Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe... Gezi Yorumları ve Tüm Fotoğraflar...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    motorumu sattım.Honda NT 700 alacağım...
    yanlış anlaşılmasını istemiyorum sevgili arkdaşlarım...

Benim Zühtü Paşa'mıza lafım yok.Sadece gözünden kaçmış olabilecek bir ayrıntıyı, kardeşi ve dostu olarak sizlerin de bilgisi dahilinde dikkat çekmek istedim.O kadar.Bu dediklerim de hepimizin menffatine.Tamam bu konuda daha fazla yazmayacağım.
    Bir sonraki gezi için tanışma ve kaynaşma platformumuzu güçlendirelim bence?hepinize teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı
    yolu biliom deyipde arabayla öne geçen vee ikeanın karşında bulunan yeşilvadi sitesine 3 arabayı arka arkaya sokup sonrada geldik diyen arkadaşa teşekkür ederiz

ne güzel eğlendik ama yalanmı yüzünüzdeki ifadeyi asla unutmam walla
    Acımadıki, acımadıki

kucukprens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eli kulaginda!
    Ooooo Ccbbdd ve cenkmenderes...Daha fazla resim koyun şu siteye yahu. Bu başlık olmasa sizi göremeyeceğiz. Özlemişiz hocam. Cok yakisikli cikmissiniz
    virago ve sarikiz da yakisikli cikmislar...

Güzel bir günmüş vallla...

TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    Alıntı aidikurt adlı üyeden alıntı
    Millet biz oraya tanısıp eglenıp tecrubelerimizi ve bılgılerimizi paylasmak ıcın gıttık eger yemek için gitseydik bi kebapçıda falan toplanırdık

hocam cok haklısın ama bızım gıbıler yanı yenı yetmeler cok kısı ıle tanısamadık. belkı de bızım kusurumuz ama tanısma faslı daha efektıf olabılırmıydı bılmıyorum Yıne de hersey cok guzeldı.. belkı de tanısma konusunda benım zaafım var kım bılır??
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili MT İstanbul, Harika görünğyorsunuz..Keşke yanınızda bizlerde olabilseydik..20-21 Mayıs Edremit organizasyonu gerçekleşir ise sizlerle tanışmak çok keyifli olacak..sevgi ve saygılarımla..

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Alıntı metemen adlı üyeden alıntı
    valla arkadaşlar biz aldık mangalı doğradık sucukları bi cızbız süper oldu 15 km ilerden de 1,9 ytlye şişman efesleride kaptık ohh harikaydı...

hazırlıklıydık anlayacağınız
    Evet metemen bizim olay gerçekten güzel oldu.1,9 ytl lik biraya ulaşmak için gittiğimiz yolda güzeldi sucuk almak için girdiğimiz bakkal amca da ayrı bi güzel makaraydı.Bence bidahaki geziyi bi deniz,göl,akarsu kenarı gibi bi yerde yapsak daha güzel olur.Havalarda ısındı artık iyice

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Sevgili arkadaşlar;

Gidilen mekan, sunum ve fiyatlar konusunda bazı konuları sizlerle tekrar paylaşmakta fayda var gibi duruyor..
    1. Açılan topikte neyin ne oldugu, kaç YTL. oldugu (bira 33cl. 4 YTL. dahil) acıkca belirtilmiştir.
    2. Gidilen mekan özelliklerinde "o güzergah üzerinde" benzer bir mekan yoktur.
    3. Takdir edersinizki havanın güzel olacagı daha önceden belli olan, istanbul anadolu yakasının en cok tercih edilen piknik güzergahı üzerinde, ve en önemlisi pazar günü hiç bir mekan 100 kişilik rezarvasyon kabul etmemektedir.
    Buna benzer realiteleri daha da sıralayabiliriz.
    Tabiki bir çok arkadaşımız "hiç bir çıkar gözetmeksizin" yapılan bu ve benzeri organizasyonların aslında yenilen içilenden çok birlikte olmak amaçlı yapıldığının farkında. (Bu arada sunulan ürünlerin kalitesini benimde beğenmediğimi özellikle belirtmek isterim.)
    Adamın biri düğün yapmış. Her masaya 1 kuzu kesmiş.Gelen misafirler neden her kişiye 1 kuzu kesmedin demişler.
    Bu nedenle toplulukların oldugu yerde herkesin herşeyi beğenmesi tabiki mümkün değil. Ama emeğe saygısızlık yapılırsa orda işin rengi değişir.
    Ayrıca 1 hafta öncesinde yagmurlu cumartesi günü şahsi otomobilimle yaklasık 150 km. mekan aradığımı bilen, bulunan mekana ve bana her şeye rağmen teşekkür eden arkadaşlarada sevgi ve saygılarımı tekrar iletmek istiyorum.
    S&S

