dostdark adlı üyeden alıntı
off dostdark ya ne diyeyim hangi birine yetişeyim kardeşin mi var derdin var
abi şunu bir takside bağlasak diyorum
off dostdark ya ne diyeyim hangi birine yetişeyim kardeşin mi var derdin var
abi şunu bir takside bağlasak diyorum
Sevgili MT dostları;
Organizatör olarak bu kadar geç yazdım öncelikle kusura bakmayın..
Gerçekten rekor denecek bir katılımla harika bir pazar günü geçirdik.
Toplamda 4 grup olarak yaptığımız 83 motorluk grup sürüşümüze katılanların ağırlıklı bölümünün bu konudaki tecrübe eksikliğini ekipler içindeki arkadaşlarımızında yardımıyle kazasız belasız hatta oldukçada keyifli bir biçimde tamamladık.Aşağıda katılım listesini görebilirsiniz.(geldiğini ordaki listeye yazan arkadaşlara göre)
Tekrar tekrar katılan herkese teşekkür ediyorum.İşte budur gerçek motor ve motorcu sevgisi...Karşılıksız,doğal,katılımcı,sevgi ve saygı dolu..İyiki varsınız arkadaşlar..
Imageshack çok yogun olduğundan fotoları koyamadım.. En kısa sürede eklicem..
Katılımcı Listesi (Atçılar dahil edilmemiştir)
- Dostdark (yoğun istek üzerine 1 Numara)
- 007
- alper_tim
- aidikurt
- araltı
- armagedon+1
- army_0666
- ataper
- aturfan
- Ashes +1
- Baggio
- Bandit
- Borty
- Boy
- Bpy
- Bruce
- Camadan
- CBR1000RR
- Ccbbdd
- Cdalar
- CenkKeskin
- Cenkmenderes
- Ceko35
- Commandos
- Csunlu
- Cuk_o
- Danger0
- DARKDIAMOND
- Dc.drhakan
- Demonicdreams
- Denizci
- Dogma
- Duffy
- EgeKnn
- Eyong
- Fragrance_chaplin
- FutureShock
- Gaffar
- Gelisim Surucu Kursu
- Gokhanerciyes68
- Grave
- Gyazıcı
- Hata
- HAXO
- Hboyraz
- Jameika34
- Kaldera
- Kaskesmez
- Kırmızı
- Ledo
- Leto
- Macgyver
- Metemen
- Motoman
- Muraout_zx6
- Myway
- Nemrut
- NeTMaViSi
- NeQs
- NicemaN
- Nonsolo_ozlem
- Nurguldemirbay
- Nurkan
- Ortopedist
- Petitfalcon
- Pizza
- Polygram
- PowerbyAydin
- Real Paşa
- Rüzgarınoğlu
- Serkan79
- Sadobey
- Shamyl
- SHEMOTO
- Slwer
- Snrtrt
- Skullhunter
- SoD
- Sozen
- Starsailor
- Sword
- Teaser
- Thai
- TNT
- Trader
- Trenox
- Tunoka
- TycOOn
- vedat kaya
- VınVın
- Zuhtupasa
bunlarda benim çektiğim bir kaç resim. upload edebilmek için kesip biçip ufattım.
motoman +1 de katıldı.
demek ben cok gec gelmısım yaaa bırak 90 ı 50 kısı bıle goremedım ben. neden bu kadar erken ayrılmaya basladınız kı? neyse artık bıdahı sefere.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
vallahi kıskandım... ;)
motorlar karışmadı mı yahu? :D
arkadaşlar emeği geçen her keze teşekkür ederim..
bu arada yüzüm fena yanmış arkadaşlar akşam kırmızı kırmızı dolaştım..
bu arada afyondan gelen cenk eve ulaştımı haberi olan varmı..
arkadaşlar bu resimleri nasıl yükleyecem..
bana yardım edin..
bulamadım acık acık yazarmısınız..
Zühtü Paşa organizasyon için ellerinine sağlık...
Yenilerini bekliyoruz...
