16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe... Gezi Yorumları ve Tüm Fotoğraflar...
Reklamlar
-
17 Nisan 2006, 11:04
Arkadaşlar fotoğrafın birinde birayla poz verenler olmuş.Umarım bu arkadaşlar oraya artçı ya da otomobille giden arkadaşlardır.Eğer öyle değilse çok katılmak istediğim bu organizasyonlara katılmayacağım.
Çünkü ben sorumlu insanlar içinde bulunmak isterim.Sonunu düşünmeden hareket eden insanlar zaten ülkemizde yeterince var ve bunlar kendilerine,etrafa zarar veriyorlar.Ama ben onlarla beraber olmak istemiyorum.
Uyarım sadece bu arkadaşalara ve bilimin ışındadır.
Üzüldüm...............
Reklamlar
-
17 Nisan 2006, 11:07
Zühtüpaşa yüreğine sağlık güzel geziydi ancak şu restoran kısmındaki amca beni gıcık etti ben sipariş verdim benden sonra gelen herkes aldı bende verdim parasının üstünü aldım paramı ama onun sayesinde Şile'de çok güzel bir yemek yemiş olduk. Bu arada çıkarken motorumun debriyaj sisteminin yeni olsından ve çimen olmasından dolayı biraz artislik bir düşüş tehlikesi yaşadık ama 2 tekerleğin üstünde durmayı başardık. Bu arada krem Keeway'i olan arkadaşımız ufak bir kaza geçirdi adını bilmiyorum ama sorun yok motoruda kendi de iyi.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
17 Nisan 2006, 11:14
valla sahaneydi ve en dusuk derecede olaysiz gecti .katilan ve organize eden her motorcu basariliydi bence. bir an cimlerdeki motorlari gorunce kendimi festival yerinde hissettim. eminim uzaktan gelen arkadaslarda cok memnun kalmislardir. sagolun sagol skull
erhan
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
17 Nisan 2006, 11:15
süpeeeeeeeeer bir organizasyon oldu herkeze teşekkürler. birdahaki sefere güneş kremi götüreceğim şu anda burnum ve alnım sızlıyor.
-
17 Nisan 2006, 11:16
yazdım ya csunlu kaza yapmış diye...
Duffy adlı üyeden alıntı
Zühtüpaşa yüreğine sağlık güzel geziydi ancak şu restoran kısmındaki amca beni gıcık etti ben sipariş verdim benden sonra gelen herkes aldı bende verdim parasının üstünü aldım paramı ama onun sayesinde Şile'de çok güzel bir yemek yemiş olduk.
Bu arada çıkarken motorumun debriyaj sisteminin yeni olsından ve çimen olmasından dolayı biraz artislik bir düşüş tehlikesi yaşadık ama 2 tekerleğin üstünde durmayı başardık. Bu arada krem Keeway'i olan arkadaşımız ufak bir kaza geçirdi adını bilmiyorum ama sorun yok motoruda kendi de iyi.
bakan kör
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
17 Nisan 2006, 11:24
oooooooooooooooooooo süperdi süpeeeeeeer arkadaşlar accayip eğlendim eğlencemi doruklara ulaştıran aşık olduğum CBR1000RR la gazlamakta süperdi tabi bu RR boy (mehmet) abimin abi bir kez daha teşekkürler
Ayrıca org süperdi emeği geçen herkeze teşekkürler
Arabasına misafir eden vınvın (hande) ve kırmızı (özge) ablalarıma ayrıca minnetlerimi burdanda ileteyim istedim
-
17 Nisan 2006, 11:26
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
17 Nisan 2006, 11:30
.))))))))
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
makinan arabada kalmış arama
saol canım yaaa.sabah kırmızıyı aradım zaten,uyuyormuş şimdi döndü bana.1 saat sonra kavuşucam makineme
akabinde fotoğrafları pc'ye aktarıp hemen yollarım.