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Sevgili arkadaşlar;

Gidilen mekan, sunum ve fiyatlar konusunda bazı konuları sizlerle tekrar paylaşmakta fayda var gibi duruyor..
    1. Açılan topikte neyin ne oldugu, kaç YTL. oldugu (bira 33cl. 4 YTL. dahil) acıkca belirtilmiştir.
    2. Gidilen mekan özelliklerinde "o güzergah üzerinde" benzer bir mekan yoktur.
    3. Takdir edersinizki havanın güzel olacagı daha önceden belli olan, istanbul anadolu yakasının en cok tercih edilen piknik güzergahı üzerinde, ve en önemlisi pazar günü hiç bir mekan 100 kişilik rezarvasyon kabul etmemektedir.
    Buna benzer realiteleri daha da sıralayabiliriz.
    Tabiki bir çok arkadaşımız "hiç bir çıkar gözetmeksizin" yapılan bu ve benzeri organizasyonların aslında yenilen içilenden çok birlikte olmak amaçlı yapıldığının farkında. (Bu arada sunulan ürünlerin kalitesini benimde beğenmediğimi özellikle belirtmek isterim.)
    Adamın biri düğün yapmış. Her masaya 1 kuzu kesmiş.Gelen misafirler neden her kişiye 1 kuzu kesmedin demişler.
    Bu nedenle toplulukların oldugu yerde herkesin herşeyi beğenmesi tabiki mümkün değil. Ama emeğe saygısızlık yapılırsa orda işin rengi değişir.
    Ayrıca 1 hafta öncesinde yagmurlu cumartesi günü şahsi otomobilimle yaklasık 150 km. mekan aradığımı bilen, bulunan mekana ve bana her şeye rağmen teşekkür eden arkadaşlarada sevgi ve saygılarımı tekrar iletmek istiyorum.
    S&S
    Org. Mukkemmeldi paşam eline ayağına emeğine saglık.
    Bizim kadar kalabalık bir toplulugu super otesi hizmet verecek mekan bulmak gercekten zor. Bence yer gayet iyiydi. Zaten yiyecek icecek ucretleri daha onceden sitede duyurulmuştuk. Dedigim gibi biz motorcuları doyurmak memnun etmek zor . Paşam kaliteyi yukseltti artık bundan daha iyi org. yapacagiz çoşacagıız.
    sezon acıldııııı

biri bizi durdursuuuun

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    Sayın Skullhunter,

neden bizi durduruyorlar daha yeni başladık çoşalım alemlere akalım heyoooo

görsünler bizi
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

tunoka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 ABS
    Alıntı FutureShock adlı üyeden alıntı
    Evet metemen bizim olay gerçekten güzel oldu.1,9 ytl lik biraya ulaşmak için gittiğimiz yolda güzeldi sucuk almak için girdiğimiz bakkal amca da ayrı bi güzel makaraydı.Bence bidahaki geziyi bi deniz,göl,akarsu kenarı gibi bi yerde yapsak daha güzel olur.Havalarda ısındı artık iyice
    Desene daha pahalıya mal oldu.
    Resimler superdi teşekkürler...Aileye selam enişteyede..

metemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİ 250 MCT
    Alıntı tunoka adlı üyeden alıntı

ucuza maloldu ilerdeki kömürlük köyü bakkalı sayın amcacım bize bol miktarda kay sucuklarından temin etti

adet :2
    fiyat : tane 1,5 ytl

tüm civar köylerden toplam 3 köy bulabildiğimiz sucuk sayısı 7 adettir yani o bölgedeki tüm suscuk stokları tükenmiştir hgeee heee eheeeeee

organize iyidi be abiler paşama teşekkür zaten 150 kişilik bir grupta beğeniler farklı olurdu ve olduda nolacakki yarım ekmek domates bile yeter neden gittik o kadar yolu ki ben beylikdüğzünden geldim ortam için muhabbet için yani yemek içmek için değil dimiiii

sadece tek eksik tanışmada yaşandı o kadar olsun yaz uzun nasıl olsa başka bir org.de yuvarlak yapıp geyikte yaparız bu sefer sadece iyi stres attık

yazdıklarım şahsi kanaatimdir
    ...tın tın giderim abi....

tunoka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 ABS
    Yaw metemen kardeş derdimiz yemek dill di diyorsun yemek için gitmedigin köy kalmamışş.....

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Bizimkilerin de selamı var yav telefonla çekince fotoları fazla net çıkmamış dierleri bidaha ki sefere daha hazırlıklı olucaz Yanımıza kameraman yönetmen lazım Bide arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam yanında kamerası olanlar vardı o görüntüleri bi paylaşsak mümkünse çok seviniriz

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Herşey süperdi
    kocabirgün on dakkika gibi geçti o kadar keyif aldım ki doyamadım.
    Hem her piknik yerinde kovalanacak boğa bulmakta zor

metemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİ 250 MCT
    Yaw metemen kardeş derdimiz yemek dill di diyorsun yemek için gitmedigin köy kalmamışş.....

allah seni inandırsın aslında hayatta o kadar yol tepmem ama grup gittik eğlenceli oldu
    ...tın tın giderim abi....

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    arkadaşlar kısacası bana göre herşey güzeldi tanışma olayı haricinde zühtüpaşama sonsuz teşekkürler artçı olma olayında yediğim fırçayıda unutamıcam sağolsun verdi ağzımın payını
    benim için bir ilk yaşadım hepinizden allah razı olsun motorumda olunca kimse tutamıcak beni yeni organizasyonlar yapmadan önce elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışrım haberiniz olsun
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    Yiyecek ve içecekler güzeldi bence, fiyatına karışmam...o kişiye göre değişir. Ben, Ledo'dan beleş bir bira içtiğim için fiyatlar bana göre gayet makuldü Zaten ben 100 ytl uzatınca adamlar parayı bozamadığı için indirim de almıştım
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

kazkesmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 mondial 150 zat
    iyi bi ahfta sonuydu gene yapalım dıyorummmmm.....

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    bu piknikin 50 dk lık videosu hemen hemen hazır. yaklasık 50 adet copy yapacagım ve bunları eger gıdebılırsem bowlıng bulusmasında dagıtacagım.eger bowlınge gıdememe durumum olursa bır baslık acıp belırlı noktalarda herkese dagıtmayı dusunuyorum. aklıma baska bır fıkır gelmıyo.
    bilgilerinize
    (dip not olarak belirteyım: oncelıkle kamerada olanlara dagıtacagım. sonralıkla sıteden ısteyenler varsa o arkadaslara verırım no problem. butun sıte ıstıyomu sımdı 18000 kişi vay halıme )
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

vınvın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı trenox adlı üyeden alıntı
    bu piknikin 50 dk lık videosu hemen hemen hazır. yaklasık 50 adet copy yapacagım ve bunları eger gıdebılırsem bowlıng bulusmasında dagıtacagım.eger bowlınge gıdememe durumum olursa bır baslık acıp belırlı noktalarda herkese dagıtmayı dusunuyorum. aklıma baska bır fıkır gelmıyo.
    bilgilerinize

yaşasıın teşekkürler ellerine sağlık

13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler