serkan79
sağlam giyinirsin bi daha ki sefere bişeycik olmazzzz
serkan79
sağlam giyinirsin bi daha ki sefere bişeycik olmazzzz
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
bende bolca bp fotografı var levent maslak ne kadar bp varsa girip cıktıkdeamon adlı üyeden alıntı
saglam giyinmiştim zaten mekan biraz rüzgarlıydıKartal23 adlı üyeden alıntı
adamın biri benim üzerimden gecmeye çalıştı kırmızı ışıkta durunca yanına yaklastım adam kıpkırmızı oldu kaçtı çokmu korkunc biriyim acabaNeTMaViSi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar SÜPER olmuş walla ( Millet İşte Buna Hasta Oluyor Motorcular Böyle Birlik Beraberlik İçinde vede Kıskanıyorlar ah bide şu ÖTV yi yapmasalardı !!!!)
Trafik açısından araya girebilmeli arabalar bence, siz otomobil kullanan olsanız ne düşünürdünüz. 100 motorun arasına girememek çok sıkıntılı bir durum oluştururdu bence, bence organizsyonu yapan arkadaşlar bunu düşünerek böldüler grupları.
Ama haklısınız tabi 100 araçlık konvoy güzel olurdu.
işte bunun onune gecılır artcı yı cogaltarak yanı atıyorum arkadakı 10 kısı artcı gorevı ustlense ve arabaları kesse guzel olur ben bu gun cok arabanın yolunu kestım cok kufur yemişimdir bende onları sevıorum amaThai adlı üyeden alıntı
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
gerçekten çok güzel bir pazar günü geçirdim. Herkesle tanışma fırsatı bulamadım ama yinede sizleri tanımak güzel umarım sonraki organizasyonlarda görüşmek dileğiyle
valla ben otomobilde kullanıyom ama motorlardan uzak duruyorum motor otomobilden yavaş bi arac değilki ama bazı otomobil sürücüleri motorların arkasında gitmeyi yediremiyo kendine bugün nerdeyse emniyet şeridine yakın bi yerden gidiyodum adamın solu boş oldugu halde dibime yanaşıp korna sellektör yaptı sonra biraz ilerde kırmızı ışıga takıldı yanına yanastım ne yapıyosun devirmeyemi çalışıyosun ben seni devirimmi dedim nasıl devircen dedi in aşagı gösterim dedim bastı gittiThai adlı üyeden alıntı
zaten hep beni buluyo problem bendemi acaba
olm sana kızan bana yanaşıyo o zamanNeTMaViSi adlı üyeden alıntı
kardeşim gerçekten bizim için kendini kamyonların önüne attın helal sana insanın arkasının sağlam olması iyiNeTMaViSi adlı üyeden alıntı
ama unutma onlar kamyon üstündekide kamyoncu her zaman durmazlar
onemlı degıl be abı ama gıderken de aynı seyı yaptımda bızımkıler [MT] de arabanın arkasında durcaklar sankı ya gecın sagından solunda ben mı gelıp kullanıyı sızın motorlarıda ama cok kulagım cınladı coooookhboyraz adlı üyeden alıntı
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
hadi arkadaşlar nerde fotoların devamı.. daha herkesi göremedik?
benim uykum geldi yorucu ve güzel bi gündü yarının pazartesi oldugunu unutmamak lazım iyi geceler herkese
sanadaaaaaserkan79 adlı üyeden alıntı
arkadaslar çok süper bi gün oldu. ben cok memnun kaldım.
bende de bir kaç resim var yarın onları upload ederim.
insan istiyor ki bukadar motorcuyu bi arada bulunca tek konvoy olsun yolda gittikçe gitsin. bugun gidilen yol bana kısa geldi 110 km gidiş geliş yol yapmışım.
bir sonraki seferde insanları bir şekilde tek grup haline getirebilirseniz herkez birbirini daha iyi tanıyabilir kanaatindeyim. bu gün bir çok birbirinden ayrı gruplar olustu her grup kendince takıldı. gerçi isteyen bütün grupları tek tek gezip herkezle tanışabilirdi ama olmuyor işte.
sonraki seferde de biz anadolu yakasından avrupa yakasına gidelim, biraz daha uzaga gidelim mesela tekirdaga kofte yemeye
harika bir gündü gelmeyenler çok şey kaçırdılar.
katılanlara, organizasyon için ugrasanlara ve motosiklet.net e çok teşekkür ediyorum.
yaa gerçekten çok müthiş gözüküo !!! avrupa yakasında da böyle geziler olcaktır umarım !!! emeği geçen herkese bravooo !!!
Dün sabah 09:00 da İstanbul'dan yola çıktığımız İzmir'den dün gece geri dönmek için yola çıktık. Uykusuz bir yolculuktan sonra eve varmam 11:30 u buldu.
Hemen yola çıkıp gidilen piknik yerini. kırmızı ve Zühtüpaşa sayesinde buldum. Piknikte olduğunu sandığım fakat telefonla ulasamadığım Erman'la(Slwer) Sarıgazi gibi hayatta karşılaşmamıza veya bulunmamıza ihtimal vermediğim biryerde kırmızı ışıkta karşılaşıp. Piknik yerine ulaştık.
Ulaştığımız da Boğa diye haykıran sevgili dostlarımız için. Canlı Boğalarla bilimsel fotolar çekme çabalarımız pek başarılı olmasa da güzel pozlar yakaladık. Cruser motosikletlerle cross parkurunu denemeye kalktık. Hafiften bir yatırma yaşadım ama eski bir cross kullanıcısı olarak çok zevk aldım.
Piknik sonrası 7 motor ve bir otomobil 13-14 kişi Nakkaştepe ye Yeditepe diye bir cafe ye gittik harika bir manzara ve çiçekli ağaçlar eşliğinde muhabbet ettik.
bir gelin arabasını aramıza aldık ama nasıl olduysa aramızdan kaçırdık.
Bir sürü foto ve video çekildi. Slwer (Erman) Burcu (....... chaplin) ve diğer foto çeken arkadaşlar fotoları koyarlarsa çok güzel olacak. Zafer (Amca) videoları bekliyoruz.
Yolda grup olarak dönerken video çekildi.
bugün piknikte olup yanakları kıpkırmızı güneş yanığı olan bütün arkadaşlarımı öpüyorum. Bu yazın ne kadar güzel geçeceğinin habercisi bir gündü bugün.
Sadobey
Çok güzel gezi olmuş. Tarihe geçer, torunlarımıza anlatırsınız. Biz vatan borcu için katılamadık( moto gp için) İnşallah bidahaki sefere bizlerde katılırız. Peki diğer gezi ne tarafa olmalı acaba
Less is more...
heheheh adam nick imizi bile unutmuş yau neyse nerde fotolar bakem beklios acilen
Sadobey adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
unutur muyum ya saymadım herkesi unuturum birilerini yazmayı da gönül kırarım diye.NicemaN adlı üyeden alıntı
Sadobey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)