Pazartesi Yeni Motoruma kavuşuyorum bundan sonra bende varım ....çok güzel gezi olmuş...
Pazartesi Yeni Motoruma kavuşuyorum bundan sonra bende varım ....çok güzel gezi olmuş...
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Bu arada diğer resim çeken arkadaşlarda eklerse birde onların gözünden pikniği görmüş oluruz.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
çok güzelmiş gerçekten
bu arada atv safariden haber var mı?
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Şaka bir yana ben sorumsuzca içen görmedim içenler bir kaç bira içtiler o da kalkmadan çok önce. Üfleseler 50 promil çıkmazdı kimse(tabiki bnm gördüklerim). Eeee tabiki buna 33 lük biranın 4 ytl olmasının etkiside yok değil.
Evet abi çok haklısın bende gördüm o deli yürek arkdaşlardan bir kaçını. İçip içip yamuldular sonrada motora binip deli gibi gazladır.Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
Dostum promilin kaç çıktığının ne önemi var.Polis çevirmesindenmi korktuğun için promil hesabı yapıyorsun,Yoksa 50 promilde motorsiklet kullanırken çok dikkatli olabileceğinimi iddaa ediyorsun?
Gerçi herkes kendinden sorumlu ancak dediğim gibi üzülürüz.
öyle bi kıyak yapılırsa en başa benim ismim yazılsın gerci kimsenin gözü kesmez ama ben 150 lik scooterla göze alıyorumRüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
ilk defa bir motosikletim oldu ve ilk defa bir motor ekibi ile geziye katıldım emeği geçen tüm motorcu dostlara başta Zühtüpaşa'ma çok teşekkürler ederim muhteşem bir organizasyondu darısı birdahakinlere inşallah, bendede fotolar var ama dağ bayır çekmişim isterseniz koyayım
*ha bu arada MANYAK seni tanımak güzeldi kendine iyi bak, derslerinde başarılar
raptor çetesinin resimleri vardı bir yığın..nerdesiniz yaa
güzeldi güzeL
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Çekilen tüm resimleri arkadaşlarımız görmek ister.motti60 adlı üyeden alıntı
Bu arada Keeway panterlerine ve RR çetesine teşekkürler ya hepsi oradaydı.kaldera adlı üyeden alıntı
Small chopperların dayanışması çok güzel.
Yaw arkadaşlar şu mandalarla samimi olan arkadaşların fotograflarını bekliyorum, kim çektiyse koysun şu siteye de görmeyenlerde yarılsın gülmekten.
(manda diye tabir edilen hayvanlar, gerçekten mandadır, başkabirşey kastedilmemiştir )
safranboluya yanlız bende gelmek istrimde saatler sürer....
daha yakın bir yer olsa
mesela sapanca gölü kıyısı... nasıl... kamp atesi ve sosis
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Başta Zühtü Paşa olmak üzere geziyi düzenleyen tüm arkadaşlara ve bu geziye katılarak bu günkü muhteşem topluluğu oluşturan MT'lilere ne mutlu...
Çok güzel bir yerde birlikte baharı yaşadık. Teşekkürler.
Bu arada, RR gurubundan erken kaçanlar, çıkışta biz 6-7 arkadaş Şile'ye bir uğrayıverdik te; siz neler kaçırdınız?? Balık Ekmek ne güzel yemek..
dogma .
valla abi ben cektiğim resimleri ve video yu eklicektim ama bi türlü beceremedim
eheh onları VINVIN ın cep telefonunda bulabiliriz bi kaç tanesini ben çektim cidden süperdi
Thai adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
güzel bi geziydi ama 100 motor fikrim değişti paşam
yani bu gun bırebır gordum ! arabalar dırek konvoyun ortasına dalıyor haklıymıssın artcı [ Lar ] saglam olsa bence ustesınden gelınırdı ama
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
sapanca da güzel ama aha şurası iki adımlık yol biraz uzayalım ileriye doğru hatta türkiyenin bütün sahil şeridini gezelimKartal23 adlı üyeden alıntı
harbiden rüzgar iyi gelmedi bugün bana sırtımda taşıcam sonra motoru
adamlar bizi ekip balık yemeye gitmişler görüyonmu hainleridogma adlı üyeden alıntı
yazılar çok güzel...
inşallah bi dahaki sefere bende gelcemmm
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
tek bi foto yok mu yahu ??
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)