rica ederim zevkti de tek anladıgım sanırım benden kesınlıkle kameraman felan olmaz
rica ederim zevkti de tek anladıgım sanırım benden kesınlıkle kameraman felan olmaz
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
ya birader üvezli sapağında ki buluşmadan sonra biri yolun kenarında kamera ile çekiyordu yoksam o senmiydin.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Budur trenox kardesim ellerine sağlık...
valla üvezli felan bilmiyom yolun kenrından cekım yapmadım... pinknikde yaptım bide donus yolunda artcı cekım yaptı. bide benzincide.
"motosiklet.net" sagolsun...zuhtupasa adlı üyeden alıntı
bana kargoya versen mesela trenox adres versem zormu olur senin için yada bakalım başka bişi düşünürüz
abi sen herzaman süper oldun saol abitrenox adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
ashes gebze de oturdugunu soylemıstın. ben de yakın sayılırım gebzeye gelebılırım sorun olmaz.ashes adlı üyeden alıntı
arkadaslar kargo olayı masraflı olabılır dıye dusunuyorum kendı acımdan.
cd ler ıcın herhangı bır ucret yoktur (altını cızmeye calıstım ama cızdımı emın degılım)...
dolayısıyla kargoya vermektense motorumla bı yere getırırım hem gezmısde olurum benım için daha iyi olur.kargo için sadece afyondan gelen arkadası dusunmustum.
bu benim düşüncem her dusunceye acıgım sorun yok.
teveccüüüün.(umarım dogru kelıme buydu)CBR1000RR adlı üyeden alıntı
sen de saol Cbr1000rr
trenox abi bana naısl ulaştıracan (afyonlu manyak) buraya kaar getireceğini zannetmiyorum kargo filan biş şekilde ulaştırsan ?
sen hala yaşıomusun lenCenkKeskin adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
resimlere tek tek baktım cidden çok güzel bir buluşma zühtüpaşaya emeği için teşekkür ederiz ...bu çapta buluşma ve geziler sadece amerikada falan olmuyo demekki katılan tüm arkadaşlara teşekkürler bence sırada ki il buluşmada motorların yüksekçe bir yerden toplu bir resmi çekilmeli işte tam gövde gösterisi olur
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
şehrin boğucu ve kirli atmosferinden birgün de olsa kurtulmak keyifliydi..
sık sık yapalım böyle organizasyonlar(sitemizin AHMET SAN I ZÜHTÜPAŞA ya duyrulur )
güneşte fazla kalınca yüzümde 1.derece ye yakın yanık belirtileri oluşsa da,herşeye değer bir geziydi.
gezi sonundaki şile turu ve fenerde içemediğimiz çay sırasındaki donuşlarımı da unutmayacağım tabi (fazla mızmızlık yaptım sanırım,skull bi daha beni götürmeyecek hiçbiryere
)
Ducatista:)
Hocam biz hemşehrimişiz yaaw ben de safranoluluyum daRüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
Trenox kardeşim. Ben senin evin oraya gelmiştim zaten. Muhiti de aşağı yukarı hatırlıyorum. Olmazsa biz de o taraflara gelip alabiliriz
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
trenox biraderim sen buraya gelirsen sahil de otururuz sohpet ederiz cenk te bana yakın sonra bruce var barış var burda ararsın cenk i gelirsin
Bırak bu işleri de dönüşte seyir esnasında bizi tek tek çektiğin fotolar nerde onu söyleashes adlı üyeden alıntı
hevesle bekliyorum!.. ellerinden öper
O fotolar bende hocam.. Hemen yayınlıyorum.. Buyrun resimler;
Gezide katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum güzel bir geziydi hep beraber güzel zaman geçirdik ben ve partner'ım Vedat Kaya ile çektiğimiz resimleride sizlerle paylaşmak istedim..[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]benim regalim
[IMG][/IMG]Buda Farklı bir pencere
[IMG][/IMG]Farklı bir foto daha
[IMG][/IMG]Fatih köprüsü gişeler
[IMG][/IMG]İKEA'dan[IMG][/IMG]İKEA dan yine
[IMG][/IMG]İKEA dan yine bir pencere
[IMG][/IMG]işte gezinin gözde motorları racing ler yani vedat kayanın kızı 46 ortadan bize göz kırpıyor!
[IMG][/IMG] İşte gövde gösterisi budur diyorum!!
[IMG][/IMG] işte motosiklet kaynaşması ve sanalın engüzel gerçekle birleştiği an
[IMG][/IMG]işte scooter'ların gelişini yakladığım an
[IMG][/IMG] İşte kewaylerin gövde gösterisi bir regalci olarak kıskandım onları
[IMG][/IMG]Leven BPde toplanış
[IMG][/IMG]levent toplanması
[IMG][/IMG]BP den çıkış hazırlıkları
manyak vedat kaya ve ben
Regal tayfası baba tayfası
[IMG][/IMG]yol yorgunluğunu atarken
[IMG][/IMG]şile girişiilk gelişler
hepsi bunlar.....
abi en az 50-60 sürat vardı bizde! ama tekerler duruyo gibi. o nasıl bir makinadır anlamadım çok ilginç geldi.
eline sağlık hocam, resimler için çok sağol, teşekkürler.
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=12103&page=8
sen benim taraftarıma bak bowling te bu link in içinde fotoları çekerim bak bunlarıda ben çektim
demonicdreams, harbi ben de şimdi dikkat ettim. Tekerler bas baya duruyor gibi. En ufak bir flu yok tekerler ve jantta.. İyi ayrıntıya dikkat etmişsin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)