Böle güzel bir gün kolayıyla unutulacağınıda zannetmiyorum. Yanlışsam düzeltin...
Böle güzel bir gün kolayıyla unutulacağınıda zannetmiyorum. Yanlışsam düzeltin...
Abi Resimlerin 3 te birinde çıkmışım hepsinide arkadan çekmişler bir daha kamera görürsem motoru bırakıp poz vericem isimsiz kahraman dedikleri böyle bişi oluyo heralde
[COLOR="Navy"][B][LEFT]VENI VIDI VICI[/LEFT][/B][/COLOR]
slm arkadaşlar fotolar için sağolun
çok süper bir gündü hatda akşamında az daha firar edicektim ama elimiz mahkum 301 gün daha sabır edicez
Mert'e özellikle teşekkürler ve Erhan abime beni organizeden mahrum bırakmadılar
herkezle tam tanışamadık belki ama olsun genede süperdi
keeway,jinlun,mondial,ve asyacılar beni tanımasın diye yaka kartı asmadım
ERASER WİLL COME BACK
Ashes (Ersen) kardeşimin özel isteği üzerine onun single resimlerini yayınlıyorum.. Aman dikkat edin kazirmadan monitor camlarınız çatlamasın
Eyong (Olcay) 'un eşi ve minik bebişleri Ersen efendi de yanlarında duran Koaladır..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Ersen olum bu cenk mahsutan seni penguen gibi çekmiş koymuş piknikte en yakışıklı sendin ilk iki resme bakç. ayıklamış kesin resimleri.
Sadobey
Torunlarımıza anlatacağızashes adlı üyeden alıntı
zafer abi cd yi bugun izledim süper walla ellerine sağlık
Acımadıki, acımadıki
beğendiğine sevindim. inşallah bir dahakine daha güzel olacak.CBR1000RR adlı üyeden alıntı
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
trenox o cd'nin içinden biri olarak ısrarla ben de istiyorum. MotoGP'ye eglecek misin? Geleceksen bana bir kopyasını getirebilir misin? İrtibat numarası verirsen Pazar günü bulurum ben seni!
bowlingde dagattım bayaaa ama elimde kaldı gene. dediğin gibi onları da motogp de vercem.demonicdreams adlı üyeden alıntı
bikaç arkdaş daha var onlarada motogp de vercem ( cdleri yani) töbe töbe
abi kelime bulamadım güzel türkçem de oyle esnek ki naaapiiim.
tesliim etcem diiim
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Olmazsa ingilizce yaz abi yanlış anlaşılıyortrenox adlı üyeden alıntı
Tamam abi anladım herkese vericen ama ben senin şeklini şemalini yüzünü unutmuş bulundum. Bari Plaka-Motor bilgisi ver, gruba nerden katılacağını söyle de bulalım seni yahutrenox adlı üyeden alıntı
(Bu arada bu çalışman için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Pazar günü için istediğin bir şey varsa (ne rüşveti ya, saçmalamayın) bilelim)
Tabiy tabiy Seni alper2 senidemonicdreams adlı üyeden alıntı
Ulen ne topikmiş bea..
zuhtupasa pazar günü yokmusun yaw dubleduble leri napcazzuhtupasa adlı üyeden alıntı
yokum abicim.. kaç gündür yokuz şuralarda ne arayan var ne soran.. öldünmü kaldınmı dien...
sen olmadan tadı olmaz abi 7 mayıs pazarmı acabazuhtupasa adlı üyeden alıntı
Yaa paşam sen gelmezsen yağmur yağıyor ne yapacağız biz
abi nbr kaç gündür yoksunzuhtupasa adlı üyeden alıntı
gel paşam gellllll sensiz olmaz
Acımadıki, acımadıki
aaaaaaa
zühtüpaşasız motor seyahati ve yolun sonunda da motoGP varsa Zühtü paşam gelir... geliyorsun dimi zühtüpaşam....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)