünde de beni alabilir. Kaçta orda olurlar acaba ????
-
23 Ağustos 2013, 15:38
Saat 19.15 / 19.20 gibi haymana yoluna dönünce sağda pideci mi kebapçı mı bişey var ilk büyük restoran. İsmini anımsayamadım. Onun önünden alalım seni anayolda durman tehlikeli olabilir. Her duruma karşı sana özel mesajla numaramı da atıyorum kardeşim.
-
23 Ağustos 2013, 16:03
Saat 19.15 / 19.20 gibi haymana yoluna dönünce sağda pideci mi kebapçı mı bişey var ilk büyük restoran. İsmini anımsayamadım. Onun önünden alalım seni anayolda durman tehlikeli olabilir. Her duruma karşı sana özel mesajla numaramı da atıyorum kardeşim.
Teşekkür ederim, kebapçıyı biliyorum orda bekleyeceğim. Numaraya şimdi bakıyorum benim numaram sizde olsun diye hemen bir mesaj atacağım. İlginize teşekkürler. Akşama görüşmek üzere inşallah
Selim Ozkan
Mondial MCT-250
Ankara
-
24 Ağustos 2013, 00:22
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
24 Ağustos 2013, 00:25
Fotoğraflar gelecek mi abi?
-
24 Ağustos 2013, 00:29
Bakalım bizim ekabir oymak beyi gecenin ilerleyen saatlerinde koyar belkim.
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
24 Ağustos 2013, 00:31
Tamam abi
-
24 Ağustos 2013, 00:33
Dedikodumu yapmaya da amma meyillsiniz hemen eve gitmişler beni çekiştirmeye başlayacaklar :D
Bu arada Selim Hürkanlar ayrıldıktan sonra makas atarken önüme kıran kırmızı aracı gördün mü len sanırım 15 santimle falan kurtardım üstünde çocuk çıkmıştı sunrooftan plakasını alamadım basıp yakalasam desem 150cc ile imkansız bir küfür savurdum okkalısından geçti gitti
Foto atarım atarım hele bi soluklanayım
-
24 Ağustos 2013, 00:34
Selim sen de turuncuyla fotografını koy da ben de motoru bi de öyle göreyim.
-
24 Ağustos 2013, 00:44
Dedikodumu yapmaya da amma meyillsiniz hemen eve gitmişler beni çekiştirmeye başlayacaklar :D
Bu arada Selim Hürkanlar ayrıldıktan sonra makas atarken önüme kıran kırmızı aracı gördün mü len sanırım 15 santimle falan kurtardım üstünde çocuk çıkmıştı sunrooftan plakasını alamadım basıp yakalasam desem 150cc ile imkansız bir küfür savurdum okkalısından geçti gitti
Foto atarım atarım hele bi soluklanayım
Görmez miyim abi , makas attıı önüne kırdı sonrada yanımdan kocaman minübüs silme geçti abi salaklar bizi buldu herhalde...
El kol yaptım ama gitti herifler.
Plakada alamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Eren Amca adlı üyeden alıntı
Selim sen de turuncuyla fotografını koy da ben de motoru bi de öyle göreyim.
Abi facebook varsa facebooka atayım ordan gör olur mu?
Selim NERGİZ eklersen abicim
-
24 Ağustos 2013, 00:48
selim1996 adlı üyeden alıntı
Abi facebook varsa facebooka atayım ordan gör
olur mu?
Selim NERGİZ eklersen abicim
ben ekleyemedim seni ama mesaj attım . sen beni ekleyebilirsin ordan.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)