Ankara Küçük CC 24 Ağustos Tek Gecelik Kesikköprü Kamp Gezisi
Reklamlar
-
22 Ağustos 2013, 11:00
fabrisio adlı üyeden alıntı
Selim, bugün akşam ben de alıcam çadır, uyku tulumu vs. Kaliteli birşey bulduğunda haber verirsen sağa sola gidip vakit kaybetmeden senin alacağın yerden alırım.
Tamamdır, muhakkak haber veririm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
MuZiP_06 adlı üyeden alıntı
Dostum metroda kaliteli çadır da var idare edecek çadırda var.Sen direk metro ya git tek ve kesin çözüm.Birde yolunun üzerinde bir av bayii varsa ordanda beklenmedik güzel şeyler cıkabiliyor.Hem birtane de portatif güzel olta olabilirsin kendine Turna cıkıyor kesikköprüde ve baya büyük balıklardır.Av bayiine turna tutucam de o sana mazemeleri verir.
Ben pek öyle işten anlayan bir balıkçı değilim, ancak geçen bu işten anladığını söyleyenlerle (sakın yanlış anlamayın bu sözüm size değil ) bi gittik kesikköprüye. Turna tutulacak diye bir hevesle. Ancak Turna almak yerine bi Tur atıp geri geldik İnşallah bu sefer sizlerin tuttuğunu görürüm
Selim Ozkan
Mondial MCT-250
Ankara
Reklamlar
-
22 Ağustos 2013, 11:07
-
22 Ağustos 2013, 12:10
Arkadaşlar cuma akşamı olacak olan buluşmanıza gelemeyeceğim. O yüzden yemek işini nasıl yapacağımızla ilgili biraz bilgi verirseniz sevinirim. Çünkü akşam yapacağınız bilgilendirmeden sonra malzeme teminini akşamdan sabaha kadar yapmamız zor olur.
-
22 Ağustos 2013, 12:48
aslında cuma akşamı olacak toplantıdan sonra hazırlık yapmaya cuma gecesi kalıyor gece gece ne kadar hazırlık yapılabilinir ? ama söyle bişeyde var tabi..hazırlık aşamasını çok abartmamamızda lazım. sade ekmek domateslede karnımızı doyurabiliriz, uyku tulumuyla bir ağacın altında uyumak zorunda kalsakda önemli değil..bu nedenlede cuma akşamının tadını çıkarıp, cumartesi sabah 1 saat erken uyanarak hazırlık yapılabilinir...dont panic, be relax wozy...
-
22 Ağustos 2013, 12:56
bak geliyorum gaza. topramın insanlarıyla kamp için çıkıp gelecem o derece gazdayım şimdi. : güzel olacak diye umuyorum. dikkatli gidin.yola çıkmadan önce grup sürüş eğitimi verilsin derim. ilk katılanlar olabilir. kendimin ilk grup sürüşüne katıldığımı hatırlıuyorum da, tam bi apachi gibiydim :( e bilmiyorum ki. çok tehlike.
dediğim gibi bala yolundan gitmeyin. herşeyi ile pişman olursunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
çadır kipadan alın arkadaşlar gayet uygun fiyatlı. ve yetiyor.
mesela ben, 35 tl ye iki kişilik şişme yatak + 10 tl ye ayak pompası. mükemmel rahat oluyor.
şişme yastık.
uyku tulumu 2 kişilik ( ayrıladabiliyor ) 60 tl
çadır lambası
vs aldım.150 tl tuttu toplam.
çadır kipadan, diğerlerini tekzenden aldım. çadır mı ev mi hiç fark etmiyor uyurken. yatak rahat yastık güzel tulum da 10 numara oluyor.
ilk defa gideceklere söylüyeyim. sabaha karşı müthiş soğuk oluyor. aman dikkat edin.
-
22 Ağustos 2013, 12:58
helin126 adlı üyeden alıntı
aslında cuma akşamı olacak toplantıdan sonra hazırlık yapmaya cuma gecesi kalıyor
gece gece ne kadar hazırlık yapılabilinir ? ama söyle bişeyde var tabi..hazırlık aşamasını çok abartmamamızda lazım. sade ekmek domateslede karnımızı doyurabiliriz, uyku tulumuyla bir ağacın altında uyumak zorunda kalsakda önemli değil..bu nedenlede cuma akşamının tadını çıkarıp, cumartesi sabah 1 saat erken uyanarak hazırlık yapılabilinir...dont panic, be relax wozy...
E be insaf sabah 10:00 da bulusacaksınız,butun işyerleri acık giderken ortaklaşa alışveriş yapar çantalara bölüşür gidersiniz.Yok ben sabahın köründe kalkıp değerli gezi arkadaşlarıma börekler açarım kekler yaparım,atıştırmalık kanepeler hazırlarım,ne olur ne olmaz kamptan sıkılıp az da trekking yaparız trekkingde de enerji ve kalori şart deyip birde soğuk sandvich hazırlayacaksan tamam ozaman haklısın.Bendedahil olmak üzere sana şapka çıkartırız
Yada aksamdan koridora mazemelerini koyup sabak motoruna yükleyip yolacıkmakta birseçenek tabi.Unutmadan yanınıza bolca boş şişe alın orda su biraz sıkıntı olabilir.
