trenox kardesim daha öncelerde yazdıysan ben görmedim(malum yaslılık) ne taraftasın? ben alabilirim senden..trenox adlı üyeden alıntı
trenox kardesim daha öncelerde yazdıysan ben görmedim(malum yaslılık) ne taraftasın? ben alabilirim senden..trenox adlı üyeden alıntı
estagfurllah.ya ben istanbulun en uç noktasındayım. tuzla da duydun mu?zuhtupasa adlı üyeden alıntı
bugun işten erken çıkmaya çalışcam bakalım eger oyle bir durum olursa ben hem gezerim hem de getirirm. siz nerden paşam?
ok olur. arıycam.ashes adlı üyeden alıntı
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
ya abi geçerken banada gelsene abi bende kadıköy evlendirme dairesini ordayımtrenox adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
işten erken çıkabilirsem gelirim.kaça kadar ordasın ve kime sorsam soyler mi nerde oldugunu?CBR1000RR adlı üyeden alıntı
Baska resim yokmu??
Beni kimse çekmemiş
Merhaba dostlar,
Bizim de çorbada tuzumuz olsun dedik....
Zühtüpaşa'ya bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. Insallah yeni organizasyonlarda tekrar buluşuruz...
aturfan adlı üyeden alıntı
dostum şifre bölümü geliyooo.... fotolar yooookkk
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Hay aksi, linkler çalışmadı...Kusura bakmayın dostlar...Başka bir şekil yapacağız artık.....
Şifreyi paylaşmakta herhangi bir sıkıntı olmaz herhalde...Şifre 9876....Şifreyi girdikten sonra tekrar linklere tıklamak gerekiyor....Kartal23 adlı üyeden alıntı
Selamlar
evet hepsi iyi güselde o şifreyi girmek için mail gerekiyor sen bence başka bi şekilde ekle şu resimleri veya bizle hem şifreni hem mailini paylaş dicem o sakıncalı olucak bana yolla maille ben kliyim istersen
dün akşam ashes,ben ve cenk birlikteydik,cenk söyledi senin cd'leri elden vermek için tuzla'dan kalkıp gebze'ye geldiğini
trenox arkadaşım yapmış olduğun bu zarif hareket için sana çok teşekkür ediyorum
rica ederim bruce.BRUCE adlı üyeden alıntı
gönül oturup iki çift laf etmeyi de isterdi ama bi işim vardı olmadı. umarım başka bir zaman.
Kralsın trenox
Hafta sonu bir aksilik çıkmazsa bekliyoruz buraya seni.. Eskihisar'da bir sefa borcluyuz sana
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Bi kac goruntude ben eklıyım barı gec oldu bıraz ama affedın
Niceman Hoca :D
Yaparsın yapamazsın derken cıdden yaptı adam :D
hepinize cok tesekkurler
horluyodu ben sahıdım
Nerde benım rakım
Buda kakılmış ortalıgı toparlamaya gelmıs gundelıkcı ıste yesılvadıde calısıyo takıldı bıze bende gelcem bende gelcem ıyı dedık gel sende
m € c l ü q
[QUOTE=Slwer]Bi kac goruntude ben eklıyım barı gec oldu bıraz ama affedın
Buda kakılmış ortalıgı toparlamaya gelmıs gundelıkcı ıste yesılvadıde calısıyo takıldı bıze bende gelcem bende gelcem ıyı dedık gel sende
***vallaha işten gaytarmıyodum ben apilerim aplalarım.patron görmesin kovar sona beni işten :( ***
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
çok güzel bir geziydi,daha önce başka arkadaşların belirttiği gibi ben de pancar gibi oldum,hatta işyerinde arkadaşlar deniz mevsimi mi açıldı diye sorduafyonluuu,haremde sen kimsin demesek selam vermesek konuşmayacaktın galibabir dahakine gelirsen ve artçım olmazsa sana da kask getireceğim,bu arada keewayci bir arkadaşım tek rakibimiz regal raptorlardı ama biz sayımızı arttırdık damgamızı vurduk gibi laflar etmiş,zaten işten güçten sıkılmış adamlarız boşver bunları önemli olan tüm motorcular bir arada olmaktı,markaya takılmamak gerek öyle takım tutuyor gibi herkes gücü yettiğini ve beğendiğini alır,ister çamurdan olsun ille de motorcu olsunen sevdiğim herkesin eşit ve birbirine yardımcı oluyor olması,Zühtü Paşama da buradan teşekkür etmeyi bir borç bilirim,daha nice gezilere
yahu yanlışlıkla 2 kere attım msj ı nerden silindiğini de bilmediğim için içini böyle saçma sapan dolduruyorum özürr
gyazici abi yok ben sizi görünce direk yanaştım zaten malum yoksa açıkta kalmak var haremde zaten abi en yakın zamanda kaskımı alıyorum ağır ağır parçaları toplamaya baslıyorum yazın sonunda motor almak için elimden geleni yapacam bu yaz....
1 hafta oldu hala mı aktif bu topik yaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
herhalde active olucak bu topik istanbul bir yere gittimi böyle şatafatlı olur
topikte kolay kolay kaybolmaz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)