Avrupa yakası için de bir buluşma noktası belirlenseydi iyi olurdu. Anadolu yakasından gelecek olan guruba katılınabilecek .
Avrupa yakası için de bir buluşma noktası belirlenseydi iyi olurdu. Anadolu yakasından gelecek olan guruba katılınabilecek .
Bu sene taksim trafiği düşünülerek avrupa yakası buluşma noktası yapılmadı
Daha kalabalık bir görüntü oluşturmayı düşündüğümüz için ve bu seferde avrupa yakası bi köprüyü geçip geri gelsin dedik
Neredeyse her seferinde anadolu yakası buraya gelip geri dönüyordu şimdi sıra bizde
Tekirdağ çerkezköy tarafı katılacak olan varmı acaba ??
Milli dava Milli irade !!! gerisi hikaye ...haydi göreve !!! Ulusal bayram arkadaşlar !!!
Ben geliyorum ama montum yok sorun olucaksa şimdiden belirtin kask var sadece
Sabah saat 8 de işten çıkıyorum yakıt alıp yola 08:30 da çıkacağım 140 km yol umarım yetişirim
orda olamayacağım... kalbim sizlerle....
Merhaba gunaydın arkadaşlar şimdi yola çıkıyorum çerkezköy tekirdağdan umarım yetişeceğim
---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 08:54 ----------
Millet neredesiniz mecidiyeköyde 3 motosikletli arkadaş sizi bekliyoruzz
Kortejin sonunu yakaladım.. Tam da ofisin önünden U dönüşü yaptılar
Arkadaşlar çektiğiniz video ve fotoğrafları paylaşırsanız güzel olur bence
Sabah çerkezköy'den yola çıktım fakat 110 120 km hızla sigara molası vermememe rağmen karşıya geçmeye yetişemedim dedim mecidiyeköy'de yakalarım bunları ışıklardan döndüm ve iki arkadaş ile karşılaştım onlarda benim gibi korteje katılmak için bekliyorlardı
Benim içinde güzel oldu bu karşılaşma iki cana yakın arkadaş ile tanışmış oldum buradan saygı ve selamlarımı iletiyorum o orkadaşlara ve katılan ve katılamayan gönlü bızımle olan tüm mt ailesine
Vay be.... 100 binin üzerinde üye sayısı olan Motosiklet Net e bak...
Daha 15-20 motorluk kortej çıkaramıyoruz...
Hem de istanbulda....
Ne hale geldi MT.....
Evet maalesef fazla bir kalabalık yoktu buna yalova motosiklet festivalide etki etmiştir.Ama yinede hiç yapılmamasından iyidir
katılımın düşük olma nedeni hem cuma gününe denk gelmiş olması çoğunluğun çalışıyor olması ve şehitlik ziyareti olacağından dolayı programın sabah saatlerinde yapmamdan dolayı olduğu kanısındayım
katılım gösteren bizle beraber teker çeviren gelemeyip yüreği bizle olan tüm MT üyesi ve dışarıdan takipçilere teşekkürler
evet katılım düşüktü ama bence sebebi mt nin zayıflaması değil. Alper abinin dediği gibi iş günü ve festival. Çünkü 29 Ekimdeki kortejin geçişi 5 dk sürüyordu. Tamamı mt değildi tabiki ama yinede aslan payıydı. Forumda kopmalar oluyorsa bile 1 senede bu kadar etkileyeceğini sanmam.
Katılanların tekerine sağlık, sadece oradaki birkaç şehit annesinin bizi görünce sevinmesini görmek bile yetti. Varsın kortej küçük olsun.
Bizde senin ile tanistigimiza memnun olduk mahir hocam. Elimizdeki resimleri paylasacagiz kisa zaman icinde.
kaska kamerayı ters takınca böyle oldu
sürüşün ilk 15 dakikalık görüntüsü hatamız olduysa affola
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)