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
22 Ağustos 2013, 13:00
Hakanım hoşgeldin tekrardan ekibe, özledik seni ve SurvivalBERKAY kardeşimii
Bu arada hastan varmış Allah acil şifalarversin kardeşim,yapacağımız bişey olursa bi telefonuna bakar bilesin.Yamur olayı dedinizde sabah sabah bi güldüm,oduntoplarken totoma kadar ıslanmış en sevdiğimyağmurluğumu da odun toplamakiçin feda etmiştim , hepsi güzeldi fakat ıslandığı için odunları yakamadıgımızdan tutduğumuz balıkları size yediremeden gitmiştik ya o koydu işte bana. İş fotoğraflarda görmüştürsün Seçkin gille acısını cıkardıksonradan
Göleti kuruttum inan
Berkay'a haber veririm abi gün içinde, dün söyleyecektim ulaşamadım. Geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim
-
22 Ağustos 2013, 13:11
Bu arada Selim kardeşim bence gitar gelmeli bu etkinliğe buyuk motorlu arkadaşlardan birisi taşıyabilir diye düsünüyorum.Nedersiniz ben taşırım yeterki gelsin gitar diyenler parmak kaldırabilirmi ?Bece kamp ateşi başında ufak tınılarla şarkılar söylemek büyük keyif verir.
Not: Unutmayın ama... doğaya kafa dinlemeye gider insanlar, eğlencenin ve müziğin bu tip etkinliklerde çevreyi rahatsız etmiyecek seviyede olması gerekir.Bu duruma özen göstermenizi öneririm.Unutmayınki aynı zamanda avcıların mekanında olacaksınız ve avcı sesizliği sever.
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
22 Ağustos 2013, 13:23
-
22 Ağustos 2013, 13:56
Arkadaşlar yeni motorcu olarak aranıza QM250 ile katılmayı düşünüyorum. Akşam mogandaki toplantıya motorumla geleceğim. Eğer gerekli malzemeleri tedarik edersen geziyede katılırım. Tabi ki bana da yer varsa.
-
22 Ağustos 2013, 14:08
Radres06 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yeni motorcu olarak aranıza QM250 ile katılmayı düşünüyorum. Akşam mogandaki toplantıya motorumla geleceğim. Eğer gerekli malzemeleri tedarik edersen geziyede katılırım. Tabi ki bana da yer varsa.
Cuma akşamı moganda görüşürüz o zaman. Saat 19.00da ankamall'da buluşup bir kaç motosiklet birlikte gideceğiz mogana aklınızda olsun birlikte de gidebiliriz
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
22 Ağustos 2013, 14:22
Evim Eryamanda olduğu için direk oradan Mogana geçerim 19:30 da. Ostimde Duran MOTOR'a bugün motorumun tüm bakımlarını yaptırayım.
-
22 Ağustos 2013, 14:37
Radres06 adlı üyeden alıntı
Evim Eryamanda olduğu için direk oradan Mogana geçerim 19:30 da. Ostimde Duran MOTOR'a bugün motorumun tüm bakımlarını yaptırayım.
Ben de Eryaman'da ikamet etmekteyim. İstanbul Yolu üzerinden Ankamall ve oradan Konya Yolu üzerinden Gölbaşı, Çevreyolu güzergahından daha kısadır
-
22 Ağustos 2013, 15:07
Bu arada Selim kardeşim bence gitar gelmeli bu etkinliğe buyuk motorlu arkadaşlardan birisi taşıyabilir diye düsünüyorum.Nedersiniz ben taşırım yeterki gelsin gitar diyenler parmak kaldırabilirmi ?Bece kamp ateşi başında ufak tınılarla şarkılar söylemek büyük keyif verir.
Not: Unutmayın ama... doğaya kafa dinlemeye gider insanlar, eğlencenin ve müziğin bu tip etkinliklerde çevreyi rahatsız etmiyecek seviyede olması gerekir.Bu duruma özen göstermenizi öneririm.Unutmayınki aynı zamanda avcıların mekanında olacaksınız ve avcı sesizliği sever.
Abicim gitarı seçkin abi götürecek , bnde bir şekilde bağlamyı götürcem ...
Zaten gitar benim motora büyük geldi :-)
Yarın ya da bu gün seçkin abiye teslim ederim :-)
-
22 Ağustos 2013, 15:38
selim1996 adlı üyeden alıntı
Abicim gitarı seçkin abi götürecek , bnde bir şekilde bağlamyı götürcem ...
Zaten gitar benim motora büyük geldi :-)
Yarın ya da bu gün seçkin abiye teslim ederim :-)
Aşağıdaki elemana ben öğrettim
Şaka bir yana 12-13 yıldır çalmadım. Paslanmışımdır.
-
22 Ağustos 2013, 15:45
Kampta pas falan kalmaz abi
Gitarı ne zaman alırsın abicim ?
-
22 Ağustos 2013, 16:07
Hani ilk konçertonu bize yapacaktın!! Hain köfte seni..
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
22 Ağustos 2013, 16:07
Belki yarın, belki yarından da yakın
-
22 Ağustos 2013, 16:42
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
Hani ilk konçertonu bize yapacaktın!! Hain köfte seni..
Bu gün akşammm sizdeyim zaten yaparız konçerto
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
fabrisio adlı üyeden alıntı
Belki yarın, belki yarından da yakın
Yarındanda yakın olursa süper olur abiciimmm :D
-
22 Ağustos 2013, 16:43
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)