ben henüz trafiğe çıkmaya korktuğum için katılamadım..
noolur tekrar yapalım da bende geleyim
ben henüz trafiğe çıkmaya korktuğum için katılamadım..
noolur tekrar yapalım da bende geleyim
merhaba ben de yeni katıldım benim scooter motorum var acaba küçük motorlarda gelebilirmi
resimler çok güzel çok keyifli geçtiğine eminim
bende motoru yeni sattım motorsuzluktan katılamadım sesin 1978 motorun küçüğü büyüğü olmaz katılmak istediğin her yere katı burası motosiklet net burada ayrım yapıldığını hiç görmedim
yaw ne o öyle adam ölmüş gibi konuşuyosunuz yine gelecek tabi gelmezse rahat edemez o manyakkaldera adlı üyeden alıntı
cenkim öptüm canım iyi yolculuklar
Bu site organisazyonlarında motorsikletin sınıfı büyüklüğü küçüklüğü önemli değil.Önemli olan motorsiklet tutkusu tabikiii...
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Walla helal olsun Afyonluya..Gene bekleriz.kaldera adlı üyeden alıntı
Bu arada çok keyifli bir pazar geçirdik.Organizasyonda emegi gecen arkadaşlara çookk teşekkürler..
yok öyle değilde....ehuhehu yaw manyak munyak ama biz onla fazla zaman geçirdik.onun manyaklığının altında ince bir zariflik vardı.. onu yakaladık bu bakımdan yaniserkan79 adlı üyeden alıntı
selamlar abı keske sorsaydınız bende yedek kask vardı bos bos gıttı geldım arkamda.. neyse bu arada guzel bır gun gecırdık.. organızasyona tesekkurler.kaldera adlı üyeden alıntı
yalnız bızım gıbı yenıler ıcın tanısmanın daha efektıf olmasını saglayacak bır seyler dusunsek daha ıyı olur dusuncesındeyım...
selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
güzel bir geziydi.
kıskananlar çatlasın
inşallah herkes evine sağsalim varmıştır.
Hocam selamlar resımlerınızı fotograf .com a ucretsız yuklersenız sadece lınkını yollamanız yeterlı olur ordan hem net hem de daha kolay bakabılırız..ben bugun kendımı zor getırdıgım ıcın resım cekemedım:(Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
ok dostum birdahaki sefere dediğin gibi yapalaım.
valla çok sevimli dost canlısı bi arkadas o gelmezse ben giderim onu görmeye tek manyak o değil yakaldera adlı üyeden alıntı
Bu Organizasyonu Yapan Paşama çok Teşekkur Ediyorum
Sanal Deyilde Reel Olarak Tüm Motorcu Arkadaşlarimla Kaynaşmak Güzeldi. Veloybolda Bizi Hamura çeviren Arkadaşlara Tşk.
Ayrica Aydin Amcamizin (ataper) Yeni Motoru Hayirli Olsun Aydin Koltuktaki O Parcayi Ben Sökmedim Diyecektim Ama AMA PAPARAZİYE YAKALANMIŞIM NEYSE NİCEMEN'DE SUC ORTAĞI
benım sızınle ılk gezımdı sahsen çok eglendım hele sayısı ve oyuncuları belli olmayan valeybol maçı çok hoştu.gelemeyen arkadaşlar inanınkı çok şey kacırdınız
sen ordamıydın dostum benide alsaydın neyse bidahaki geziye kaldı artık.hata adlı üyeden alıntı
bende salı günü alıcam motoru
UNUTMADIĞIN ZAMANIDA BİLİRİZNeQs adlı üyeden alıntı
Walla doğru Neos fuar fotoğraflarını hala göremedik....
Çok güzel bir geziydi organize edenlere ve katılan arkadaşlara çoook teşekkür ederiz
hiç sorma yaa direk yakalanmışız valla
hboyraz adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Serkan dostum bu safranbolu takıntın nereden geliyor.Oralımısın?Aslen ben oralıyımda.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)