En kısa zamnda motor almayan ne olsun motor almadan gelmiyorum yeter yaaa
En kısa zamnda motor almayan ne olsun motor almadan gelmiyorum yeter yaaa
Allah içinize sindirsin arkadaşlar valla bakıpta imrenmemek elde değil ben nie yok orda yaaa ben nie istanbulda diilim
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Canım üzülme lütfen.. Yazın bütün gezilere beraber gideceğiz.. Sen üzme kendini ne olur.. Yalnız gezilere gitmek benim de içime sinmiyor ama yaz gelince hepsini telafi edeceğiz..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
inşalla ozaman vaktim olurda gelirim biliosun durumları
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Ben seni bir şekil yapar kaçırırım merak etme canım
Olmadı kaçıramadım diyelim, ben senin yanında kalırım o zaman. Sen yeter ki buralarda ol.. Başka birşey istemem..
Gerçekten güzel eylenmişsiniz. Buradan resimlere bakınca bile keyifleniyor insan
Hepsinden güzeli de böyle ekran başından yazıştığınız insanlarla tanışıp yüzyüze konuşma imkanı olsa gerek.
Kısmet.. İnşallah birgün oralara gelir böyle bir organizasyonda regal grubundan ledo hocama kadar herkesle tanışma imkanına kavuşurum.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
o kadar emek harcadın ve yine harcayacaksın bari cd'lerin ücretini versek sana nasıl olur?
mahçup etme bizi :(
trenox adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
abi cd leri isterim masrafı neyse bizde destek olalım..
güzel anıları ölümsüzleştirelim...
evet cd lerde bızımde bı katkımız olsun ısterız... ve bence cd olayına gelınce once gezıye gelenlerden basla derım sona sıteden ısteyen bı sekılde temın ederız...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
ikinizde aynı süratte ve motordayken resim çekilmişsiniz. yani çeken durmuyor, çekilen hareketli değil. tekerlerin bu şekilde çıkması normal yani...cenkmenderes adlı üyeden alıntı
ya o ev benım degıldı aılemın dı ben baska yerde oturuyom. valla eskıhısar da mesela kuccuk bı bulusma iii olur harıka bır yerdi.konusuruz gene...cenkmenderes adlı üyeden alıntı
fena fikir degıl yaaa neden olmasınashes adlı üyeden alıntı
iii olmaz diiim kısaca. bunun mahcubiyetle ne alaksı var sonucta hepımız eglendık eglendırdık tanıstık v.s. hersey guzeldı.fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
valla ölümsüzleştirmeye calıstım işte. masraf yok gece yattım sabah kaltım tum cd ler hazırdı bende anlamadım nasıl olmusMACGYVER adlı üyeden alıntı
sizin katkınız orda bulunmanız dı işte daha ne olsun yaaaNeTMaViSi adlı üyeden alıntı
yarın cıkcam gelcem sırf cd vermek içinCenkKeskin adlı üyeden alıntı
bana özelden; sana ulasabılecegım adresı gonderebılırmısın ?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
trenox abi ben en çok dönüş yolunda seyir halinde çekildiğimiz bölümü merak ediyorum. Mutlaka ayır abi bana bir CD. Kendimi motor sürerken hiç görmedim vallahi meraktan ölecem. hipopotam kelebek belgeseli gibimi görünüyorum acaba diyorum hep kendi kendime.
Sadobey
))))))))))Sadobey adlı üyeden alıntı
bız grup surusu pek yapamamısız aslında o bolumlerı cıkarmam lazım
grup surusnu en iyi arabadakıler yapmıs hıc bozulmamıslar hep aynı sekılde gıtmısler
Doğru söylüyorsun vallahi Olsun ben istiyorum Cd den.
Sadobey
tabiki alacaksın bowlınge gideceksın sonuctaSadobey adlı üyeden alıntı
bende gıtmeye calısacagım orda gorusuruz
trenox, hocam senin kendi evin nerede peki.. bu hafta sonuna doğru bir buluşma yapsak seninle mesela.. ? Bilmem sana uyar mı ?.. Bu civarlardan gelebilecek arkadaşlarla beraber bir eskihisar sahil buluşması yapabiliriz ???
İyi de fotoğraf makinası tekerlek gibi kendi ekseni etrafında dönmüyor ki! Makinenin hareketi yere paralel, ama jantların ki değil. Bunun açıklaması bu şekilde olamaz.CANGO adlı üyeden alıntı
yaw caner abi nerelerdesin yaa yollarını gözledim yoktun
Acımadıki, acımadıki
hafta sonu diyosan bowlingi bekleyelim. ama yarın ve cuma gunu yagıslı hava. ben yagıslı havalrda motor kullanmayı sevmiyom sırılsıklam oluyom. bugun olabilir mesela reandevu defterıne bak uygunsa ayralayalım bi eskihisar buusması. bi tel rica edeyimcenkmenderes adlı üyeden alıntı
bu arada bütün cd ler hazır 50 adet copy hazırladım.
benide ara cenk uyuyordur şu anda 05327086058 irtibata geç aynı yerdeyiz akşam biralarız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)