Bendeki tek resim Paşalar bir arada...
Fotoğraflar konunun ilk mesajına taşınmıştır
Saygılar
Düzenleyen : Skullhunter
Cüneyt Eralp
ulaştım vedat abi ulaştım en sonunda trenle gelicektim vazgeçtim bomba var filan dediler haydar paşada biri valiz unutmuş yine bende bu kadar güzel geçen bir günü bi bombayla sonlandırmamak isin otobusle gelmeye kararverdim sabah gelirgelmez(malum öğrenciyiz) derse girdim. şimdi tüm forumu baştan okudum ya 3 ümüz çektirdiğimiz bi foto vardı onu yollarmısın...
Ve çook Sevgili Motosiklet.Net ailesi
Hepinize tektek teşekkür ediyorum basta serkan79 abime ve cuk_o, peşine beni artcı olarak alan g.yazıcı abime en önemli Zühtüpaşama böyle bir organizasyonu düzenlediği için beni arabasına kabul eden arkadaşlarıma beni arasına kabul eden motosiklet.net ailesine teşekkür ederim...
işin aslı ben böle yazılar filan yazmayı pek beceremem ama bana hayatım boyunca unutamıyacağım böyle bir gün yaşattı için hepinize teşekkür ederim..
Not: Bidahaki geziye Lokumlar benden....
bide : SERKAN(MONDİAL) dostum bu gezi avrupa yakasına mahsusdeğildi tüm Türkiye davetli idi (bknz: Cenkkeskin : Afyonlu Manyak )
arkadaşlar güzeldi diyorsunuzda ben hala resimleri göremedim eğer resimleri koyduysanızda ben bulamıyorsam sayfasını bari söyleyin tşk.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Fotoğraflar süper görünüyor..sizlerde öyle...Allah içinize sindirsin.keşke yanınızda bizlerde olabilseydik..daha nice güzel gezilere..
arkadaşlar gezi bana hiç yaramadı eşim çok kötü hastalandı. (motor hastası) artık nereye gidersem benimle gelmek istiyormuş hahaha eşimede bulaştırdım (yaşasın motosiklet virüsü). çok eğlendik fakat oksijen atmosferde durduğu gibi durmuyormuş temiz hava çarptı biraz çalışmaya hiç keyfim yok ama dünkü keyf beni en az 1 ay idare eder. tekrar tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Zühtüpaşa ya ve organizasyondaki tüm arkadaşlara teşekkür ederim
MOTORCU, HER HAVADA GİDENDİR!!!!
Birdahaki piknikte görürsün sen saşların uçuşa uçuşa gidersin artıkvınvın adlı üyeden alıntı
ya bide herşey mükemmeldi de beni tek üzenbir şey oldu o geziye motorsuz katılmak :(
dernet açıcam kendime bana yardım derneği aslında orada girişe peçete filan açsaydım köşe olurdum herhalde 1-2 Kt125 parası çıkartırdım
he bide ehliyet konusundan beni hatırlıyanlar olacaktır ne kadar manyak olduğumu anlamışlardır
bak şimdi böyle söyleme üzülürüm ama
tamam söz en kısa zamanda kiramızı yatıracağız.
bu arada rakı peynir süperdi.
Yandık be kardeşim... rüzgarla da hissetmedik, eve geldim, aynaya bir baktım pancar gibi olmuşum Ledo da acayip yandı haa, sakın söylemeyin henüz haberi yok Çok güzel oldu, herkese çok teşekkürler
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Aynı sey benimde basıma geldi Napalım gitcez artık. Dahası 19 mayıs seyatine izini kaptım..baggio adlı üyeden alıntı
Bide sevgili baggio kardesim buralarda öle mikrobik seylerden bahsetme yaw.. aramızda mikrobik bişiler olması hosumuza gitmezde..
hahahahahahah helal paşam sıyır yakışır
ya nerde görülmüş bu kadar kalabalık şile ağladı be
Eyvallah Cenk Sağ Salim Gittiğine Sevindim öptüm Seni
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)