yaşasın makinem,yaşasın şans
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
17 Nisan 2006, 11:30
Super Moderator
-
17 Nisan 2006, 11:36
alalım kardeş sana bi motor hemen camiye yardım kutusu gibi kutu yapsaydın piknikte toplardın valla
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
17 Nisan 2006, 11:36
@CBR1000RR
oooooooooooooooooooo süperdi süpeeeeeeer arkadaşlar accayip eğlendim eğlencemi doruklara ulaştıran aşık olduğum CBR1000RR la gazlamakta süperdi tabi bu RR boy (mehmet) abimin abi bir kez daha teşekkürler
Eyvallah... Yol bozuk olmasa 200+ da yapardık da 200 kesmiştir seni herhalde o yolda
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
17 Nisan 2006, 11:44
boy adlı üyeden alıntı
@CBR1000RR
Eyvallah... Yol bozuk olmasa 200+ da yapardık da 200 kesmiştir seni herhalde o yolda
abi tekrar saol bu arada şöferliğinide görmüş oldum
abi anayolda kesmedide tali yolda 160 gördüğümüz anda önümüze atlayan tavuk horoz gibi hayvanlar tavuklar ezilmesin die korktum ama virajlara yatmak ve sonrasında gazlamak süperdi tabi yol güzel olsa dahada zevk alırdık bundan eminim çok zıpladık be abi
-
17 Nisan 2006, 12:08
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
abi tekrar saol bu arada şöferliğinide görmüş oldum
abi anayolda kesmedide tali yolda 160 gördüğümüz anda önümüze atlayan tavuk horoz gibi hayvanlar tavuklar ezilmesin die korktum ama virajlara yatmak ve sonrasında gazlamak süperdi tabi yol güzel olsa dahada zevk alırdık bundan eminim çok zıpladık be abi
Len Allah seni bildiği gibi yapsın aylardır ağlıyodun 1000RR diye yok neymiş tavuk çıkmış yok çok zıplamış...
-
17 Nisan 2006, 12:12
motosiklet kültürünün yerleşmesi açısından bu tür yapılan organizasyonların hepsi güzel oluyor.ben zühtüpaşamla beraber olmak için gelmek isterdim fakat taraklıdan gidilen rota 300 km den fazla.inşallah kamplı bir gezi olurda katılırım.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
17 Nisan 2006, 12:15
araltı adlı üyeden alıntı
ya abi ben ağlamaya devam ediorum zaten abi tam açılacaz zart die tavuklar bir anda çıktı zor durduk tabi sen alışkın değilsin hıza ki o tavuklardan birini altımıza alsak n olurdu tahmin edemezsin sen şimdi.
Yol bozuktu çok zıpladık ve yapılan hız tatmin etmedi çünki yol resmen yama ile dolu tabi süratli giderken zıplamanın tehlikesinide sen bilemessin
-
17 Nisan 2006, 12:19
O kadar motor + ersen + siz + ben çıldırırdımmm
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
17 Nisan 2006, 12:20
resimleri bekliyoruz bu arada bi gezi planı patlatan yokmu hafta sonuna
yoksa dinlenmecemi
-
17 Nisan 2006, 12:24
ashes adlı üyeden alıntı
bu arada bi gezi planı patlatan yokmu hafta sonuna
yoksa dinlenmecemi
bnce sen dinlen biraz
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
17 Nisan 2006, 12:26
alestevardiya adlı üyeden alıntı
biz sizler iyi bir GP izleyin diye bugunumuzu ona verdik...
Bi daha kine biz de eeglenicez..
Alllah icinize sindirsiiiin..
bu seferlik bu muhteşem organizasyona moto gp semineri nedeni ile katılamadık ama yaz yeni geliyor daha çok pikniğe gideceğimizi düşünüyorum.ayrıca moto gp ye geldiğinizde fedakarlığımızın nedenini zaten anlayacağınızdan eminim Bu arada, seminerden sonraki küçük gezimiz ve çayır çimen muhabbetimiz çok güzeldi büyük keyif aldım.bugüne dek bira sevmeyen ben artık biraları deviricem sanırım.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
-
17 Nisan 2006, 12:35
Gerçekten harika bir gündü,bu benim ilk gezimdi ama ben kendime inanamadım.Geziye katılmadan önce motorumla en fazla yaptığım km. 40 veya 45'dir.Dün eve dönünce baktımki tam 220 km.yol yapmışım gün boyunca.Bizim çocuklar(ashes,cenk,ccbbdd) bana inanmadı...ağbi sen eski motorcusun bizle kafa yapıyosun diye ama yok öyle bişey.Neyse sizleri tanıdığıma çok sevindim,sanada çok teşekkürler zühtüpaşam.......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler